Revenant Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 zapata kim haci fm'de defans oyuncusu vardi udinesede yamyam o degilse gene dandik birini bulup almislar almunia gelseymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 almunia ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 valla ben tanımam etmem de şimdi fm'den statlerine baktım, hiç iç açıcı gözükmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Rewendor said: Ankaragücü Shaun Wright-Phillips'le ilgilenmediklerini açıklamış :D sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Jaycee Eskişehirspor'dan Konyaspor'a gidiyormuş. http://www.konyaspor.org.tr/2009/haber.asp?haberID=6715 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 miller yarın imzalıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bukres'te oynuyo iste, hagi'nin bildigi bi adam. romanya ligini takip ediyodur, ısrar ediyomus alınması icin. mutu icin de cok ısrar etmis ama yonetim tamamen vazgecmis. stuttgart'ın forveti ile ilgileniyomusuz, adını hatırlamıyorum. bi de biglia icin hala sezgin pasa pazarlık yapıyomus. adamlar 3 istiyomus, sezgin 2.90'da diretiyomus. eger biglia olmazsa formica bizi bekliyomus. mus mus mus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ortanin ortasina RTE diye birini almisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 adamlar 3 istiyomus, sezgin 2.90'da diretiyomus şurası gerçekse, kulübün kepenklerini kapatıp gitsinler plx sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hacım 3 lira cıkmadı bize 2.90lık topcu dolduruver koca klup 100 bin dolar hesabı mı yapıyor helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 aquila said: ortanin ortasina RTE diye birini almisiz. taraftarı iyi motive ediyomuş, üçlüleri süpermiş diolar Red said: koca klup 100 bin dolar hesabı mı yapıyor helal zararnın neresinden dönsek kardır hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ziani ve Miller transferleri cidden üç büyükler yapsa taraftarı mutlu edecek cinsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 http://antoniobenerrivo.blogspot.com/2011/01/galatasaray-cisseyi-istiyormus.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 az önce gelmiş kenny miller. yarın bursaya geçip sözleşmeyi imzalayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 zorla bursaspor atkısı taktırmışlar adama, adam takmak istememiş celtic'in renkleri diye bu arada, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ee formayı nasıl giycek o halde atkı takmayan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 DarKRideR said: zorla bursaspor atkısı taktırmışlar adama, adam takmak istememiş celtic'in renkleri diye bu arada, adam rangers'tan önce celtic'de oynamış zaten yahu. öyle kavga gürültüyle de ayrılmamış bizim emre falan gibi artistlik yapmamış dönüp. ligtv ropörtajında hala celtic çok iyi kulüp çok seviyordyum ama ben profesyonelim falan diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 valla bilmiyorum, görüntülerde var asfas taraftar takmış bu arada bir tane, yöneticiler falan değil onu da belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Llama said: ee formayı nasıl giycek o halde atkı takmayan adamcidden he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 DarKRideR said: valla bilmiyorum, görüntülerde var asfas taraftar takmış bu arada bir tane, yöneticiler falan değil onu da belirteyim o atkı takanı yakından tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ben de atkıyı tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sergen>>trt sfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 baya yanlış topic'e yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Eses güzel çaktı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Adebayor to play for Real MadridAdebayor --> Real Madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar