Hastadam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bence baros onun yedeği olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 aman yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 reis çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 marpuçla vurur kafanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 barosa laf edeni allah çarpar adam türkiyede kendini bulmuştu sakatlanmadan önce de formsuz hali bile gol atıyo adamın bizim quaresma da böyle olsa baride hevesimiz kursağımızda kalmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Hastadam said: bence baros onun yedeği olurdu. http://img148.imageshack.us/img148/8094/baros11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 şaka yapmıştım ama ultra ciddiye alınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 barosla saka olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Hastadam said: şaka yapmıştım ama ultra ciddiye alınmış. yabigit kaybol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 baroşla şaka yapmışlar dediler geldim NOLUYO LAN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bu gabriel tamas gs'de miydi bi ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 sadri şener'in dediğine göre kendi teklif ettileri rakamın 10'da birine imza atmış Makakula, Manisa ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 yuav su lige ara verilmeseydi keske cok iyiydi 3 mac oynandı sanki lig bitti gibi oldu seviyom la tsl yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 shipitducy said: bu gabriel tamas gs'de miydi bi ara? evet. sociedad maçı vardı CL'de nihat belini kırmıştı hatta, hala hatırlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 biliyorumbuoyunu.blog said: Adnan Polat'ın ne dediğini pek hatırlamıyorum şimdi ancak "Insua transferi biraz da piyagondan çıktı, biliyorsunuz İngiltere'de en fazla 25 oyuncu olabiliyor takımlarda" minvalinde laflar etti. (Tam olarak ne dediğini okursam bir yerde, düzeltirim bu kısmı.) Futbolu takip etmesi falan güzel bir şey ancak derinine de baksaydı keşke şu işin. Kuralları bile bilmeden öylece konuştu. Doğrusunu söylemek gerekirse, Insua transferinin yeni kota sistemiyle alakası yok. İki yönden dolayı etkilemiyor kotayı Insua. İlk olarak 21 yaşında olmasından dolayı zaten 25 kişilik kadroya yazılmayacak bir isim. Kural şöyle: "In addition to the 25-man named squad, clubs can use an unlimited number of players aged 21 or under". Yani diyor ki kural: "25 kişilik kadroya ek olarak, takımlar 21 yaş ve altında sınırsız oyuncu kullanabilir." Insua bundan dolayı zaten 25 kişilik kadroda yok. Ayrıca başka bir kuralda da, "21 yaşına kadar kulübüyle 3 sezon geçiren futbolcu, homegrown olarak değerlendirilir.". Yani Insua yabancı statüsünde bile değerlendirilmiyor. Her şeyi geçtim Liverpool 21 kişi bildirdi listeye. 4 kişi daha bildirebilirdi yani. İnsua da zaten dünden hevesmiş türkiyeye gelmeye. http://2.bp.blogspot.com/_7etF5fu5dQ0/THw9mcL29PI/AAAAAAAADM0/dRGw6I7zoik/s1600/140443721.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konn said: Hastadam said: şaka yapmıştım ama ultra ciddiye alınmış. yabigit kaybol oksijen israfısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Hastadam said: Konn said: Hastadam said: şaka yapmıştım ama ultra ciddiye alınmış. yabigit kaybol oksijen israfısın. en azından co2 kullanmıyorum, allahın odunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://transfermarkt.de/en/statistiken/startseite/transfers.html Müthiş marka değerimizin olduğu ligde oyuncu satışından elde edilen para 18 takım için 20 milyon euro, lol. (zaten 9 keita, 5 de mehmet topal) Abuk subuk paralara oyuncu alıp bedavaya yolluyor ya da kovuyoruz işte sonra da neden başarısız bu takımlar Avrupa'da. Burun kıvırdığımız Portekiz ligi bile 140 milyon gelir yapmış, bizim rakam İspanya II. Ligi ile kapışıyor. Serie B bile 50 milyon para kazanmış satışlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Saudi Professional League 6.660.000 € 0 -6.660.000 € ya onlar ne yapsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Arkasokak said: bu başlığı gördükçe cm oynayasım geliyor. cm 01/02'ye başlamıştım bu konuyla birlikte. 06-07 yılına gelmiş bulunurken trabzonun egemen'i, galatasaray'ın da ayhan'ı alışı ile tekrar saygı duydum. oynayın oynatın diye de atıyorum bu mesajı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 M.city Iniesta için 100M € önermiş barcelona'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 isterse 500m verilsin, iniesta barcelona'nın demirbaş çarklarıdan biri, o giderse barcelona yavaş yavaş çökmeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 gitmek istiyormuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 nerde yazıyor gitmek istediği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 CthuLhu said: M.city Iniesta için 100M € önermiş barcelona'ya kazara alırsa onuda boca ederler mındar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar