Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sfds nedir bu zenci aşkı :D.ama orta saha 3 lüsü dediğin gibi olursa yabanıcı sınırından çok çekeriz.eğer arda gönderilcekse ileri 3 lüde yabancı olur neill e yer kalmaz :)
Mesaj tarihi:
Guti gelebilir aslında. Adam Real Madrid'de yıllardır bir 11de 1 yedekte ileri geri gidip duruyor. Artık düzenli futbol isteyebilri bırakmaya yakın.

Kendisi 34 yaşında. Bu bakımdan "günü kurtarmalık" bir transfer olur gelirse, ama en azından 1 sene iş yapar gibi.

Zaten gelme ihtimali de tamamen yaşıyla ve maliyetiyle alakalı. Bonservisi olmasa bile adam R.Madrid'den geliyor, haliyle çok yüksek maaş isteyecek, 34 yaşında geleceği olmayan adama da o parayı verecek dişli avrupa takımının olmadığının farkında. Ha, bir emekliler kadrosu A.C.Milan var, ama onlar da ortasahada fazlasıyla kalabalık zaten Guti'ye yer yok. Ha bir de yağı bol bulmuş arap mantığıyla giden Man City var, ki pek sanmıyorum onların bile buna kalkışacağını.

Aceto'nun dediği gibi iki taraf için de mantıklı transfer, ama gerçek olduğunu zannetmiyorum.
Mesaj tarihi:
marca sallama haber yapmaz ama ya, guti'nin gelmesi kesinleşmemişse bile teklif götürmüştür en azından galatasaray. ortada aragones lafı geçmezken ilk önce bu amcalar yazmıştı bize geleceğini
Mesaj tarihi:
Ben istemiyorum Guti'nin gelmesini. Günü kurtarmaktan vazgeçmeliyiz. Aynı maliyete genç yetenek alsınlar, riske girsinler. Yaşlı almak da GS için risk, takım hastane oluyor ondan sonra paraları veriyorsun oynamıyorlar. Genç alsan en azından satabilirsin ileride. Guti'yi çok severim ama cidden bıktım şu günü kurtarma hareketlerinden
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Ben istemiyorum Guti'nin gelmesini. Günü kurtarmaktan vazgeçmeliyiz. Aynı maliyete genç yetenek alsınlar, riske girsinler. Yaşlı almak da GS için risk, takım hastane oluyor ondan sonra paraları veriyorsun oynamıyorlar. Genç alsan en azından satabilirsin ileride. Guti'yi çok severim ama cidden bıktım şu günü kurtarma hareketlerinden

taraftar klise klavuzun ikinci bolumunu aynen pastelemissin kardes.
Mesaj tarihi:
Ee klişe haklı olduktan sonra ne önemi var ki? Gelecekte uzun yıllar iş yapacak takım istiyorum. 1 see Guti'ye bel bağlayıp o gidince "haydaa şimdi kimi alıyoruz orta sahaya" diye çılgına dönüp panik olup salak transferler görmek istemiyorum. Nilep'e bok atma klişe kılavuzu sayfa 2'den c/plemişsin kardeş
Mesaj tarihi:
Nilep haklı bu tip futbolculara verilecek parayla 2 tane taş gibi genç oyuncu alırsın. Fakat Guti gelse yine yardırır diye düşünüyorum oda ayrı. Kaç yaşında şuanda?
Mesaj tarihi:
valla iyi oyuncu fakat 33 yaşında olması düşündürüyor insanı. şöyle bir gerçek var şimdi, eğer bir AMC'yi erken yaşında getiremiyorsak, ileri yaşında iş yapacak adamı getirmemiz gerek. anladığım kadarıyla bonservisi yok, bizim de tam guti tarzında oyuncuya ihtiyacımız var, 2 sene oynasa yeterli olur diye düşünüyorum.

edit: yalnız adam 31ekim1978 doğumluymuş. 32 etmiyor mu?

32 yaşındaysa alınsın hemen yaaa.
Mesaj tarihi:
34 olcak seneye işte. Gelirse yardırır eyvallah da ben genç adamların alınmasını tercih ederim ona o kadar para aıtacağına.

Bir ihtimal sözleşmesine "Emre Çolak'a her gün 1 saat özel ders verecek" maddesi koyulursa gelsin sdfsd
Mesaj tarihi:
ofansif ortasaha olarak elimizde taş gibi elano var, onun yerine elanoyu oynattığımız göbeğe bir adam alınsın da elano kendi yerinde serbest oynasın.

vikipedi'ye bakmayın, tırt tırt insanlar var ülkemizde, her dedikoduyu çat diye oraya yazıyolar gerçek gibi.

Ayrıca 78 değil 76 doğumlu Guti.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Abi birde şurdan bak yaşınaa istersen;

http://en.wikipedia.org/wiki/Guti_Hern%C3%A1ndez

peh ne bileyim 78 yazıyo diye sazanladık artık napalım=)

34 yaşında da verilmesin o para yaaa.

ben fossadan konuyla ilgili bir reaksiyon bekliyorum. baya ciddi gibi duruyor zira.
Mesaj tarihi:
Bence de Guti gereksiz olur gibi geliyor,evet gelir,takır takır da oynar da 1 sene işte,hadi bilemedin 2 olsun..
O gidince başa dön yine...
Takım madem Rijkaard,Neeskens hamlesi ile yola çıktı,bir yapılanmaya girdi,kadro da bunu göstermesi lazım,yeni transferler olacak elbette ama bu adamların takıma alışması,Rijkaard'ın sistemi vs yine vakit alacak,her sezon takım yeniden kurulmamalı...
Nilep'e katılıyorum,Guti çatır çatır oynar ama şu an ihtiyacımız olan değil gibi sanki...
  • Yeni Oluştur...