Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Musa Çağıran gelecek sezon sonunda Altay'dan, devre arasında anlaşılmıştı bonservisi konusunda.
Mustafa Pektemek güzel olur yerli transfer olarak. Serdar Özkan'ı da keşke almasak, niye yapıyoruz böyle şeyler allaasen?!
edit: anlaşılacağı üzere GS için yazılanların alayı.
Mesaj tarihi:
Serdar Özkan'ın tek sorunu egoist olması, takım oyunundan uzak durması

kendini ronaldinho sandığı günler vardı, gittikçe düştü. Liverpool'a attığı golle zirveye taşındı, sonra unutuldu vs.

Serdar Özkan'ın kafa yapısı değiştirildiği takdir de çok faydalı bir adam olacaktır. Ama dünyaları ben yarattım, ben iyi futbolcuyum harcanıyorum diye ortalıklarda gezdiği sürece birşey olmaz ondan
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

yahu boş kaleye şut çekemeyen adam serdar özkan

egosu yüzünden, düz vursa atacak ama illahi köşeye bırakacak, artistik yapacak, çizgiye götürüp kıçıyla topu ittirecek falan böyle işlerin peşinde

çok hatırlıyorum ben vursa büyük ihtimal gol olacak pozisyonlarda stoperi bekleyip çalım atmaya çalıştığını vs.
Mesaj tarihi:
selçuk hariç hepsinin gönderilmesine eyv. appiah gibi bir ortasaha, lugano'nun uruguay milli takımındaki defans göbekte oynayan arkadaşı da defansa alındı mı tamamdır. bir de forvet var ki mehmet yıldız/rooney tipi bir forvet lazım bize.
Mesaj tarihi:
mehmet yıldız rooney :)

gökhan ünal, mehmet yıldızdan daha iyi bence.

semihte fenerde.ben hala fenerin forvet hastalıgını çözemedim.

emre nin yanına ve kanatlara adam alması lazım fenerin

yetenekli kanatlar olunca guizada gol atar semihte.tek başına dunyanın en iyi forvetini koysan gol atamaz

bu şey gibi ayhan mehmet mustafa barış lı 4 lü orta sahanın önünde barosun gol atamamasını eleştirmek gibi olur :)

fenerin defansı iyi forvetleride iyi bence emre hariç ortaya 3 adam daha lzm
Mesaj tarihi:
bi tane sağ kanat şart. topuz surekli iyi oynayamıo. solda özerle çekişir işte oynamak için. bilica'da gonderlisin yerine biraz aklı başında bi stoper lazım. deivid'i eğer yerine adam bulabilirsek yollamak lazım. yoksa dursun yedekte. daha iyisini bulamayız yedek yabancı olarak.
Mesaj tarihi:
Galvatron said:

Keşke alsak Serdar Özkan'ı. Dos Santos'u adam ediceğimize onu adam etmeye çalışsak. Yetenek olarak sayılı oyunculardan S.Özkan sadece ayaklarında güç yok.

keşke sadece ayakları güçsüz olsa. hiç bi yerinde güç yok. kurtulmuş oluruz iyi olur.
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

selçuk hariç hepsinin gönderilmesine eyv. appiah gibi bir ortasaha, lugano'nun uruguay milli takımındaki defans göbekte oynayan arkadaşı da defansa alındı mı tamamdır. bir de forvet var ki mehmet yıldız/rooney tipi bir forvet lazım bize.

Selçuk? Hani böyle dedirtti ya keşke ne o golü atsaydı ne lider olsaydık nede vs vs. Hatta ezilseydik keşke o maçta.Belki böle çöplüklerden artık yıllar sonra kurtulurduk. Benim tanıdığım en çok pas hatası yapan orta saha oyuncusu. Orta sahada en iyi pas yapması gereken oyuncular. OMG bunu tartıştığıma inanamıyorum.
Mesaj tarihi:
selçuk aşırı soğuk kanlı. dikkatini verdiği maçlarda sırıtmıyor hatta bu sezon bir iki maçta sahanın en iyisi diye övüldü. derbilerde de o yüzden ölümüne rahat oynuyor adam :)
  • Yeni Oluştur...