Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tekelde büyük savaş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahhaha şuna çok güldüm.

biraz küfürlü

"ekşiden call me collect" said:

-xxx yyy yüzünden bu ürünü geri alamıyoruz...
- niye alamıon bunu sen niye?
-dedim ya bandrol, x, y, iadesi olmaz, kıl, yün...
-ya o diil de sen nie alamıon bunu, ha nie? (tek gözünü kısıp kafayı sağa sola sallayarak)
-|(2x3y^2) dx yüzünden..
-peki nie alamıon??

(bkz: ebenin amı yüzünden)

Mesaj tarihi:
abi tam versiyonu izleyince anladım olayı.
ahmet abi dükkanın kapıya çıktıktan sonra şişeleri adamlara atmıyo, arabalara atıyo. adamlar yandaki rent a car zamazingosunun sahipleriymiş.

büyük ihtimal sözü geçen 5000tl lik zarar da onların zaten, tekelin 300-400 taş çatlasa.

ayrıca "öldürücem lan sizi dua edin silahım yok" lafları ahmet abinin azından dökülünce duyduğum saygı 1 kat daha arttı.
Mesaj tarihi:
ucunbiri said:

abi tam versiyonu izleyince anladım olayı.
ahmet abi dükkanın kapıya çıktıktan sonra şişeleri adamlara atmıyo, arabalara atıyo. adamlar yandaki rent a car zamazingosunun sahipleriymiş.

Yok öyle değil ahmet abi rent a car sahibi. O elemanlar araba ile geliyor. Ahmet abi daha sonra biraları adamarın arabaya patlatıyor.
Mesaj tarihi:
law +1

"vericem parasını" olayı özetleyen cümle. olaya agresif giren ahmet abi bacağa bıçağı yiyince daha da berserk'leyerek melee den range moda geçmiştir.
Mesaj tarihi:
http://www.facebook.com/group.php?gid=120870241262265&ref=ts#!/photo.php?pid=3999688&o=all&op=1&view=all&subj=120870241262265&aid=-1&id=715046515&oid=120870241262265&fbid=382273126515
dükkanın hali buymuş olaydan sonra
  • Yeni Oluştur...