Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 valla 400 kere sectiler diye ankara ilk siradaydi ama orasi bekleyebilir. bildigin toplican ekibi cod: operation siirt diye alayini kursuna dizeceksin. cikmadanda bi tactical nuke atacan o sehre. hani mide bulandirici derler ya. ciddiyim, haberi ilk gordugumde midem bulandi az kalsin kusuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ulan yıllardır anarşi manarşi takılıyorum kendi havamda, şimdi ben siirt'in benimle eşit olmasını niye isteyeyim ki anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 taş atan çocuklar affedilsin diyenlerin üstüne iyi oturmuştur bu haber suç işlemenin yaşı olmaz ve her suç işleyenin cezalandırılması esastır. cezasız kalan suçlar olursa suç işlenmeye devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 supernatural dizisine konu olabilir siirt son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 O bölgede üzeri örtülmüş birçok vahşetten biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 RRa said: taş atan çocuklar affedilsin diyenlerin üstüne iyi oturmuştur bu haber suç işlemenin yaşı olmaz ve her suç işleyenin cezalandırılması esastır. cezasız kalan suçlar olursa suç işlenmeye devam eder. ta$ atan cocugu da dgm de yargilayip 15 yil hapse yollamasinlar ama. yani yaptirim elbet uygulanmali da, ceza abarti olabiliyor. bazi durumlarda da yetersiz kalabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Barbie bebekten cinsel zevk alabilecek bi tarikat liderinin yetiştirdiği ve beynini yıkadığı bi nesil böyle olur işte ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 cahilce konuşmak gibi olmasın; ama ben o çocukların dayısı olsam. o çocukları vururdum. çocuk falan diye düşünmem o yaratıkları. benim için 14-15 yaşındaki insanlar artık kendini bilirler. kanun falan tanımazdım. girerdim cezamıda çekerdim yani. hayatımda okuduğum en korkunç haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 UrsusMaritimus said: Barbie bebekten cinsel zevk alabilecek bi tarikat liderinin yetiştirdiği ve beynini yıkadığı bi nesil böyle olur işte ..... Tek sorunlu nokta, ne çocukların ne de ailelerinin her hangi bir tarikatle ilgisinin olmaması. Ha o tarikat liderininde gidin çocuklara tecavüz edin diye adam yetirtirdiğini düşünmüyorum, tamam adamlar gerici filanda, seninkiside abartı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bu arada o 2 çocuğa tecavüz edip öldüren o 9 adi yaratık 1 yıldır serbestmiş. Olay bilinmesine rağmen rahat rahat geziyorlar şehirde, 7 küçük kıza tecavüz eden 100lerce kişilik o .bn.ler gibi. Şehirin kendisi bozuk galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 "al dabanca.. gardaşın sevdüğü ile gaçtıı üçün vuracan" denildiğinde rahatlıkla yapan bir düzenin çocukları sadece.. normal yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bu haberleri her okuduğumda "nasıl bi düşünce yapısı lan bu" diye düşünüyorum ilk olarak. cinayetlerde, tecavüzlerde hepsinde. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14549045.asp?gid=373 vali uğraşmayın bizle demiş aileler arasında anlaştı üzerini kapattık demiş yibo mibo hikaye, herkes memnun halinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 said: Pervari Belediye Başkanı DP'li İsmail Bilen, “Adalete karışmayız. Adalet onları serbest bırakmıştır. Pervari küçük bir yer, hepimiz akrabayız. Olayı kapattık gitti kendi aramızda. Kimse Pervari’nin huzuru bozmasın. ya sanki oyuncak kırdılar nasıl bi tepki lan bu !. vahşi bi şekilde insan ölüyo kapattık gittik diyo... Yuh ki ne yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 saçmalamış gerizekali kendi çocuğuna yapsınlarda kapatsın göreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 çocuklar aileden, etraftan görmüştür yoksa bu kadar sapkınlık olmaz. biri yapsa manyak dersin de toplu halde olmaz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Oce4n said: said: Pervari Belediye Başkanı DP'li İsmail Bilen, “Adalete karışmayız. Adalet onları serbest bırakmıştır. Pervari küçük bir yer, hepimiz akrabayız. Olayı kapattık gitti kendi aramızda. Kimse Pervari’nin huzuru bozmasın. ya sanki oyuncak kırdılar nasıl bi tepki lan bu !. vahşi bi şekilde insan ölüyo kapattık gittik diyo... Yuh ki ne yuh. Belediye Başkanı'nın bu kadar canice olayı önemsiz bir şeymiş gibi örtbas etmeye çalışmasından anlaşılacağı üzere, orada bu tip olayların önüne falan geçilmez. Çocuklar durup dururken yapmamış; görüp özenmiş belli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 polisi mağduru koruyacağına basına saldırır şeyhimizin fotoğrafını çekmişsiniz diye, belediye başkanı olayı kapattık bitti gitti der... orayı türkiyeye katil ve tecavüzcü yetiştirmek için özel olarak mı kurdular ya, nasıl bi şehir lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi etrafını 5 metrelik duvarla çevirmek gerek oranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 "Olayı kendi aramızda kapattık bitti" diye zihniyet herşeyi hakeder boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 O adam hakediyorda, önce 9 yaratığın tecavüzüne uğrayıp, sonra havuzda boğularak öldürülen 3 yaşındaki 2 bebek hakediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi hadi aileler anlaşır çoçukları böyleyse hepsi akraba zaten, luzumsuz yaratık soyu der geçersin. mülki idarecilere, savcılara, avukatlara ne oluyor. nasıl yaşayım lan ben bu ülkede? adam gelip ileride benim yaşadığım yerde kaymakamlık, valilik, savcılık yapacak. benim, ailemin, savdiklerimin hakkını savunacak, yaşamını düzenleyecek ve ben bu adamlara güveneceğim. manyaklık lan bu. o yaratıkların yaptığı değil, devletin davranışı büyük sapıklık, manyaklık asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 gerçek adalet korkuyla asmayla kesmeyle olmuyor işte ne yazıkki, toplumlar soysuzlaştıkça yasalarında üstüne çekirge sürüsü gibi atlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ya olay aslinda toplumun dinamiklerinden kaynaklaniyor. demokrasisi hediye edilen bir toplumun icinde ya$iyoruz. millet tirnaklariyla kaziyip ula$madi demokrasiye, burjuvazi devrim yapamadi. halk, cemaat olmaktan kurtulamadi. kullar, birey olamadi falan filan. denediler i$te acaba tutar mi diye, ankaranin dogusuna tutmadi. tutturmak da istemediler acikcasi. aga rejimini yiktirmadilar dogal olarak. sonuc olarak boyle kirikli bir dinamizm olu$tu. lahmacunla viski icen topluluklar turedi. not: idolum yozdil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar