Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siirtte 2. Dehşet; 8 çocuk 2 bebeğe tecavüz ettiler, öldürdüler...

Karasakal

Öne çıkan mesajlar

valla 400 kere sectiler diye ankara ilk siradaydi ama orasi bekleyebilir. bildigin toplican ekibi cod: operation siirt diye alayini kursuna dizeceksin. cikmadanda bi tactical nuke atacan o sehre.

hani mide bulandirici derler ya. ciddiyim, haberi ilk gordugumde midem bulandi az kalsin kusuyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

taş atan çocuklar affedilsin diyenlerin üstüne iyi oturmuştur bu haber
suç işlemenin yaşı olmaz ve her suç işleyenin cezalandırılması esastır.
cezasız kalan suçlar olursa suç işlenmeye devam eder.

ta$ atan cocugu da dgm de yargilayip 15 yil hapse yollamasinlar ama.

yani yaptirim elbet uygulanmali da, ceza abarti olabiliyor. bazi durumlarda da yetersiz kalabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

cahilce konuşmak gibi olmasın; ama ben o çocukların dayısı olsam. o çocukları vururdum.

çocuk falan diye düşünmem o yaratıkları. benim için 14-15 yaşındaki insanlar artık kendini bilirler. kanun falan tanımazdım. girerdim cezamıda çekerdim yani.

hayatımda okuduğum en korkunç haber.
Sosyal ağlarda paylaş

UrsusMaritimus said:

Barbie bebekten cinsel zevk alabilecek bi tarikat liderinin yetiştirdiği ve beynini yıkadığı bi nesil böyle olur işte .....

Tek sorunlu nokta, ne çocukların ne de ailelerinin her hangi bir tarikatle ilgisinin olmaması.

Ha o tarikat liderininde gidin çocuklara tecavüz edin diye adam yetirtirdiğini düşünmüyorum, tamam adamlar gerici filanda, seninkiside abartı olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pervari Belediye Başkanı DP'li İsmail Bilen, “Adalete karışmayız. Adalet onları serbest bırakmıştır. Pervari küçük bir yer, hepimiz akrabayız. Olayı kapattık gitti kendi aramızda. Kimse Pervari’nin huzuru bozmasın.

ya sanki oyuncak kırdılar nasıl bi tepki lan bu !. vahşi bi şekilde insan ölüyo kapattık gittik diyo... Yuh ki ne yuh.
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

said:
Pervari Belediye Başkanı DP'li İsmail Bilen, “Adalete karışmayız. Adalet onları serbest bırakmıştır. Pervari küçük bir yer, hepimiz akrabayız. Olayı kapattık gitti kendi aramızda. Kimse Pervari’nin huzuru bozmasın.

ya sanki oyuncak kırdılar nasıl bi tepki lan bu !. vahşi bi şekilde insan ölüyo kapattık gittik diyo... Yuh ki ne yuh.

Belediye Başkanı'nın bu kadar canice olayı önemsiz bir şeymiş gibi örtbas etmeye çalışmasından anlaşılacağı üzere, orada bu tip olayların önüne falan geçilmez. Çocuklar durup dururken yapmamış; görüp özenmiş belli...
Sosyal ağlarda paylaş

abi hadi aileler anlaşır çoçukları böyleyse hepsi akraba zaten, luzumsuz yaratık soyu der geçersin. mülki idarecilere, savcılara, avukatlara ne oluyor. nasıl yaşayım lan ben bu ülkede? adam gelip ileride benim yaşadığım yerde kaymakamlık, valilik, savcılık yapacak. benim, ailemin, savdiklerimin hakkını savunacak, yaşamını düzenleyecek ve ben bu adamlara güveneceğim. manyaklık lan bu. o yaratıkların yaptığı değil, devletin davranışı büyük sapıklık, manyaklık asıl.
Sosyal ağlarda paylaş

ya olay aslinda toplumun dinamiklerinden kaynaklaniyor.

demokrasisi hediye edilen bir toplumun icinde ya$iyoruz. millet tirnaklariyla kaziyip ula$madi demokrasiye, burjuvazi devrim yapamadi. halk, cemaat olmaktan kurtulamadi. kullar, birey olamadi falan filan.

denediler i$te acaba tutar mi diye, ankaranin dogusuna tutmadi. tutturmak da istemediler acikcasi. aga rejimini yiktirmadilar dogal olarak.

sonuc olarak boyle kirikli bir dinamizm olu$tu. lahmacunla viski icen topluluklar turedi.

not: idolum yozdil =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...