Ytse Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ben buradaki siyaset konularini ozluyorum acikcasi, baska da takip ettigim turkce bi forum yok.. pati uyelerinin ulke konulari, siyaset vs takip ettigi baska bi tartisma platformu varmidir vede nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yok maalesef, keşke tekrar gelse ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 böyle de bi havası var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Siyaset konularının trollenmesini bende özledim, ne yalan söyleyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 atsızcıları takip ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Siyaset tartışmalarının heyecanını arayanlar futbol bölümüne bakabilir. CHP - AKP kapışmalarından daha hararetli takım kapışmaları var :D Tarafların birbirine hakaretleri ve müthiş bi sinir harbi mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Gelmesin gerenk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ya bırak beceremiyosunuz tartışmayı, futboldaki gibi hemen gaza gelip saydırmaya başlıyosunuz. Sonra siyaset yasağı kalksın. Yok size izin mizin hadi naş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bence şifreli siyaset yapalım. 3 büyük partiyi şöyle şifrelersek sorun kalmaz; Gerçek Kötüler Scooby Doobyler Yogi Yahooeys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 siyaset değil de din gelse süper olur. bende bazı boşluklar var. dolduracak adam arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ayhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 dini siyasete alet etmeyeceksek din gelsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 axedice said: Ya bırak beceremiyosunuz tartışmayı, futboldaki gibi hemen gaza gelip saydırmaya başlıyosunuz. Sonra siyaset yasağı kalksın. Yok size izin mizin hadi naş. birsey yazacaktım ama yazilmisi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 meraba siyaset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar