Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 aoelerden kaçamayan başarısız raiderlar için bile add on yapmış adamlar avr diye http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2010/april/avr3.jpg lulz diyorum, pve was hard, Sometimes there is fire.Just get an add on to avoid fire http://www.wowace.com/addons/avr/pages/how-to-use/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 körler içinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 hahahahahahahahahaha burakla raid yapmak istiyorum tekrardan evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bu bayadır var ve bildiin cheat bi addon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Böyle kolaylık olur mu ya, böyle addon olmaz olsun yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Kaede said: hahahahahahahahahaha burakla raid yapmak istiyorum tekrardan evet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 o kim ise 96g var sadece. benden fakir lan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 5 senedir wowda gordugum en iyi addon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 iyi de burağın olayı zaten altında işaretlediği kırmızı şeylerden kaçamamak o addon işaretlese de kaçamaz ki sorun orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi addon kendisi kacırsa, cancel eder yine divine storm cooldownı falan bekler. "bi skill daha atıp kacıcaktım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bu addonu gören axedice'den addon sahibine sitem! artık bahanem kalmadı! tüm oyun zevkini kaçırıyorlar! araları doldurun zaytung haberi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 "roketi gözüme soktun, cok yakındı kacamadım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 artik 8 yasinda cocuklarda oynadigi icin oyunu onlar icin yapilmistir heralde ama mutlak `AVR YUKLEYIP KULLANACAKSINIZ LAN` diyen hardcore uz diye takilan guildlerde olucaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Tam 3 gün önce açıklamıştım bu addonu ben. Ama mmo-championdan alıntı yapmak daha havalı ya. http://forum.paticik.com/read.php?43,3700475,4831758,page=82#msg-4823422 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 KARIVAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 memory usage'ı nasıl peki bakan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Legal mi degilmi bu addon? Legal ise alalım dursun bi kenarda belki bi gun işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Wayne said: artik 8 yasinda cocuklarda oynadigi icin oyunu onlar icin yapilmistir heralde ama mutlak `AVR YUKLEYIP KULLANACAKSINIZ LAN` diyen hardcore uz diye takilan guildlerde olucaktir. cidden yav yigenim 9 yaşında herifte 3 tane 80 falan var,bunu gorunce wow artık mario gibi oldu diye dusunmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Cuce said: abi addon kendisi kacırsa, cancel eder yine divine storm cooldownı falan bekler. "bi skill daha atıp kacıcaktım" AHAHAHAHAHAHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://i41.tinypic.com/vdkfb8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Abi evet burak'la raid için pvp'yi bırakırım. Çok özledim o kaosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 roketi gördüm ama kaçamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Off ne güzel drama vardı bu resmin kondugu baslıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 mimiron lich kingden daha eglenceli bir encounter lan afdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar