kermit Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bu laflar sana şesu o laflarda tepe aşşağı can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 kermit said: hacı senin gibi zengin olacağıma hiç olmam daha iyi o neymiş öyle la kendini öve öve bitiremedin yetiştirilme meselesi falan diyosun ama ben inanmıyorum güzel yetiştirildiğine =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 kermit said: hacı senin gibi zengin olacağıma hiç olmam daha iyi o neymiş öyle la kendini öve öve bitiremedin yetiştirilme meselesi falan diyosun ama ben inanmıyorum güzel yetiştirildiğine =) bana mı dedin anlamadım ama banaymış gibi cevaplıyım, neyi övdüm bi göstersen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 kermit said: hacı senin gibi zengin olacağıma hiç olmam daha iyi o neymiş öyle la kendini öve öve bitiremedin yetiştirilme meselesi falan diyosun ama ben inanmıyorum güzel yetiştirildiğine =) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Coder said: ben sizin tarzınızdan biraz uzağım Coder said: yetişme meselesi Coder said: bende fena para harcıyorum, ama kendim kazanıyorum sende öyle bişey yap Coder said: bizim mahallenin yarısını babam satın almış zamanında Coder said: bok gibi param var.. Coder said: iyi para harcamasını bildiğin belli ki yazdıklarından sonra kendime para harcamada ciddi bi rakip gördüm uzun süreden sonra bu kadarıyla uğraştım ya öf dahada vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 helal iyi uğraşmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bana hiç birşey katmadı bu topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 kermit said: bu laflar sana şesu o laflarda tepe aşşağı can. Hangi laflar bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben bu topiği nasıl kaçırmışım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 sesu said: kermit said: bu laflar sana şesu o laflarda tepe aşşağı can. Hangi laflar bana? bilmiyom alkollüydüm hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Xenocide said: fede said: paranız kadar kon.. abi mükemmel ya mükemmel ahahahah abi dünden beri gülüyorum nefesim kalmadı ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 kermit bütün trollerimi ciddiye alıp bu sonuca mı vardın ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 konu baya benim anlatmak istedigimden disari tasmis, ama olabilir. orda bir arkadas karma kavramini kullandigim cumleye takilmis, evet sanirim biraz anlatim bozuklugu ya da kavram catismasi olmus o cumlede, bana da biraz anlamsiz geldi :) para muhabbetine de gelirsek, benim bu konuyu acma nedenim kimin daha cok parasi var degildi ama , elbet birinin parasi digerinden fazladir. baskasinin parasi da onunkinden fazladir, bu boyle surup gider, sonu yok. tartismanin anlami de yok bence. onemli olan o para varken kiymetini bilmek, parasiz kalmamak ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 istanbula gel ben sana düzgün bir iş vercem çalışır rızkının peşinde koşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Coder said: kermit bütün trollerimi ciddiye alıp bu sonuca mı vardın ya ? adam trollemiş yaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 lan bende diyorum... ilahi coder trolmüş yaaaaaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal said: istanbula gel ben sana düzgün bir iş vercem çalışır rızkının peşinde koşarsın tamam anlastik :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 beyler biraz da bana öm atın lan kötü hissettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 benimki biraz daha farklı ama çok benzer bi hikayem var. ekşide şuna benzer bi cumle vardı tam hatırlayamıyorum ya parasızlık,yeniden cebin doldugunda yeni bir ben olmanı sağlar gibi bişidi. geçen bi konuda dediğim kötü düşüncem oluyor diye.herşey oldu yani :) 2-3 senedir çektiğim sıkıntılardan cıkardıgım bazı dersler varf belki sana yardımcı olur paranın sonu yok deme her kuruşu değerlendir gereksiz harcama kız beğenmemezlik yapma sonra bulamıyorsun götün kalkmasın eğitim önemli annenden başkasına guvenme baban dahil 14 yaşından itibaren cebinde 2 ev 2 araba aldırıcak kredi kartı limitiyle hayata başlayan fakat gençliğinin baharında hayatı altüst olan gencin dramı benimki.o şartlarda büyüyünce yaşın önemide olmuyor.14-15 yaşlarındayken 20 li yaşlarda sevgililerim oluyordu.yapmadıgım şey kalmadı ama sora herşey bitti :) lale devri bitiyor işte.yeniden açarmı laleler bilemem.borçlar haciz kavga gürültü ıvır zıvır güzel şeyler değil.gerçi o hayvani sıkıntılı dönemim geçti ama insan cebinde 5 lirayla gezdiği günleri unutamıyor.ciddi ciddi ekmek su alamadıgım oldu bu çok ayrıntısız tabi.milyon tane dram doluydu aslında :) hayat enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 mesaj atarken net donuyor buraya enteresan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 pedagojik acidan yaklasirsak, o konuda ailelerin de sucu cok. 14 yasindaki cocuga ne diye kredi karti verirsin ki. herseyin yeri ve zamani var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Red said: o hayvani sıkıntılı dönemim geçti ama insan cebinde 5 lirayla gezdiği günleri unutamıyor. Red said: ciddi ciddi ekmek su alamadıgım oldu hayat enteresan Böyle diyerek cebinde 5 lirayla gezen insanı küçümsemiş gibi olmuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 5 lirayı küçümsemek ne alaka ? cebi,nde 5 lirayla gezen adamda 5 liranın çerez parası olduğunun farkında hatta çerez parası bile değil. karışık kuruyemişin kilosu 18 lira falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ama ekmek alamadığım zaman oldu su alamadım dedi 5 liraya ekmekte alabiliosun suda oh mis die hatta karnını da doyurabiliosun bi öğün de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar