Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All the single ladies


Spiegel

Öne çıkan mesajlar

merhabalar,

simdi konu basligi biraz dikkat ceksin amacli boyle birsey yazdim, yoksa single ladies le pek alakasi olmayan bir konu olucak...

2 ay onceye kadar neredeyse kusursuz sayilabilecek bir hayat yasadiktan sonra ki bunun icerisinde istanbulda cogu kisinin kapisindan giremedigi yerlerde sabahlara kadar eglenceler, cogu kisinin goremeyecegi manzaralara karsi duzenlenen ev partileri, sinirsiz icki, her turlu delilik. daha sonra new yorkta da ayni sekilde en bilinen gece clublerinde sabahlara kadar eglenceler ve hemen ertesinde arabaya atlanip atlantic citye kumar oynamaya gitmeler ve philadephiaya kadar yemek yemek icin gitmeler. hersey guzel gozukuyor degil mi?

taa ki 2 ay once aileyle baslayan kavgalar, akabinde icine dusulen ruh halinden dolayi arkadaslarinin sevgi ve saygisini kaybetmek, tamamen ruhsal bir bunalimin icine dusmek, is bulamamak, aileyle kavga edildigi icin gunlerce parasi kalmak.

diyecegim o ki, hayat bir roller coaster gibi, inisler ve cikislarla dolu. bunlarin her biri hayatin bir parcasi, iyi veya kotu sonuna kadar sizin hayatinizin parcasi. bir gun once super bir sekilde yola devam ederken, ertesi gun tamamen 180 derece inise gecmek.

hayatin zorluguyla yuz yuze gelmek, yalnizlik, parasizlik, umitsizlik, caresizlik icerisinde yuzmek, her gun ayni yerde gozunu acmak ve etrafa bakip bu bir ruyaydi ve simdi kabusa donustu diye dusunmek.

fakat, ne olursa olsun gene de hayattan umidi kesmemek gerek. icinizde hala sevgi varsa umut da var. belki bir gun tekrar duzluge cikabilirim diyebilmek, kendine inanmak, kimse inanmasa da kendine olan guveni kaybetmemek lazim. yasamaya devam etmek lazim.

bir sozum de capkin gecinen bay arkadaslara: karisinizdaki bayan her ne kadar deger verilmeyi haketmese de sizin ona nasil davrandiginizi umursamaz sekilde size ozguvenle yaklasmaya devam etse de, bu demek degil ki ona kafaniza estigine gore davranabilirsiniz. karsinizdaki de bir insan, bir skorbord degil. saygiyla yaklasmak gerekir.

bunca eglencenin icinde, gordugun edindigim izlenimlerden yola cikarak bu son yorumu yaptim, bazen sirf eglence ugruna can acitmak daha sonra bunun tekrar size kotu bir sekilde donmesine yol acabilir, sonucta ne kadar inanmasam da karma diye birsey var, dikaktli olmak gerekir.

bu da herhalde bu konuyu single ladies isimli basligiyla biraz da olsa baglamak icin yapilan bir yorum/tavsiye idi.

iyi gunler dilerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olm parti dediğiniz bi bok değil ki. evinize çağırın 20 kız 15 erkek filan. icki koyun etrafa biraz muzik. zaten ortam kendilinden olusuyor, ıslak pamuga koyulmus fasulye gibi.

club desen zaten para bayıp girilen bi yer. ona gidersin zaten.

bi bok yok cidden. kız konusunda var tamam ama eglenmek icin arkadaslarınla gidilen bir bar ve muhabbet cok daha iyi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi cirkin de olsalar turkiyede baya kız var aslında. hani kafa diyebiliceğin insanlar da var. bence azcık değişimle türkiye enfes bi yer olabilir. değişimden kastım alman kızlarının guzelliği + ispanyolların rahatlığı ile turk kızlarını değiştik mi süper bi yer olur turkiye sdfs. denemek lazım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...