mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kamanan şutu çekio, top direğe çarpıo, direkten donen top rustuye çarpıo gol oluo. ntvsporda bole yazıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 beraberliklerin takimi olduk resmen yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kesin rüştünün ayağının altını kazmıştır biri yoksa gol olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 beşiktaş atsa bi tane yahu. iddaasız kalmasınlar son haftaya. daha once noldu biliorm bjk iddaasız kalınca son hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 noolsun estelim ya takılıyoruz. sıkıcı bi maç izledik ne düşünüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 mac biter. kamaninin golu: rustu yere yatiyo topa uzanmak icin, direge carpan top rustunun havadaki ayagina vurup sekerek gol oluyo. yani bu kadar olur ahahaha. bacagina falan degil yani, direk ayagina vuruyo. cunuplugun bu kadari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 olay cikti bu arada bitis duduguyle. deli ibrahim hakeme tokat atar gibi bi hareket yapti, bobo gordu ama sari karti alakasiz bi sekilde lol. gene besiktasa aglayacak bisi cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 golu gormedim maçı izlemedim ama hakem kötüydü maç beşiktaşın hakkıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Beşiktaşın iyice kopması kötü oldu. Son hafha hem GS hem FB için Bursa'nın puan kaybetmesi lazımdı şimdi iddia kalmayınca kasmayacak beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yanlis yapmis rustu yerden gelen toplar bilginiz uzre mabadla kontrol edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 enrage oldu ibo maçın sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Hehe yanlız hakemler penaltıyı yemede hattrick yaptılar 3 maç üst üste. Bobo'nun ayağına basılıp düşürülmesini es geçti. Neyse, bu takımdan cacık olmaz, Mustafa Denizli ilede birşey olabileceğinden şüpheliyim. Tello,Fink ve Holosko'yu şutlasınlar, bir halta yaramıyorlar. Zaten 2 yabancı kontenjanı lazım ise bu 3'ünün gitmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Şu son 3 maçta ben olsam sırf gençleri oynatır diğer adamlarada tatil veririm, nasılsa sezonu erken açacakmışız bare şimdiden başlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 valla ne diyim khelbenciğim maçı izlemedim ama bjklılık zor zenaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 maçı bende izlemedim, ama beşiktaşın hakkının yendiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 beşiktaşın hakkı hep yeniyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Khelben said: maçı bende izlemedim, ama beşiktaşın hakkının yendiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 maçı izlemedim beşiktaşın hakkı yenmiştir demeye gelmiştim ama ZAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bu hakemlerle bu lig yürümez bjk paf takımla çıksın protesto edilmeli yoksa sonu gelmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 beşiktaş plaj havlusu atmış yaw bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 görüşürüz seneye !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ne senesi asır asır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Normalde GS'nin ayağıkaymış FB'nin ayağı kaymış (Sonradan toparlasada biraz) BJK şampiyon olmalıydı. Son zamanlarda bu iki takım çok kötü olduğu sezonlarda şampiyonluk aldı yanlış hatırlamıyorsam. Fakat bu sefer Bursa çıktı piyasaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sikko mac. herkesin pili bitmi$ takimda. izlemedim ama sikkoydu heralde. bi de cenabetlik olunca zaten yapacak bir$ey kalmiyor. hepsi bilica nin yuzunden. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Buddha said: Normalde GS'nin ayağıkaymış FB'nin ayağı kaymış (Sonradan toparlasada biraz) BJK şampiyon olmalıydı. Son zamanlarda bu iki takım çok kötü olduğu sezonlarda şampiyonluk aldı yanlış hatırlamıyorsam. Fakat bu sefer Bursa çıktı piyasaya =) bıyır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar