naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 belki aziz yıldırımdır mokoko. hiç düşündünüz mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yemin ederim aklıma geldi de, azizin parası yetmez patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bana biri zapo'nun 2.sarı neden açıklayabilir mi? ben anlamadım da!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 SeaGle said: mokoko said: Red said: illa uefayı aldırtcaklar bize yeni stadımızda eyvah yine başladılar. saraçoğlunda alıodunuz yahu kupayı. o noldu? abi para mı veriyor aziz yıldırım sana, böyle her uefa geçince aldınız ama bidaha olmaz zaa falan demek için yazdığımın neresinden bi daha alamazsınız lafını cıkardın anlayamadım. ben sadece mantık çerçevesinde konusuorm sadece. 2007 (2008'de olabilir saraçoğlunda final ne zmn oynandıysa işte) yılında 3 4 maç kazandınız diye uefa'da hemen finale çıkıcaz reröre diodunuz. eğer bu mantıklı geliosa sana bişi diyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 3 YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLUCAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 mokoko said: SeaGle said: mokoko said: Red said: illa uefayı aldırtcaklar bize yeni stadımızda eyvah yine başladılar. saraçoğlunda alıodunuz yahu kupayı. o noldu? abi para mı veriyor aziz yıldırım sana, böyle her uefa geçince aldınız ama bidaha olmaz zaa falan demek için yazdığımın neresinden bi daha alamazsınız lafını cıkardın anlayamadım. ben sadece mantık çerçevesinde konusuorm sadece. 2007 (2008'de olabilir saraçoğlunda final ne zmn oynandıysa işte) yılında 3 4 maç kazandınız diye uefa'da hemen finale çıkıcaz reröre diodunuz. eğer bu mantıklı geliosa sana bişi diyemicem. daha geçen sene değil miydi abi. niye 3 sene geriye gittin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 LucifeL said: Bana biri zapo'nun 2.sarı neden açıklayabilir mi? ben anlamadım da!!rakibi yere düşürüp yerde de yanaklarından makas alınca gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 FromTheHell said: açılmamış sigarayı nası içiyon la vehehehehe fdfsfdfgc koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 kartlara kadar sahadaki caner ve 3 hakem hariç herkes çok ama çok iyiydi. 2 takım da yapabileceği her şeyi yaptı gol atabilmek dışında. Caner sayesinde bursa ardarda sol kanadımızdan dertsiz tasasız pozisyonlar buldu ama sercan başaramadı yine atmayı. Oyuncu değişiklerinin tamamı çok kötüydü galatasarayda. elano ve neil'ı bile zorlayan bir pres varken, son oynadığı maçta saçma sapan kaptırdığı topla yenilmemize sebep olan emre'nin girmesi ve sözde neil'ın yerini doldurması..2 top kaptırdı diye elano'yu alıp mustafa gibi hiçbir işe yaramayan birini oyuna alması(ki elano sene başından beri 65-70 dedin mi ayhana ya da mustafa'ya yer verip çıkıyor zaten nedense).. rijkaard garip değişikler kullandı. Dos santos yerine jo olması da ayrı bir garip karardı.düzgün orta gelince vuran adam var zaten içerde. top alıp içeri katedecek adamı çıkartıp hiçbir işe yaramayan bir diğer oyuncu jo'yu almak yine maçın golsüzlüğünü bozmamaya yönelik bir hareketti. Bünyaminciğime gelince o her zamanki gibiydi. Ben daha hatırlamıyorum bünyaminle önemli maça çıkıp insna gibi yönetimle maçı bitirdiğimizi. o hep böyle hep cana yakın kısacası. Ayrıca sabah maçı olmasa ve iki maç da aynı saatte başlasaydı çok daha mantıklıydı bana göre. Bursa başlarda bu kadar golü düşünmezdi gibi geliyor bana, oyun düzenleri nerdeyse 90 dakika gol üzerineydi. neyse acısıyla tatlısıyla hakemiyle saçmalıklarıyla güzel zevkli hatta baya zevkli bir maç oldu. geçen hafta fener maçında hakemle dalga geçen spiker geldi aklıma keşke bu maçı da yayınlasalardı diye. fenere yaradık ona da üzüldüm ama bariz 3. olmuştuk zaten öğlen gelen galibiyetle. bir de keita kendi kalesine o şık kafayı atsaydı keşke diyorum ve burada kesiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Seagle imza süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Abi bence GS teşvik primi falan aldı FB'den :D Bursa sahaya çıktı FB'ye böyle yuhalama gelmedi neredeyse. Ankaragücü - Bursa kardeşliğine küfür edildi. FB'nin maçı Ankaragücüyle. Bursa için oynayacak belli ki. Niye GS buna küfür ediyor? Niye bu kadar yuhalıyorlar? Taraftara anlam veremedim gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Taraftar nereye saldıracağını bilmiyordu ve şuursuzca bağırdılar ve takımını itmek yerine rakibi ateşlediler bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 LucifeL said: Bana biri zapo'nun 2.sarı neden açıklayabilir mi? ben anlamadım da!! neill'in ilk sarı kartı ile aynı sebepten aldı zapo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 beşiktaşın hakkı yendi bu maçta da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 adamınbiri said: beşiktaşın hakkı yendi bu maçta da helal beşiktaş'a laf soktun bi title i hak ettin aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bu sezon izlediğim en güzel maçtı hatta maçı izlerken inşallah bu Bursa bize son maçta 5 atar diyerek izledim. Ertuğrul Sağlam'ın en başta neden zapo ile çıktığına anlam veremedim İbrahim sezonun en iyi defanslerından birisiyken yedekte bekledi. Sercan inanılmaz bencildi pas atsaydı maç çok daha farklı bitebilirdi. Galatasaray kadrosunun kalitesini yaptığı paslarla ve güzel hareketleri ile gösterdi maça ayrı bir tat verdiler ancak son vuruşlarda ki şansızlıkları ve bursa'lı futbolcuların topun önüne kendilerini atarak pozisyonları kurtarmaları(takdir ettim hırslarını)nedeni ile gol bulamadılar. Bursa'nın geçen sezondaki Sivas'tan çok daha kaliteli bir takım olduğunu savunuyordum her daim tebrik ederim bunun doğru olduğunu bir kez daha kanıtladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 fenerin futboluna laf ediyoda bazıları kendi takımınız madem bizden iyi oynuyo 2 maçtan birinde bi beraberlik alaydınız bari 3-1 , 0-1 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Farinal said: Abi bence GS teşvik primi falan aldı FB'den :D Bursa sahaya çıktı FB'ye böyle yuhalama gelmedi neredeyse. Ankaragücü - Bursa kardeşliğine küfür edildi. FB'nin maçı Ankaragücüyle. Bursa için oynayacak belli ki. Niye GS buna küfür ediyor? Niye bu kadar yuhalıyorlar? Taraftara anlam veremedim gerçekten Maçtan sonra bizim taraftar da alkışlamadı mı Bursa'yı? Sanki öyle oldu gibi hatırlıyorum. Futbol adına çirkefliğin olmadığı, harika bir maçtı. Skorun sadece Fener'e yaraması kötü oldu. Keşke Aykut kendini göstermeye takmasaydı da yeseydik. Madem biz yenemedik bari onlar yenseydi yani. Yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Abi Bursa'daki maçta çok çirkeflik yaptı Bursalılar. Sabri'ye taç çizgisinde yapılan sert faul, Rijkaard'ın üstüne yürümeler falan. Ondan yuhalanmışlardır büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 nileppezdel said: Farinal said: Abi bence GS teşvik primi falan aldı FB'den :D Bursa sahaya çıktı FB'ye böyle yuhalama gelmedi neredeyse. Ankaragücü - Bursa kardeşliğine küfür edildi. FB'nin maçı Ankaragücüyle. Bursa için oynayacak belli ki. Niye GS buna küfür ediyor? Niye bu kadar yuhalıyorlar? Taraftara anlam veremedim gerçekten Maçtan sonra bizim taraftar da alkışlamadı mı Bursa'yı? Sanki öyle oldu gibi hatırlıyorum. Futbol adına çirkefliğin olmadığı, harika bir maçtı. Skorun sadece Fener'e yaraması kötü oldu. Keşke Aykut kendini göstermeye takmasaydı da yeseydik. Madem biz yenemedik bari onlar yenseydi yani. Yazık oldu. Yok alkışlanmadı Bursa. Ertuğrul falan alkışlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 şampiyonlar ligi yarınlara kaldı. yeni stadyum ile doğan beklentiler tribün sevmeyen galatasaray taraftarının ayağını hepten kesicek maçlardan gibime geliyor. umarım bursaspor yaşayacağı yenilgilerle galatasaray'ın önünü açar da ikinci bir sivasspor macerası yaşamayız avrupada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 umarsın umarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bursaspor sivastan kat kat ustun bir takım ve avrupada sansı cok daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 şl ye gitme ihtimali zor ama 2. olursa. arsenal valencia gibi takımlar rakibi olacak hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 eet bi sürü takım var sadece arsenal ve valencia denk gelecek bursaya. öyle ayarlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar