abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Niye bir daha özetledim ki şimdi okudğunu anlayabilen adam ilkinde anlar zaten. Kısaca alexi haklı. DELI said: Dersin ortasinda sapir supur opusur, dersi bolup milleti tahrik ederlerse eyvallah, postayi ben de lak diye koyarim, parasini da vermem. Ha tenefuste yan yana oturup, derste adamakilli calisiyorlarsa, disarda birlikte geziyorlarsa ne halleri varsa gorsunler, isterse dershanenin arka sokaginda orgy yapsinlar, beni ilgilendirmez. ha bi de bu doğru. 1. olsa bile atıyoruz ne demek ya hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 dersane bende afrodizyak etkisi yapıyo sevişmeden duramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Dartanian said: Bu olaya iyi yapmış diyenlerin, duvara kızları dayayan arkadaşlarını sadece izleyip ve hafızaya kaydedip tuvalette hafızayı canlandırmakla yetinen tipler olduğunu düşünüyorum. aslanım benim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Ben de o tiplerdenim işte. asdsad şaka bi yana savunulcak tarafı yok çünkü biz uygunsuz şekilde gördüğümüz için attık tarzı bi açıklama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 olsa bile diyemezler hangi ailenin kızına "sizin kız tam veriyodu üstlerine su döktük" diyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 e madem aileler çocuklarının dershanede aşık olmasına karşı FEM'e Anafem'e falan yollasınlar ne diye elalemi uğraştırıyorlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 o ikisi birlikte takılmaya başladıktan sonra dersaneden atınca vazgeçip çalışır mı olacaklar sanki? dersane belli bi kesime şirin gözüküyo sadece. YEŞİL DERS'ANE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 dersaneyi destekliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 aynı dershanede sevgilisi olması daha iyi? sırf kızı görmek içn dershaneye gelir eleman? illa sevgilisi olucak , dershane dışında bulup, farklı hedefler koymuş birine tutulsa ; derslerini falan aksatsa daha mı iyi? Pİ DERSHANESİNDE YEMEKLERE ŞAP ATIYOLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Osuran_boğa said: olsa bile diyemezler hangi ailenin kızına "sizin kız tam veriyodu üstlerine su döktük" diyebilirsin ahahahhahah allah kahretsin seni ahaahhahahahha üzeerine su döktük ne dir ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 dasaaa said: Fistan said: Holy said: Bunun savunanlar bence lisede hiç sevgilisi olmamış insanlardır sadece. ÖSS senem boyunca kız arkadaşım vardı ve hiç bir sorun teşkil etmedi ders konusunda. İkisini bir arada götüremeyecek diye peşin peşin hüküm vermek çok başarılı olmuş gerçekten.tespit yanlis. ayrica sevgiliye karisan yok oss senesinde sevgili olup olmamasi da degil konu. sen ders gormeye dersaneye gidiyosun sevgilinle takilip kikiki msj falan ne bilim ben boyle anladim zaten dersane disinda ne yaparsan yap kim kariisacak dersane nerden bilecek +1 fistan genellikle fazla kelime israf etmeden, wot döşemeden olayı özetliyor zatenbir benzerini sonraki mesajda yazdım zaten. dershane içinde seks yapmadıkları sürece dedim. edit : Ha bu arada konunun ilk mesajında "filizlenen aşk" dediği için ben sanki böyle kantinde elele otururken yakaladılar gibi düşünüyorum. aksi durumda zaten haberciler büyük bir olay patlatıp "sınıfta seviştiler, dershanede kovuldular!" şeklinde yansıtırlardı diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Holy said: Ayrıca dershanede seks yapmadıklarını varsayıyoruz. Haberi yapanlar belki bu detayı atlamış olabilirler. 28 kişi mi sex yapmış :) ya bırakın bu saçmalığı bizde yapıoduk ama 2 3 kişiyi geçmezdi yani aşk konusuna gelirsen herkez aşıktı :) saçmalamasınlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 lan zaten salak salak dersane, sinav isleriyle mala bagladilar herkesi, bi de bu islerle ugrasirlarsa cocuklar yakar okulu dersaneyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 nixniz said: Holy said: Ayrıca dershanede seks yapmadıklarını varsayıyoruz. Haberi yapanlar belki bu detayı atlamış olabilirler. 28 kişi mi sex yapmış :) ya bırakın bu saçmalığı bizde yapıoduk ama 2 3 kişiyi geçmezdi yani aşk konusuna gelirsen herkez aşıktı :) saçmalamasınlar ahah2-3 kişi seks mi yapıyordunuz siz de dershanede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 3 yıl önce Birey dershanesindeydim gemlikte. Orda bi hatunla çok kısa süren bi olayım olmuştu. Baktım hatum manyağın teki zar zor kurtulmuştum. Tabi ufak çaplı kavga tarzı şeyler olmuştu liselilik işte sdfg Hatunla arası çok iyi olan bi geometri hocası tüm yılımı zehir etmişti bu olayı öğrenip. Durduk yere dersten atmalar, sorularımı sallamamalar falan. En son allah belanı versin diyerek sezon sonunda sildirmiştim kaydımı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 @dershanede öpüşürümde yiyişirim de diyen arkadaşlar yapamazsınız ne yazıkki, dershaneler göründüğü gibi bağımsız değiller, sivil geliyorsunuz diye. pek çok konuda M.E.B'e bağlılar ve çoğu yürütmelik liselerle aynı. ha ben okulda hocanın önünde çok kız-karı götürdüm, etek altı yaptım falan diyorsanız efsanesiniz zaten. yok değilseniz ne olduğunu söylememe gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 o zaman dersanede besmele çekenler de atılsın abi ne kadar aptal bişey. tenefüste öpüşen bi çiftin dersaneye veya etrafa nası bi zararı olabilir paçalardan ilkellik akıyo seks hariç herşeyi yapsın gayet de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ben lisede kız arkadaşımla yan yana oturuodum.derste veya tenefuste sevişmiyorduk.git otur bi cafede veya evinde yap arkadaş hani opucuk kondurmak veya elini tutmak yakın durmak tamam ama ön sevişme yapılmaması lzm. seks hariç nasıl herşeyi yapabilir.elini pantalondan etekten daldırabiliyoruz yani okulda falan.sonuçta seks olmuyor o.gayet yapamaz arkadaş kimse. hani okul veya dersane içinde olmasını geçtim arkadaşlarına hocalarına saygı ve kız arkadaşına saygı duyan girişmez o işlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Diamor said: oha biz zamanında oral yapıoduk continue.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 meme.png mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 meme.png.. //aslen "continue+meme" şeklinde aratmıştım ama bize karşılıgı öyle meme oluyor. -bu arada yani ciddi ciddi konu hakkında yorum yapmak gerekirse, eger çocugumun gelecegini gerçekten düşünüyorsam saglıklı bir psikolojiye sahip olacaksa her şeyden önce aşık olmanın ne demek oldugunu bilmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 siddharta said: bu arada yani ciddi ciddi konu hakkında yorum yapmak gerekirse, eger çocugumun gelecegini gerçekten düşünüyorsam saglıklı bir psikolojiye sahip olacaksa her şeyden önce aşık olmanın ne demek oldugunu bilmesi gerekir. peki bunda dershanenin yeri nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 gecko said: @dershanede öpüşürümde yiyişirim de diyen arkadaşlar yapamazsınız ne yazıkki, dershaneler göründüğü gibi bağımsız değiller, sivil geliyorsunuz diye. pek çok konuda M.E.B'e bağlılar ve çoğu yürütmelik liselerle aynı. ha ben okulda hocanın önünde çok kız-karı götürdüm, etek altı yaptım falan diyorsanız efsanesiniz zaten. yok değilseniz ne olduğunu söylememe gerek yok yaparsın hertürlü yaparsın kaliteli bir dershaneyse eşşek yüküyle para bastıysan fena yaparsın.. ki benim gittiğim dershane öyleydi cadde bostanda ortamımızda gayet şapur şupurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 dersane ortasında sevişmek biraz garip kaçabilir ama hani azcık öpüşmek filan sorun olmamalı abartılmadıkça. ki zaten aklı başında olan dersanede yapmaz o işi. sıkıcı bi kez sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Dersanelerin öss döneminde sevgilisi olanı ayırmaması , sevgilisi olmayanı da sevgili yapmaması konusunda baskıyı yapması gerekiyor. Eğer çiftlerimiz ulu orta orgy yapıyorlarsa da verilen karar doğru. Oynat uğurcum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar