Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Dershanede aşk"a ceza

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Niye bir daha özetledim ki şimdi
okudğunu anlayabilen adam ilkinde anlar zaten.
Kısaca alexi haklı.

DELI said:

Dersin ortasinda sapir supur opusur, dersi bolup milleti tahrik ederlerse eyvallah, postayi ben de lak diye koyarim, parasini da vermem.

Ha tenefuste yan yana oturup, derste adamakilli calisiyorlarsa, disarda birlikte geziyorlarsa ne halleri varsa gorsunler, isterse dershanenin arka sokaginda orgy yapsinlar, beni ilgilendirmez.

ha bi de bu doğru.
1. olsa bile atıyoruz ne demek ya hahah.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı dershanede sevgilisi olması daha iyi? sırf kızı görmek içn dershaneye gelir eleman? illa sevgilisi olucak , dershane dışında bulup, farklı hedefler koymuş birine tutulsa ; derslerini falan aksatsa daha mı iyi?

Pİ DERSHANESİNDE YEMEKLERE ŞAP ATIYOLAR!
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Fistan said:

Holy said:

Bunun savunanlar bence lisede hiç sevgilisi olmamış insanlardır sadece.
ÖSS senem boyunca kız arkadaşım vardı ve hiç bir sorun teşkil etmedi ders konusunda. İkisini bir arada götüremeyecek diye peşin peşin hüküm vermek çok başarılı olmuş gerçekten.
tespit yanlis.
ayrica sevgiliye karisan yok
oss senesinde sevgili olup olmamasi da degil konu.
sen ders gormeye dersaneye gidiyosun sevgilinle takilip kikiki msj falan
ne bilim ben boyle anladim
zaten dersane disinda ne yaparsan yap kim kariisacak dersane nerden bilecek

+1
fistan genellikle fazla kelime israf etmeden, wot döşemeden olayı özetliyor zaten
bir benzerini sonraki mesajda yazdım zaten.
dershane içinde seks yapmadıkları sürece dedim.

edit : Ha bu arada konunun ilk mesajında "filizlenen aşk" dediği için ben sanki böyle kantinde elele otururken yakaladılar gibi düşünüyorum. aksi durumda zaten haberciler büyük bir olay patlatıp "sınıfta seviştiler, dershanede kovuldular!" şeklinde yansıtırlardı diye düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Ayrıca dershanede seks yapmadıklarını varsayıyoruz.
Haberi yapanlar belki bu detayı atlamış olabilirler.

28 kişi mi sex yapmış :) ya bırakın bu saçmalığı bizde yapıoduk ama 2 3 kişiyi geçmezdi yani aşk konusuna gelirsen herkez aşıktı :) saçmalamasınlar ahah
Sosyal ağlarda paylaş

nixniz said:

Holy said:

Ayrıca dershanede seks yapmadıklarını varsayıyoruz.
Haberi yapanlar belki bu detayı atlamış olabilirler.

28 kişi mi sex yapmış :) ya bırakın bu saçmalığı bizde yapıoduk ama 2 3 kişiyi geçmezdi yani aşk konusuna gelirsen herkez aşıktı :) saçmalamasınlar ahah
2-3 kişi seks mi yapıyordunuz siz de dershanede?
Sosyal ağlarda paylaş

3 yıl önce Birey dershanesindeydim gemlikte. Orda bi hatunla çok kısa süren bi olayım olmuştu. Baktım hatum manyağın teki zar zor kurtulmuştum. Tabi ufak çaplı kavga tarzı şeyler olmuştu liselilik işte sdfg

Hatunla arası çok iyi olan bi geometri hocası tüm yılımı zehir etmişti bu olayı öğrenip. Durduk yere dersten atmalar, sorularımı sallamamalar falan. En son allah belanı versin diyerek sezon sonunda sildirmiştim kaydımı ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

@dershanede öpüşürümde yiyişirim de diyen arkadaşlar

yapamazsınız ne yazıkki, dershaneler göründüğü gibi bağımsız değiller, sivil geliyorsunuz diye. pek çok konuda M.E.B'e bağlılar ve çoğu yürütmelik liselerle aynı. ha ben okulda hocanın önünde çok kız-karı götürdüm, etek altı yaptım falan diyorsanız efsanesiniz zaten.

yok değilseniz ne olduğunu söylememe gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

ben lisede kız arkadaşımla yan yana oturuodum.derste veya tenefuste sevişmiyorduk.git otur bi cafede veya evinde yap arkadaş

hani opucuk kondurmak veya elini tutmak yakın durmak tamam ama ön sevişme yapılmaması lzm.

seks hariç nasıl herşeyi yapabilir.elini pantalondan etekten daldırabiliyoruz yani okulda falan.sonuçta seks olmuyor o.gayet yapamaz arkadaş kimse.

hani okul veya dersane içinde olmasını geçtim arkadaşlarına hocalarına saygı ve kız arkadaşına saygı duyan girişmez o işlere
Sosyal ağlarda paylaş

meme.png..

//aslen "continue+meme" şeklinde aratmıştım ama bize karşılıgı öyle meme oluyor.

-bu arada yani ciddi ciddi konu hakkında yorum yapmak gerekirse, eger çocugumun gelecegini gerçekten düşünüyorsam saglıklı bir psikolojiye sahip olacaksa her şeyden önce aşık olmanın ne demek oldugunu bilmesi gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

@dershanede öpüşürümde yiyişirim de diyen arkadaşlar

yapamazsınız ne yazıkki, dershaneler göründüğü gibi bağımsız değiller, sivil geliyorsunuz diye. pek çok konuda M.E.B'e bağlılar ve çoğu yürütmelik liselerle aynı. ha ben okulda hocanın önünde çok kız-karı götürdüm, etek altı yaptım falan diyorsanız efsanesiniz zaten.

yok değilseniz ne olduğunu söylememe gerek yok

yaparsın hertürlü yaparsın kaliteli bir dershaneyse eşşek yüküyle para bastıysan fena yaparsın.. ki benim gittiğim dershane öyleydi cadde bostanda ortamımızda gayet şapur şupurdu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...