Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya'dan olan?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kermit said:

iyide extrablattan önce starbucksa girer.
bide iyi olmuş gecenin bu saati bokmu var hava satmak için takılıyolar orda.

haber doğruymuş ve inanılmaz kalabalıkmıs bide.
doğru dıyosun bok var sanki
Mesaj tarihi:
olay yaratmışın.
konuyu ben msn de kapatmıştım halbu ki.

şimdi esasında rusların aklıda direk farklı konuma çalışıyor extra blatt denilince. blatt ı blett olarak okuyunca bu adamlar iş değişiyor.
ki oraya b*k atmak isteyen yüzlerce antalyalı kompleksli ve ya o havalı tipleri sevmeyenlere "işte oda extrableeet" diyor o zaman adama en büyük hakareti yapmış oluyor.
ayıp.
Mesaj tarihi:
xwhiplashx said:

olay yaratmışın.

şimdi esasında rusların aklıda direk farklı konuma çalışıyor extra blatt denilince. blatt ı blett olarak okuyunca bu adamlar iş değişiyor.
ki oraya b*k atmak isteyen yüzlerce antalyalı kompleksli ve ya o havalı tipleri sevmeyenlere "işte oda extrableeet" diyor o zaman adama en büyük hakareti yapmış oluyor.
ayıp.

:S
Mesaj tarihi:
hani gelsinler buraya bu oglanlar, bi balati gorsunler, sutlucede uykuluk yedirip ramide rusa goturelim onlari. var ya cicek gibi acarlar, nurtopuna donerler.
Mesaj tarihi:
xwhiplashx said:

olay yaratmışın.

ayıp.

Ha?
  • Yeni Oluştur...