daylan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Demin biri bir kaza olayı yazdı duyan var mı? EXTRA BLATT ta buyuk bır kaza yasanmıs yoldan gecen bır araba cafenin ıcıne gırmıs??
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 iyide extrablattan önce starbucksa girer. bide iyi olmuş gecenin bu saati bokmu var hava satmak için takılıyolar orda.
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 cidden he extra balatanın orası hep apaçi kaynıyo
daylan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 demin olmuş galiba. ne haber var ne bişey yazıp duruyorlar facebooktan. fake habermi acaba?
daylan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 kermit said: iyide extrablattan önce starbucksa girer. bide iyi olmuş gecenin bu saati bokmu var hava satmak için takılıyolar orda. haber doğruymuş ve inanılmaz kalabalıkmıs bide. doğru dıyosun bok var sanki
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 oha ya olu yarali falan var mi? extrablatt da direk kaldirimin kenari ins kimseye bir sey olmamistir.
daylan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 patiden olan var mıdır ki?
daylan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 tamam trollenmeye basladı ben kaçıyorum:)
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 su an telefondan yazıyorum,araba ucarak girdi. sg-1 bir kıza yazmak için ayrılmıştı bulamıyorum adamı.Biraz daha bakayım sağa sola
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 extrabalat ne lan? turbodizel'in amcaoglu mu?
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 olay yaratmışın. konuyu ben msn de kapatmıştım halbu ki. şimdi esasında rusların aklıda direk farklı konuma çalışıyor extra blatt denilince. blatt ı blett olarak okuyunca bu adamlar iş değişiyor. ki oraya b*k atmak isteyen yüzlerce antalyalı kompleksli ve ya o havalı tipleri sevmeyenlere "işte oda extrableeet" diyor o zaman adama en büyük hakareti yapmış oluyor. ayıp.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 memlekette antalyanin bile jargonu olu$mu$ arkada$. kalkin abi sahibi gelmi$, biz gidelim.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Esh said: extrabalat ne lan? turbodizel'in amcaoglu mu?
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 xwhiplashx said: olay yaratmışın. konuyu ben msn de kapatmıştım halbu ki. şimdi esasında rusların aklıda direk farklı konuma çalışıyor extra blatt denilince. blatt ı blett olarak okuyunca bu adamlar iş değişiyor. ki oraya b*k atmak isteyen yüzlerce antalyalı kompleksli ve ya o havalı tipleri sevmeyenlere "işte oda extrableeet" diyor o zaman adama en büyük hakareti yapmış oluyor. ayıp. :S
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 hani gelsinler buraya bu oglanlar, bi balati gorsunler, sutlucede uykuluk yedirip ramide rusa goturelim onlari. var ya cicek gibi acarlar, nurtopuna donerler.
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 abi ben cine5i decodersiz izlemeyi başardım ama o mesajdan hiçbişi anlayamadım ya
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bu gun kundu yolundada kaza vardı öğle saatlerinde motorlunun birine CC plaka bi araba carpmıştı. motorlu ölmüş..
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 antalyada böle tatil için gittiğimizden ayrı yaşayanlar falan mı var lol
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Valla 3 sene önce falan gitmiştim antalyaya şimdi orda değilim
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 xwhiplashx said: olay yaratmışın. konuyu ben msn de kapatmıştım halbu ki. şimdi esasında rusların aklıda direk farklı konuma çalışıyor extra blatt denilince. blatt ı blett olarak okuyunca bu adamlar iş değişiyor. ki oraya b*k atmak isteyen yüzlerce antalyalı kompleksli ve ya o havalı tipleri sevmeyenlere "işte oda extrableeet" diyor o zaman adama en büyük hakareti yapmış oluyor. ayıp. Ha?
Öne çıkan mesajlar