Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 dark chaotic insan, (uo'da renk ve guild değiştirme rekortmeni) nasıl lawful olacak anlamadım.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 bak dark simdi gelecekteki meslegini hecelemiyim burda kotu olur. ehehehe[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Şöyle güzel bi bıyık bırakır şimdi dark, üstüne de fötr şapka ve ucuz memur takımı, bi de kalın çerçeveli yakın gözlüğü. Bitmiştir olay. Hoşgeldin kaymakam dark![hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 hmm demek Uo: atl. deki "atb town" projesinin altinda bu yatiordu eh?...bizi simulasyon olarak kullaniyordun kendine ehhehe anlamaliydim tüeh ;)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 dark doktor olsa iyi olurdu aslında. ama kafaya koymuş kaymakamlığı elimizden ne gelir...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Tek derdiniz internet ilginçsiniz valla. Koskoca kaymakam değil mi? Evine alır bi tane Digitürk birde internet bağlantısı ona. Hepimizden hızlı download eder şaşarız :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: hilikus, 08 May 2003 00:33 tarihinde demiş ki: hmm demek Uo: atl. deki "atb town" projesinin altinda bu yatiordu eh?...bizi simulasyon olarak kullaniyordun kendine ehhehe anlamaliydim tüeh ;)[hline]*curiosity res-kills* ...mono ben köye AYI indi dark napıcaz dedigimde yüksek mevki sahibi birisi gibi davrandıgında uyanmıştım zaten olaya ama kaymakamı düşünememiştim en fazla köy muhtarı felan diye aklıma gelmişti[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 abi koye ayi inse level 3 cold buyusu cast etmeye calisir bu adam aliskanliktan uyum saglayamaz.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar