Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Şimdi yaz yaklaşırken yine aklıma geldi, yine algidanın bu yazki ürün kataloglarında eksik, yine yok yine yok...Ne oldu abi cornetto taco'ya? Hani ben çocukken şu vardı bu vardı yitip gittiler hede hödö ekolü vardır ya, aynen öyle olucak ama 2000lerden aklında kalan şey ne deseler ilk aklıma gelicek olan günde 18 tane yiyebilme potansiyelimin olduğu cornetto taco. Hayır, çok da başarılıydı, yazlıkta keş gibi yerdik bakkal da torbacı gibi bize "şimdi hepsini alırsanız yarına tekrar getirttiririm" derdi falan..... Türkiye'ye mi gelmiyor artık, meksikalılar algidayı dava etti de üretimi tamamen mi durduruldu ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 duyduguma gore sokak kopeginin biri cornetto tacoyu koklamis yememis algidadan bi yetkili buna sahit olunca uretimi durdurmuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 o nasıl bi hurafedir? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 vafıldan çalıntı diye telif hakları sıkıntı olmuş duyduğum kadarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 yav bi de nugger vardı bi zamanlar, max'ın abisi gibiydi içi karamel dolu falan. sonra o dondurma kayboldu, sandwich gibi bişeyler koydular nugger diye. çılgın gibi tüketiyoduk biz de onu, karamel ftw.. niye kaldırdılar ki? nugger> nigger falan kafası mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 yok ya markette gördüm bugün o tacoyu ben de hatırladım çok güzeldi be niye kalktıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Devilmanta said: bu mu? oha enfes bişeye benziyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 şey vardır kataloglarda böyle meybuz gibi bi dondurma hep katalogta ama bi kere satıldığını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 gerizekali angut senin yüzünden gidip dondurma aldim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 NİL TERBİYE SINIRINI AŞTI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ISTE O GÖRÜNTÜLER!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Flassh said: şey vardır kataloglarda böyle meybuz gibi bi dondurma hep katalogta ama bi kere satıldığını görmedim iğrenç bişeydi o ya nugger mı nogger mı ne hala var o yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 o değil de BK-Crispy Chicken noldu asıl ya :((((((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 gittim 5 tane dondurma aldım hepsini yedim donuyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 yav said: o değil de BK-Crispy Chicken noldu asıl ya :((((((8 :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Buzzy hariç gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ilhan irem vardı denmemiş dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 calipso>* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 şeklinden dolayı tabi........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sdfhdsh sadece şekli diil, o dondurmayı yemek bile sakattı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi o muzlu şey ne ya HAHAHA banana saldırdım bozuk çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 of be, ne dondurmaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar