reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bi arkadas evlenicek bizim, ortak bi arkadasimizda designer kiz, ama cokta samimi degiliz. dediki bu designer olan isterseniz nikah davetiyesini ben design ederim. arkadasta simdi bana diyo valla ne guzel olur design etse fln ama ya begenmezsek ondan sonrada kullanmamak ayip olur. valla bende dedim iki ucu oklu degnek, her an biyerinize batabilir. dedim bu konuyu trollese trollese en iyi pati troller :) napmak lazim simdi bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 oluruna bıraksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 işlerini göster bi diceksin. no hard feelings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 karısı/kocası beğenmedi dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 teyzesi beğenmedi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Sparkcaster said: karısı/kocası beğenmedi dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bnce yapılmasın dostunla iş yapmıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 gerçeklerden n,ye bu kdr korkuyosun evlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yaw kari koca taniyolar kizi ama bizim arkadas daha samimi is arkadaslari yani, kiz arkadasim begenmedi dese olmaz pek yani en azinda ole dicek biri degil, taniyom elemani. yok begenme ihtimalleride varda, sonucta dizayn edecek kizada verecekler davetiyeden sonra eline baska bisi gecince kiz bozulsun istemiyolar, bi yandanda karar veremediler kendileride davetiye olayina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 düğün davetiyesini çok abartı tasarlamamak lazım bence, tabii sevgili çiftimiz kremlin sarayında evlenmiyorsa, zira konuklar için biraz zahmetli olabiliyor o davetiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ne olucak yahu, hic alınacagını sanmıyorum, baska bi tane begendik derseniz. kız da portfolyosuna bi dugun davetiyesi katmıs olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 evlilikten vazgeçsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 çıkart masaya vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Myshkin said: evlilikten vazgeçsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ascraeus said: çıkart masaya vur HAHAUHAUA NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 düğün davetiyesi ne yeaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 kullanmazsanız niye ayıp oluyo abi, kız kendi başarısızlığından utanmayıp bi de adamı mı darlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Ömer'e kocaman bir +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Yahu boku kaynanaya falan atıcak böyle durumda, karşı tarafın ailesi istemedi ben de seçimi onlara bıraktım yine de teşekkür ederim zahmet ettin ben çok sevdim falan diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 2012 ye kadar nikahı ertelesinler. Olmadı son gün sabahlanır veya erken yatıp dinç kafa ile erkenden kalkıp çalışmakta mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 kaç kere evleniyolar beğenmeme hakları var tabi yani ben öyle birşey yapsam arkadaşım beğenmese aazını kırarım hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Myshkin said: evlilikten vazgeçsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Werewolf said: kullanmazsanız niye ayıp oluyo abi, kız kendi başarısızlığından utanmayıp bi de adamı mı darlıcak + hani taasrımcı arkadaşınız kalkıp bir tane yapıp önlerine koyacak değil ya.. 4-5 frklı model yapar elbet birini beğenirler sour etmeyin ehe.. ha 5 model çıkarırda 5 ini de beğenmezlerse zaten o tarasımcıda iş yoktur kusura bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 vaktim olaydi ben tasarlardim 3-4 tane :) onlari referans verirdiniz kiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bir de obsesif yeteneksi tsarımcı vardır.. böyle bir tane yapr "en iyisi bu der" seçme hakkı tanımaz ya da seçim hakkı vermiş olmak için yanına bir ya da ,ki tane daha tasalar onlar daha da kötüdür ya da aynı bokun fıstık yeşilidir ulan eşşoğlu eşşek yağlıboya resim yapmıyorsun özel sipariş iş alıyorsun tabii ki de özel siparişde benim istediğim olacak.. ha yağpar davetiyesini müzayede de satar(!) o zaman orada elbet bir alıcısı çıkar o yüzden arakdaşın yapsın 4-5 tasarım..hani beğenmediklerini portföyüne ekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar