Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadasa yaptirilan seyin begenilmemesi

reyou

Öne çıkan mesajlar

bi arkadas evlenicek bizim,
ortak bi arkadasimizda designer kiz, ama cokta samimi degiliz.
dediki bu designer olan isterseniz nikah davetiyesini ben design ederim.

arkadasta simdi bana diyo valla ne guzel olur design etse fln ama ya begenmezsek ondan sonrada kullanmamak ayip olur.

valla bende dedim iki ucu oklu degnek, her an biyerinize batabilir.

dedim bu konuyu trollese trollese en iyi pati troller :)

napmak lazim simdi bu durumda?
Sosyal ağlarda paylaş

yaw kari koca taniyolar kizi ama bizim arkadas daha samimi is arkadaslari yani,

kiz arkadasim begenmedi dese olmaz pek yani en azinda ole dicek biri degil, taniyom elemani.

yok begenme ihtimalleride varda, sonucta dizayn edecek kizada verecekler davetiyeden sonra eline baska bisi gecince kiz bozulsun istemiyolar, bi yandanda karar veremediler kendileride davetiye olayina.
Sosyal ağlarda paylaş

Werewolf said:

kullanmazsanız niye ayıp oluyo abi, kız kendi başarısızlığından utanmayıp bi de adamı mı darlıcak

+ hani taasrımcı arkadaşınız kalkıp bir tane yapıp önlerine koyacak değil ya.. 4-5 frklı model yapar elbet birini beğenirler
sour etmeyin ehe.. ha 5 model çıkarırda 5 ini de beğenmezlerse zaten o tarasımcıda iş yoktur kusura bakmasın
Sosyal ağlarda paylaş

bir de obsesif yeteneksi tsarımcı vardır.. böyle bir tane yapr "en iyisi bu der" seçme hakkı tanımaz ya da seçim hakkı vermiş olmak için yanına bir ya da ,ki tane daha tasalar onlar daha da kötüdür ya da aynı bokun fıstık yeşilidir
ulan eşşoğlu eşşek yağlıboya resim yapmıyorsun özel sipariş iş alıyorsun tabii ki de özel siparişde benim istediğim olacak.. ha yağpar davetiyesini müzayede de satar(!) o zaman orada elbet bir alıcısı çıkar

o yüzden arakdaşın yapsın 4-5 tasarım..hani beğenmediklerini portföyüne ekler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...