odiflame Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 birilerine gün doğdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 kermit said: hepimiz işçi partiliyiz. olmaz öyle, aramızda bi tane de kraliçe pati olması lazım, kimse o ortaya çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 gg-1 oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Coder said: din çok hassas diye gittide siyaset neden yalan oldu onu anlayamadım Sırf o tartışmalar için patiye girenler olduğu için yalan olmuştur herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bir de "siyaset yasaklandı diye konu dışı'nın canına okuyacaklar" diye endişelenenler vardı, "korkmayın bıkarlar" demiştik. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 valla ben büyük bi keyifle konu dışının canına okumaya devam ediyordum, nefr sudan bi sebepten banlamasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar