barnacle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Viktor said: topicini acicaktim usendim alin bir skandal da amerikadan katolik rahip senelerce hizmet ettigi sagir ve dilsiz cocuklar okulunda erkek ogrencilere tecavuz etmis, her seferinde ortaya cikan olayalr ortbas edilip baska okullara yolluyor pedo rahipleri vatikan, sayicada baya pedo rahi oldugunu soyliyorlar su anki papa da bu rahipten sorumluymus cardinalken ve bu tecavuz olayini hasir alti etmekle suclaniyor, bir amerikali mahkemeye vermis papayi south park muhabbetini yaptı son bikaç bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Kürt ne alak ya Siirt'de Arap çoktur die biliorm ben >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Valla Farinal kimin neyin çok olduğu açıkçası beni zerre ilgilendirmiyor. Fakat "Aynı şey İzmir'de olsa bu kadar tepki vermezdiniz" diyen adamlarla aynı kafayı yakalamak bayağı zor. edit: Kürt yerine "insert any race" yazalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 redeagle, o zaman sen bütün başlığı oku önce istersen. sonra da üzerine alınma madem öyle bir niyetin yok. bu tarz tartışmalarda sıklıkla yapılan bir hata "hani yahu öyle birşey yok dediğiniz gibi, varsa da münferit 1-2 kişidir" mesajı atılmadan hemen öncesindeki sayfalarda "asalım keselim x ırkını, topu böyle bunların" resmi geçidinin nedense yokmuş gibi ele alınması. viktor valla scientology mekanı önüne gidip v maskesi takıyoruz biz o benzetmenden ziyade, evet rahatsız olsun böyle haberlerden siyasi ajandasına malzeme çıkarmak isteyenler. ama işte bizim burası türkiye olduğundan sizin gibi "dükkanın önünü kapamayın la" diyen esnaf da çıkıp girişiyor nümayişçiye ne dediğine pek bakmadan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 topici baştan okudum da. işi ırk eksenine çeken sir olmuş. öncesinde doğudaki hayvanlar alemi diyen bir kullanıcı var sadece. insanlar genellikle gereksiz ırk hassasiyeti gösterilmeden önce bölgedeki toplumsal düzene, kadının konumuna laf yetiştiriyormuş. sir cahillikle alakası yok önemli olan kadının metalaştırılması diyinceye kadar da net bölgesel referans yapılmamış. fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Sir sanırım, Avustuyalı adam ile Siirt'i kıyaslamaya çalışmış ama bilmediği nokta şu. Avusturyalı adam bu işi cidden çok gizli bir biçimde yapmıştı. Kızın annesi, yani kendi eşi bile kızın bodrumda olduğundan habersizdi. Ha gerçi kadının salaklığı. Bu nedenle bu ikisi tamamen ayrı. Birinde tek sapık bir zihin var, diğerinde bütün şehir aynı sapıklıkta. Ki ayrıca buraya gelip, bütün şehrin kızların üzerinden geçtiği bir olayda tepkilerini yazan insanlara kızman da saçma. Ha eğer sana normal geliyorsa bilemem. Gerçi konuyu değiştirmen, Siirtte tüm şehir ya tecavüz eden ya da onu savunan pozisyonundayken "İzmir'de biri engelli bir kıza tecavüz etseydi HI? HI?" diye çocukça bir örnekle gelmen düşündürücü. Ayrıca şimdi dikkat ettim, bu başlıkta bu olay ile yazdığın o kadar mesaj arasında sadece " bu tip aşağılık olaylar ırkçılığımızı kaşımak için birer bahaneye dönüşüyo ya, hastasıyım." olaya karşı bir tepki belirtiyor biraz, o da oyun parkında bir çocuğun diğerime pis! demesi gibi. Trollediler trollediler diye ağlarsınız, kendi yetersiz ve dayanksız düşüncelerinizle trollüğün alasını yapıp insanları kavgaya siz provoke ediyorsunuz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bu tarz suclarin sonu bi meydan da toplayip bu yaratiklari taslayarak oldurmek olsun gizli gizli yapilsin hatta barbar turk demesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Siirt'deki insanlarda bir sorun yok. Sorun oraya egemen ve diğer birçok bölgemize egemen ilkel düşünce yapısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 e viktor benle aynı şeyi söylemişsin, eğitim cehaleti alır-eşşeklik baki kalır çizgisinde zaten benim de yazdıklarım =) dolayısıyla bu insanlık dışı olayı eğitime bağlayanlar feci şekilde yanılmaktalar diyorum. ayrıca hangi postumda bütün forumu töhmet altında bırakmışım ki? "siz" derken kimleri kastettiğimin yeterince açık olduğunu düşünüyorum. topikteki ilk mesajımı zaten başka bi kullanıcıdan alıntı yaparak yazdım =) anlaşılan şu ki verdiğim örneklerin niteliğine değil de niceliğine acaip takılıyo insanlar-ve dahası siirtte tecavüz edenleri sanki aklamaya veya bi şekilde mazur görmeye davet ettiğimi falan zannediyo, böyle bişey yok arkadaşlar-olay çok net bir insanlık suçudur-bütün faillerin ve göz yumanların en ağır şekilde cezalandırılmasını da içten diliyorum, bunu yazmama bile gerek yok esasen. benim daha uzun mesajlarımda dile getirdiğim husus kim nerde kime nasıl tecavüz etmiş meselesi değil-bu tip olaylara verilen değişik (ve olayın vahşetini bambaşka boyutlara kasıtlı bir biçimde taşıyan) tepkiler. şimdi topiğin başından itibaren "cehalet işte" "oralar paso öyle" tarzı genellemeler içeren bütün mesajları tek tek alıntılamanın alemi var mı? bu mesajların altında apaçık bir ırkçılık yok diyebiliyo musunuz? keşke ben de rahat olsam öyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 @ sir sen doğuyu koruma içerikli mesajını atmadan önce yalnızca 1 (belki 2?) kişi, doğuluları suçlayıcı nitelikte mesaj atmış, o kişiye de akabinde gerekli cevaplar verilmiş zaten. ama 'doğulu vatandaşlar' konusundaki duyarlılığını anlıyorum. bu konuda olmasa bile, açılan çoğu başka konuda, türkiye'de işlenen adi suçların sorumluluğunun yalnızca doğulu vatandaşlara ait olduğunu savunan az mesaj görmedik zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 oy oy oy konuyu okuyunca baya baya evi inlettim küfürden... birileri ilk sayfada toplu katliam demiş bunlar için. Katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 idilik said: türkiye'de işlenen adi suçların sorumluluğunun yalnızca doğulu vatandaşlara ait olduğunu savunan az mesaj görmedik zamanında. Neden acaba? suçluların ve suçların %90 lık kısmı doğulu olduğu için olmasın. Örneklerle Otorpark mafyası (kürtlerin elinde) uyuşturucu mafyası (kürtlerin elinde) gibi. Genelde nerde suç yani kolay para, doğulu kardeşlerimiz orda bundan olmasın? Ekleme ihiyacı duyduğum bir noktayı belirteyim. Bir çok kürt arkadaşım var ve konuştuğumuzda bana söyledikleri 8-10 coçuklu bir ailede babası ismini tam bilmediği coçuklarına (!) bırakın sahip çıkmayı köle gibi davranmasıyla oluşan ruhsal bozukluklar nedeniyle toplumsal değer yargıları çok zayıf diyerek mazeret buluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Yani şimdi genetik olarak Kürtler suça daha mı yatkın oluyor ? Bu sonuca mı varmalıyız kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Doğuda daha fazla bastırılmış içgüdü olduğu için (bu olay artık onu bile aşar bunu doğuya mal etmek falan yanlış bu direk insanlık dışı) bazı tip olayların orda daha çok görüldüğünü düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Law said: Yani şimdi genetik olarak Kürtler suça daha mı yatkın oluyor ? Bu sonuca mı varmalıyız kafam karıştı. Arkadaşlarımın söylemiş olduğu şey kısaca şu; 3-4 çocuklu değil 8-10 çocuklu ailelerden, suç işlemeye daha yatkın kişiler çıkıyor. genelde doğuda daha fazla işgücü mantığı ile çocuk yapıldığı için kürtler daha yatkın diyor , genetikle alakası yok. bu arada 2 coçuğu olan bir kürt aile babası, psikolog doktor benim bahsettiğim kişi. Her şey aileden başlar, aile içinde görmediği davranışı uygulamaz diyor, iç ve doğu anadoluda daha çok görülen zoofiliyi örnek gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Tabiki değiller... Sadece Doğuda vergi kaçağı %60larda, Kaçak elektrik kullanımı %70lerde.. Ve tabii, İstanbuldaki tüm fuhuş, mafya, uyuşturucu, kapkaç, hırsızlık gibi iş kolları gene Kürtlerin elinde ve onlar tarafından yapılıyor. Adamlar namuslarıyla hırsızlık yapıyorlar, sizde laf atıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 sayenizde sir'e hak vericem az kaldı agalar devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yakında atsızcılara dönücek burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Gidin, varsa eer bir polis tanıdığınız, onlara sorun kafi bu suç oranlarını doğrulatmak istiyorsanız. Elektrik vergi kaçaçılığı gibi Verilerse Devletin verdiği rakamlar. BAtıda kaçak %10-15 civarındayken doğuda %60-70lere fırlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Yıllarca alt yapı gitmiyen bir yerden bahsediyoruz. Adamlar durduk yere yapmıyor heralde bunları. Elektrik vs. konularında tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bir kac kisi cehaletten bahsetmiste. Ne cehaleti allah askina. Afrikanin bir kösesinde henüz ne gazete radyo televizyon görmemis ates dansi yapan biri bile komsusunun kizana tecavüz etmesinin yanlis oldugunu bilirken bu insan müsvetteleri bilmiyor mu? o kadar mi cahiller. Insallah hak ettikleri cezayi alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Khelben said: Yıllarca alt yapı gitmiyen bir yerden bahsediyoruz. Adamlar durduk yere yapmıyor heralde bunları. Elektrik vs. konularında tabi. O altyapı sadece Şehirlerde vardı. 80-90larda bile Hala Doğu ANadoluda, Karadenizde, İç Anadoluda altyapının gitmediği tonla yer vardı. E birde Altyapı için giden doktoru, mühendisi, öğretmeni öldürürsen altyapıda olmaz haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Karasakal haklı bence. Çok farklı bir açından bakıyor olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 kürt diye bir şey yoktur hepimiz müslümanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Seele said: Bir kac kisi cehaletten bahsetmiste. Ne cehaleti allah askina. Afrikanin bir kösesinde henüz ne gazete radyo televizyon görmemis ates dansi yapan biri bile komsusunun kizana tecavüz etmesinin yanlis oldugunu bilirken bu insan müsvetteleri bilmiyor mu? o kadar mi cahiller. Insallah hak ettikleri cezayi alirlar. bazıları evet,bazıları hayır beterin beteride var. Benim aklımın aldığı tek cevap (demek ki havasından suyundan dolayı böyle oluyor). İkiside eğitimsiz ama bir kabileyi iyi yapan dost canlısı yapan şey ne kötü yapan şey ne bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar