Queen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 http://www.t24.com.tr/haberdetay/75635.aspx Haber kanı donduran iğrenç bi olayın haberi. Basında bile az yer buldu arattım burada da bulamadım. Duyurulması gereken bir şey. Hele haberdeki olaya dahil olan okul arkadaşları ve muhabire söyledikleri şarkı, iyiye gitmek yerine belki daha kötü bir nesilin yetiştiğini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Oha artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ABi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 vayanası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 şerefsizlere bak ya. idam edilmeli bu insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yeni nesil iyiye gitmiyor ki zaten, hoş eski nesiller de de bi kalite yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 İnanmak istemiyorum ya, inanmak istemiyorum cidden. Allah belanızı versin itoğluitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Ölsünler lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 halkı linçe davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Yakın zamanda patlak veren 2. toplu tecavüz vakkası diğeride yanlış hatırlamıyorsam Mardin'deydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Oce4n said: halkı linçe davet ediyorum. bana versinler ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Oce4n said: halkı linçe davet ediyorum. hangi halkı? olaya karışanların yarısı tecavüzcü kalan yarısı bilip de susanlar. şu 1 haftalık falan bir haber hiçbir yerde çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 susanlarıda linç etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 toplu tecrit şehre ne su ne yemek ne elektirik kendi pislikleri ile ölsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 lütfen çok param olsun lütfen. toplu katliam gerçekleştiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 said: Esnaf arasında kulaktan kulağa yayılan durumuyla birlikte tacizci ve tecavüzcü sayısı arttı. Hiçbir talebe “hayır” diyecek gücü olmadı. 3 ile 5 TL arasında değişen para, çikolata, şeker ya da çubuk kraker karşılığında erkeklerle birlikte oldu. Kiminin bakkalı, kiminin dükkanının arka tarafına götürüldü said: Kızların okuluna gittiğimde, tüm çocukların bu olayı bildiğini fark ettim. Yüzüme bakarak, bir yandan sırıtıyor diğer yandan kızları kastederek “Ellere var, bize yok mu” şarkısını söylüyorlardı. said: Nitekim, gece yarısı İstanbul’a dönüşümde Siirt Emniyet Müdürlüğü’nden bir komiser yardımcısı tarafından cep telefonumdan arandım. Arayan yetkili “Şeyh Efendi’nin izinsiz fotoğrafını çekmişsiniz, şikayetçi olmuş, Savcı Bey sizi ifadeye çağırıyor” diyordu. Şikayetçi olan kişi, tecavüz olayında adı geçenlerden biriydi. Ertesi gün aynı komiser yardımcısı beni iki kez daha aradı, talebini tekrarladı. Şu 3 alıntıdan adamların dinci krolar oldukları çok kolay anlaşılıyor. Allah bilir tüm gün konuşmalarında dillerinden allah peygamber düşmeyen şerefsiz ikiyüzlülerdir bunlar. Tutuklananların sıfatlara gel; Fahrettin Kuzu (Firari- Müdür yardımcısı) Nedim Helvacıoğlu (Tuhafiyeci) Fatih Tan (70-Bakkal) ile oğlu Yıldırım Tan (25) Harun Çelik (Bakkal) Beşir Ayyıldız (Konfeksiyoncu) Kahveci Ekrem Tostçu Metin 7 ilköğretim okulu öğrencisi Baraj işçisi Murat, Hasan. 70 yaşında adamsın lan, oğlunda ufak kıza nasıl kaldırabildin ne iğrenç herifmişsin. Acılı şekilde ölürler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Allah belalarını versin ne diyim. İnsanların içinde azıcık da olsa vicdan kalmamış mı arkadaş bu nasıl bir rezalettir. Başlarım insan hakkından yasasından hukukundan verin şu kansızlara en acılısından idam cezasını gebersin hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ne idamı abi. bunların tüm uzuvlarını santim santim keserek öldürüceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Siirt'in adı kötüye çıkmasın diye saklamışlar sır gibi. İyi bok yediniz demek lazım, şimdi ne değişti acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Tecavüzcüler, olayı bilipte saklayan kişiler insan falan değildir arkadaş. Sonra hümanistler gelip bık bık ötüyor. Yok rehabilite edelim yok topluma kazandıralım vs. diye. Böyle pislik müsveddelerini topluma kazandırsan ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 oha Esnaf said: susanlarıda linç etmek lazım habere bakılırsa bütün şehir biliyomuş işte ya. hangi birini linç ediceksin? gerçi şu noktada nuke atıp şehri haritadan silmek çok çekici geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 İşte rehabilite edilince böyle olmazlar ki, baktın 2 sene edemedin öldür gitsin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sodom ve gomore bence.bombalayalım siirti silelim haritadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar