Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siirt'te 7 küçük kıza toplu tecavüz

Queen

Öne çıkan mesajlar

http://www.t24.com.tr/haberdetay/75635.aspx

Haber kanı donduran iğrenç bi olayın haberi. Basında bile az yer buldu arattım burada da bulamadım. Duyurulması gereken bir şey.

Hele haberdeki olaya dahil olan okul arkadaşları ve muhabire söyledikleri şarkı, iyiye gitmek yerine belki daha kötü bir nesilin yetiştiğini gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Esnaf arasında kulaktan kulağa yayılan durumuyla birlikte tacizci ve tecavüzcü sayısı arttı. Hiçbir talebe “hayır” diyecek gücü olmadı. 3 ile 5 TL arasında değişen para, çikolata, şeker ya da çubuk kraker karşılığında erkeklerle birlikte oldu. Kiminin bakkalı, kiminin dükkanının arka tarafına götürüldü

said:
Kızların okuluna gittiğimde, tüm çocukların bu olayı bildiğini fark ettim. Yüzüme bakarak, bir yandan sırıtıyor diğer yandan kızları kastederek “Ellere var, bize yok mu” şarkısını söylüyorlardı.

said:
Nitekim, gece yarısı İstanbul’a dönüşümde Siirt Emniyet Müdürlüğü’nden bir komiser yardımcısı tarafından cep telefonumdan arandım. Arayan yetkili “Şeyh Efendi’nin izinsiz fotoğrafını çekmişsiniz, şikayetçi olmuş, Savcı Bey sizi ifadeye çağırıyor” diyordu. Şikayetçi olan kişi, tecavüz olayında adı geçenlerden biriydi. Ertesi gün aynı komiser yardımcısı beni iki kez daha aradı, talebini tekrarladı.

Şu 3 alıntıdan adamların dinci krolar oldukları çok kolay anlaşılıyor. Allah bilir tüm gün konuşmalarında dillerinden allah peygamber düşmeyen şerefsiz ikiyüzlülerdir bunlar.

Tutuklananların sıfatlara gel;

Fahrettin Kuzu (Firari- Müdür yardımcısı)
Nedim Helvacıoğlu (Tuhafiyeci)
Fatih Tan (70-Bakkal) ile oğlu Yıldırım Tan (25)
Harun Çelik (Bakkal)
Beşir Ayyıldız (Konfeksiyoncu)
Kahveci Ekrem
Tostçu Metin
7 ilköğretim okulu öğrencisi
Baraj işçisi Murat, Hasan.

70 yaşında adamsın lan, oğlunda ufak kıza nasıl kaldırabildin ne iğrenç herifmişsin.

Acılı şekilde ölürler umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...