LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dasaaa said: dylanN said: offffs alphan ben de dijital ortamda insanlara isimleri ile hitap edebilmek istiyorum. yapma be kazım oldu mu mithat ne yapıyorsun sen kamil afferin izzet kralsın hüseyin demek istiyorum.. ya da boşver lan.. ben burada kime offf denilmiş onu bile anlamadım sonuçta. hem kamil kim ki? mithat da kim?bana offff demişte neden demiş anlamadım bende :)
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Cuce said: uzun espri olmuş http://bit.ly/go1ObW shortened! ah be
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 arkadaşlarla çekilmiş resmi varmış. ama yönetim yayınlamasına izin vermiyormuş diye rivayetler var..
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ben de bi fotoğraf koyayım dedim de. çıkmadı adam gibi bişey.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 regaip o senin tipinden kaynaklanıyor be kanka.. sdfsdfsdfsdf tanımıyorum,hatta adı bile regaip değildir kesinlikle. ama çok sosyalim ve her üyeyi tanıyorum ve kendi içimizde şakalaşıyoruz mesajı.. bozma olm.. iki dakika forsumuz olsun. ciforsumuz olsun
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 tipsiz biri olduğumu bilmiyordum utku :(
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dasaaa said: yeşil çizgileri de wand ile seçip siyah yaparsan hapisaneden kaçabilirisn bence.. :P Cüce said: uzun espri olmuş ehuehue dogru valla
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Marveloth said: Çıplak ten + mor kravat uyumu. İşte patide görmek istediğimiz sahneler.
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 çok severim bu havalı fotoğrafımı, koymuştum bir daha görün ve övün beni
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 niggaknow biraz kaslansan yakisir. Gözlük yakismamis
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 çok kaslandım ama yazın başında bıraktığımdan dolayı çok inceldim gene. ama gene alıcağım.
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 çok teşekkürler marveloth sana tuvalet fotoğrafımı veriyorum.
Öne çıkan mesajlar