nedanko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 axedice said: Nedanko taksimlerde gezeceğine hala bozuk olan aramayı düzeltsin reröre taksimde gezmiyodum, yillarin bir aramacisi var, eskilerin manifaturacilarindan, halep pasajinda bulunur. ondan yardim almaya gidiyodum. ne emekler var bu sitede haberiniz yok valla, tr ye sirf o yuzden geldim desem allah bilir inanmazsiniz. cok da derdim degil. euheuhe.. guzeldi ama, biraz erken rastlasmis olsak daha iyi olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 alphawezende birileri bana bi shotlar içkiler bişeyler ısmarladı evet. ama o karambolde görmemişim demekki seni. bu arada anca uyandım röööh ne içilmiş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 in flamesde de en öndeydim zamanında eheahu. genç kızlık yılları işte hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 reha senin aynını gördüm dün gece. rus. adamı dövüp pubdan attılar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Kızlar içki ısmarlarmıymış yaw. Zaman değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ben efendi çocuğum başıma öyle işler gelmez. mevzu olursa da ben dövüp atarım bardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 belki erkektir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Tanımadığı birisi olarak yorumladım olayı erkek ısmarlayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 tanımadığım birisi olarak aynı gece hem (napae'nin arkadaşı olduğundan şüphelendiğim bi kız) hem de bi adam içki ısmarladı abi. sempatik miyim neyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi ben olsam sana içki ısmarlardım muhabbet ederdim. erkeğin erkeğe ısmarlaması için ibne mi olmak lazım, hayret bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Abi tanımadığım bi adam bana içki ısmarlasa götümü duvara dayarım bi yamuk çıkmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Kızdı ama lezbiyendi kendisi sdjkfls Hatta bi ara o kızı sevgi yumağı yaptık bi kaç kız, yanağından falan öptük, estel arkadaş da oeaa kızlar hani bize gibisinden bişeyler dedi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Estel_Anorien said: tanımadığım birisi olarak aynı gece hem (napae'nin arkadaşı olduğundan şüphelendiğim bi kız) hem de bi adam içki ısmarladı abi. sempatik miyim neyim? gömleğinin kaç düğmesi açıktı? ahasgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ahahaha sdfaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 duruma göre 2 ya da 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 3 düğme riskli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 3 düğme sekse çağırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 3. düğme alttan da olabilir üstten de olabilir. duruma göre pantalon düğmesi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 3 tehlike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 4'te kan alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 fermuar dendi mi ? denmediyse demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Arkadaki pembe kalemtraş o ne abi ahklangsamöç http://img443.imageshack.us/img443/5291/bx0020.jpg benim postum mal gibi kalmamalı o yüzden koyuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 olm yanlış fotoyu koydum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi masada neden tualet kağıdı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar