fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abartmayalaım bence. aramızda gençler kanı kaynayanlar var mazıur görelim
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 karadenizliyim ben, adrenalin pompalarim cok hizli calisiyo.
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 İnsan insanı yapar mı ya ? İnsan kendi insan olmalı.
0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 aggro bile alasım yok. Siz düşünün albüm nası bi hale geldi. sdfs
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 BonePART said: Dartanian said: Bonepart olaydan bayaa bi yabancı kalmışsın kız fake değil.Yazan adamlar olduğu doğrudur ama fake olmadığını biliyolar.. YA YEMISIM UZAKLIGI GUVERCIN siz forumu yunan tyatrosu sanarken biz burdan pinki kaciriyoduk basbaya yazan adamlar war iste ee yazmak yasak yada ayıp bişi mi? o zaman hiç kimse ilişkiye felan girmesin naısl olucak ki? gidip cafeden kızla tanışmak ne kadar zorsa internetten konuşmakta o kadar rahattır, bu şekilde daha rahat iletişim kuruldugundan burdan yazılması gayet mantıklı ben güzel kız görsem suan yazarım forumda zuahah bunda utanılıcak bişimi var?
0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 @ispatipapaz abi burda o dediklerin geçerli değil, sen bi kıza forumda yazmaya çalışınca %90'ı troll olan bi topluluğun aggrosunu alıyosun ve her iki mesajından birinde seni küçük düşürmek(kendilerince) için her türlü pisliği yapıyorlar. Tecrübe ile sabittir.
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 kimse kimseyi yemesin ya bırakın boş konuşmayı yazmaktan kastım zaten iletisim kurmak ama bir yandanda ilişki kurmayı hedeflemek. öle ayı gibi you me sex demiorum zaten pls yani panpalar dont be so c00000l
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bone da diyorki, sacini cekip gozune tukurmeyin.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Vingthor said: LucifeL said: bayağı hararetli olmuş muhabbet yahu sonuç ne peki? sonucunu Allah biliyor
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=O60pdSN3xjQ
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 aquila said: "yaz"mayin, iletisim kurun.
irin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Akhlaur said: Sen yapmadın demi onları ? valla ben yaptım ama ilk kez yaptığımdan ve şekillendirici kalıbım olmadığından biraz yamuk oldular. bi' sonraki daha başarılı olucak inanıyorum vaniLLe said: ulen basak.. biyikli muffin yapmis ya ahaha cok tatli olmuslar ^^ ehueh merciğ I <3 bıyıgz
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 kalıp kullanmadığın daha iyi olmuş. diğerinden pastanede de var. böyle ev yapımı olduğu belli işte.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 aquila said: sipeyskeyk said: abi ne yalan söyleyeyim ben de sevişmeyi eskisi kadar sevmiyorum eski tadi kalmadi haci. nerde eski sevişmeler cayır cayır
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 uyanır uyanmaz albüme girip tüm postları okur oldum lan
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yapacaınız muhabbete ediyim yani bu ne be. bi de mafinler çokacaip :D
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ben de sen yapmadin onlari yalan soyleme dicetim, sonra biyikli olani gorunce inandim.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Dasaa'nin fotografi astim ofise euheuh http://img593.imageshack.us/img593/7739/14709557.jpg
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Ona ekleme yapıcam ben boş bi vakitte.
Öne çıkan mesajlar