Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ahmet o saçları öyle yarım bırakma tamamen kestir allahtan biraz dalgalı yoksa arçibılda dönerdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 xunn said: My face: Keanu Reves burada kız gibi sen daha erkeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 http://img819.imageshack.us/img819/9144/dsc00622f.jpg Askere gidipte böyle foto çekilmeden olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bak bunun daha büyüğü olsaydı bundan da güzel bişiler çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 öhöm öhöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 LathspeLL said: http://img819.imageshack.us/img819/9144/dsc00622f.jpg Askere gidipte böyle foto çekilmeden olmazdı. abi sanki seni ps ile koymuşlar oraya gibi ışık yansıma falan pek orantılı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 dylanN said: öhöm öhöm nooldu kuzum hasta mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 hayır cicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ilgi verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 escape said: abi sanki seni ps ile koymuşlar oraya gibi ışık yansıma falan pek orantılı değil Zaten PS var, bulutlar belirginleşti falan filan. Renk ve ışık ayarları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Lath ne mezunusun boy kilo kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 dylanN said: hayır cicim. peki çiçeeeğem. noluyoruz lan?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 lan mı? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 tüh ya. bak görüyo musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 küçük yazmışn da görmüş gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ahmet saçını kısalt sakalını boya abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 http://img808.imageshack.us/img808/8366/15242341.jpg biraz mindfuck oldu ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 xunn said: Evet pişmanım kestirdiğim için. baya uzun saçlı birinin saçlarını kestirip tekrar o saç uzatmaya başladıktan 4-5 ay sonra gelinen en boktan, saçların da en eblek olduğu döneme dönme isteği:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 tam saçları kestirsem mi falan diye düşünüyordum direk vazgeçtim şu andan itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 değişik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 yok ortaya kate winslet, onun soluna ben ahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 arkaya atsan kurtarır durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 biraz daha kısa olsa o kıvrımlar olmasa tam yılmaz morgül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Aluriel said: tam saçları kestirsem mi falan diye düşünüyordum direk vazgeçtim şu andan itibaren. düzgün kestirirsen bişey olmaz hani ben de yaşadım onu, "yaa çok kısa kesmeyelim bence" filan diyosun ama çatır çatır kestiriceksin hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 yılmaz morgül dediğin böyle bir adam olmuş http://www.cazforum.net/wp-content/uploads/2010/07/Y%C4%B1lmaz-Morg%C3%BCl-2010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar