cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kemüklerin pek ince o zaman gghdfshgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi kız heyecanlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 fede said: abi kız heyecanlandı tamamen yanlış buton kurbanı oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 zayıfsın gayet. boyun kac 190+ ya 79 ise zayıfsın. kendini kandırma çiroz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ben 64 kiloydum 3 ay önce ^^ zayıflığımla barışığım 1 94 boyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yuh lan benden bile zayıfmıssın eskiden o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 doğrudur hastalık filan mahvetti beni ehehe yeni toparlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 benim hastalık vs de yok. nezle bile olmuyorum lan senede 1-2 defa hasta olan bi tipim. ama zayıfım. bahane yok cok boktan bi durum. ondan baska zayıf gorunce sevindim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Kötü bişi lan zayıf olmak üzüldüm bak şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Erkek dediğin ele gelecek aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bende ilaçlardan şişmanladım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ardeth said: Longshanks said: 7'nin çarpanlarına bakalım; 7 ve 1 1 çarpmada etkisiz eleman dostum sene 2010 çarpanlara ayırırken 1 e gelene kadar ayrılır sene kaç olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ardeth'e a matematik dersi oooo, bakalım bunun altında kalacak mı, şşş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Longshanks said: Ardeth said: Longshanks said: 7'nin çarpanlarına bakalım; 7 ve 1 1 çarpmada etkisiz eleman dostum sene 2010 çarpanlara ayırırken 1 e gelene kadar ayrılır sene kaç olursa olsun Dostum matematik sadece tanım ezberlemekle olmaz amacını da sorgulamak lazım "The aim of factoring is usually to reduce something to "basic building blocks," such as numbers to prime numbers". Ayrıca "prime factorization domain"lerde faktörlere ayırmak demek her elemanın asal elamanlar cinsinden biricik (unique) çarpanlara ayrımını bulmaktır. "In mathematics, a unique factorization domain (UFD) is, roughly speaking, a commutative ring in which every element, with special exceptions, can be uniquely written as a product of prime elements (or irreducible elements)" Dolayısıyla asal sayıların biricik çarpanlara ayrımı kendisi cinsinden ifade edilir. Ya da asal sayılar tam olarak "ayrıştırılamaz eleman" olarak geçer. Ayrıca "Unique Factorization Domain"'de çalıştığımız için her sayının tek bir ayrışması vardır. Yani 7'nin 7.1 ve 7 diye iki ayrışması bir biri ile tamamen denktir. Tam sayılar için konuşursak "By the fundamental theorem of arithmetic, every positive integer has a unique prime factorization. Given an algorithm for integer factorization, one can factor any integer down to its constituent primes by repeated application of this algorithm. For very large numbers, no efficient algorithm is known." Tam sayılar içersinde 1 asal değildir. İşin ruhunu yakalayamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bilim soğuk bir tokat gibi yüzünde patlıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Kılıçdaroğlu gibi belgeleriyle geldi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ardeth'in deccal olma ihtimalinden korkmuyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Birde en küçük asal sayı 2 lan bkz orta 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ama yanlışım varsa daha yumuşak bi şekilde açıklarsan müteşekkir olurum Ardethcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bu arada albümde kız istiyoruz, matematik değil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ginaly olsaydı albüme konulan bilim vs kız fotosu grafiğini koyardı... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 nil'i de piramitten banladılar. Bi ara bi hatun bardı balls.jpg ile albümün sevgilisi oldu nereye kovdunuz lan kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 abi onu siz kaçırdınız.. banlanmadı sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 abi beyhan geldi ve herşeyi bok etti ya hep bu liseli yüzünden bok oluyor herşey http://forum.paticik.com/thumbnails/071/d2a/115/e9c/85a/bf2/036/15f/e02/c78/d3_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar