Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 masayi stargate atlantise dondurdum, buyuk masalardan kucuklere gectik telefonu koyucak yer kalmadi ahah arkada garibim. istettigim 3lu monitor tutacagi da gelirse simetrik olucaklar sinirime dokunuyor su an http://img805.imageshack.us/img805/9107/ofis.jpg
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 3 monitörü yanyana koyup oyun oynamak yerine kod mu yazıyosun abi
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 niggaknow said: bilader ruhun çıkmış
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Penthesilea said: masayi stargate atlantise dondurdum, buyuk masalardan kucuklere gectik telefonu koyucak yer kalmadi ahah arkada garibim. istettigim 3lu monitor tutacagi da gelirse simetrik olucaklar sinirime dokunuyor su an http://img805.imageshack.us/img805/9107/ofis.jpg bu çok monitör olayını nası yapıyoruz? Hepsini ekran kartına filan mı bağlıyosun veya başka bi çoğaltıcı aleti filan mı var ? bide en sağdaki nasıl muallakta duruyor? Ayağı filan yok onun ?
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ya ekran karti 2 monitor destekliyor, 3. monitor icin ikinci ekran kartina ihtiyac var, kutuyu ac bak yer var mi siparis ver zart zurt ugrasmak istemedim zaten ayni bilgisayarda 3 monitore ihtiyac yok diye dusundum, ikinci bilgisayara bagli 3. monitor. o sol altta gordugun kutu switch, oradaki tuslara basarak tek bir klavye ve mouse u farkli bilgisayarlarda etkilestirebiliyorum. 2 monitor havada ozel standinda duruyor, onun kollari havadan tutuyor monitorleri, onun masayla birlestigi yeri ortadaki monitorun sag altinda gorebilirsin mesela. bunun 3 lusundn siparis verdim iste onun bugun yerlesmesi lazim. su 2. ekran karti olayi sanki daha rahat olcakti da, uzun is cok, bu da goruyor isimi.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 cerebralis said: döndöndön fire-poi degmesin
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Penthesilea said: masayi stargate atlantise dondurdum, buyuk masalardan kucuklere gectik telefonu koyucak yer kalmadi ahah arkada garibim. istettigim 3lu monitor tutacagi da gelirse simetrik olucaklar sinirime dokunuyor su an http://img805.imageshack.us/img805/9107/ofis.jpg Sağdakinin ayağının olmaması gerçekten cok sinirime dokundu benimde. Görmek istemiyorum ^^
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 @Penthesilea ortdaki monitorun markasi nedir ögrenebilirmiyim.
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 O monitörler sırasıyla Samsung-Samsung-Samsung, resmi biraz büyütüp kafayı yan çevirince görülebiliyor. Bu sayede boyunda kütlüyor. ohş.
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abi o ayaksız monitör aşırı derecede rahatsız ediyo, böyle baktığımda bacakları olmayan insanfalan görüyorum, benim devreler yandı galiba neyse yatayım ben
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 yalnız iğrenç bi simetri var ortada, nasıl bakabiliyosun o ekranlara ben deli olurdum.
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 O sisteme Microsoft'un 7500 senelik optical mouse'unu kullanıyor olduğunu an itibariyle fark ettim ama sana hazırladığım lafları buraya koymaya forum kuralları izin vermiyor İlke. ha o mouse bende de vardır ve katır gibi alettir, halen canavar gibi çalışıyor orası ayrı. Ben bile olanca fakirliğimle MX 518 aldım lan, el insaf =) En azından bir Diamondback lan, allahınıseversin.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 abi ofis ki bu, gidip cebimden mouse mu alicam :) guzel bi microsoft mouse oner siparis edeyim ama evet, mouse um rahat degil cidden simetriyi duzelttim ya resim koyarim tekrardan :)
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 hahaha klavyenin yanında verilen beleş mouse cidden o.
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ilke beni compile et lutfen. Cok karmasigim, yaniyorum, kodumu temizle.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 En son 8 hafta önce yazmis neden koymuyor bu kiz resmini :(
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Coder said: şöyle bi hatun resmi gördüm nette çok fena bişey paylaşayım dedim albüme renk gelsin arkalarda kalıp ziyan olmasın
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 gece bunlar böyle çıksın tecavuz ederim bunlara böyle dışarımı çıkılır arkadaş ya
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ingilterede normal bir gece o resim
Öne çıkan mesajlar