Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir zamanlar, mirc.

Bone

Öne çıkan mesajlar

şu nicklere o zaman da hastaydım, şimdi de:

_.-NiCk-._
_|/_NicK_|/_
gibi.
süslü süslü şeyler.

Rasmon said:

mirc mi? oo çekilin ben yetkiliyim.

Olayı çözebilmek için linux öğrenmeme ve bilumum ircd kurmama vesile olan programdır.

Ben de diablo nickiyle kısa bir süre için IRC Operator olmuştum ama tam emeklilik vakitlerimdi pek haz etmedim.

irc operator de varmış aramızda
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi ara hatırlarım, bu alt yapı değişiyo falan ayağına ekolay vardı o zaman, bağlantı telefonları 0212 .. 0216 .. falandı 146dan beter etmişti o ay beni. ixirin de bi katakullisi vardı, ama çocukluk o ufak prezervatif paketine benzer kutusu çok hoşumuza gidiyodu yalan mı
Sosyal ağlarda paylaş

İlk dominet çıkmıştı bizde kuzenle TRdeki ilk dial up aboneleri olmuştuk herhalde. ODTUnun ogrenci ve asistan dial up numaraları vardı tanıdıkardan user pass kapıp onla girerdik resmen ucuyor hissi gelirdi. 14400 modemle 2.5kb/sec ile 900mb resim indirmiştik yaklaşık 2 ayda..
:P İlk HDimiz 42MB mı neydi her işlem oncesi bişiler silerdik yer açmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

superonline ın bağlantı programında tam bağlanırken "bağlantıyı kes"in üstüne gelirdin delayden takılırdı.. ilk remiksimi o günlerde yapmıştım

ba-ba-ba-ba-ba-bağlantıyı kes.. kes.. kes.. dit dıt dit dıt dit dıtdıt düüüüüüüüüt... düüüüüüüt... (sonra meşgul tonu ardından gelen sitemler isyanlar)
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Peder o zamanki modemlerin meşhur sesini duymasın diye modemi battaniyeye sarıp öyle bağlanırdım.

bende aynısını yapardım.

millete ping atıp hattan düşürdüğümde kendimi hacker sanırdım. Ama en büyük olayım ise, adını hatırlamadığım bir program ile serverda ne kadar adam varsa otomatik olarak benim kanala sokmuştum. zurna, ayna gibi kanalların 3-4 katı insan benim kanalımdaydı. Server adminleri gelip bunu nasıl yapabiliyorsun diye sorduklarında. bende o sıralar orta okul talebesi bir çocuk olarak, tüm ihtişamımla "hackerım ben" demiştim :D
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

56 k modemin, bağlanırken o düüt dütt diye çıkardığı iç gıcıklıyıcı sesi özledim lan. CRT monitor falan.

kar yağıyordu bide o zamanlar, fırk :(

http://www.youtube.com/watch?v=F6lqza1WNqI

http://www.youtube.com/watch?v=p8XKhCfsTts
Sosyal ağlarda paylaş

donanımlar da fantastikti o zaman, şimdiki kasaların 2 katı yükseklikte high tower bi pentium 90'ımız vardı, kaldırılmaz indirilmez başbelasıydı resmen.

irc'de de tematik kanallara girip süper muhabbetler çevirebiliyoduk. bi de bi arkadaş 128k ISDN bağlatmıştı eve, paso irc'den müzik indiriyodu, 60lık cd caselerden 2-3 tane doldurmuştu azimli hayvan.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Memeoryler yetersiz kalırdı oyundan önce memmaker mi oyle bişi yuklerdik. Onun yuzundan kaç kere format atmam gerekmişti memmaker ayarı yapıcam diye autoexe.bat mı bi dosya ile oynarken bozunca.

abi o superdi ya
cache bellek felan wardi kufur gibi
abi ses kartini disable ettim 512 kb oldu
mouse kapadim 537 kb oldu
bilmemneyi kapadim 563 oldu
allah be 550 yi gectim oyun oynayabiliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

donanımlar da fantastikti o zaman, şimdiki kasaların 2 katı yükseklikte high tower bi pentium 90'ımız vardı, kaldırılmaz indirilmez başbelasıydı resmen.

irc'de de tematik kanallara girip süper muhabbetler çevirebiliyoduk. bi de bi arkadaş 128k ISDN bağlatmıştı eve, paso irc'den müzik indiriyodu, 60lık cd caselerden 2-3 tane doldurmuştu azimli hayvan.

abicim creative sound blaster 16
benim 17 inc laptopumum kasasi kadar bi kart
epi topu 2 tanede cikis war ustunde joystick ve ses cikislari

hala saklarim
adam doversin resmen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...