Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 wendigo ben tvde cıkan haberlerine göre demedim o lafı orda calısan 1-2 hocamız var ve ek olarak orda calısan hocalardan arkadasları olan dersimize giren hocalar fln var onların yaptıgı yorumlar böyle adam prof olmus bana daha üstüne gitmek düşmez yani dedikleri şu amerikada olsun avrupada olsun japonyada olsun özel kuruluşların devasa ar-ge departmanları var devlet de destek veriyor bunlara ve adamalar aylarca eve ugramadan calısmalarda bulunan bilim adamlarından olusan kuurmlara sahipler trde ise tübitak kastırıyo kendini hem kıt kaynaklar la hemde günlük calısma kapasitesinin 1/10 u kadar calısıp da maaşı trink alan kişilerden olusuncada böyle yavaş ilerliyo işler nah böle yorumlar[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sabotajza oke de değilse :hrr:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 eh bilmiyorlardır, gidip görüp saymadığın sürece zor yani kesin ölü sayısını bilmene..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 belli olmaz yakında görürüz[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 o bölgede trenler hızlı değilmiş ve öyle bi hızda öyle bi kazanın olması mümkün değilmiş(taki doğan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 e nası oldu bu kaza? ben sabotaj olduğunu zannetmiyorum raylarla ilgili bir sorun olabilir orda o kadar insanın hayatını söndürmeye hakkı yoktu bazı insanların[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ntv gösteriyor açın hemen.[signature][hline]www.lostage.org Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 cok fena, insan hayatinin hic degeri yok. deprem olur 10 binlerce insan olur, kaza olur bilmemne, kimsenin umurunda degil. bu arada benim budu'nun babasi da o trendeymis, fakat ulasmayi basardik ona, devrilen vagonlardan birinde degilmis.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 baktım[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Valeron, 22 Temmuz 2004 21:02 tarihinde demiş ki: kim niye hizli trene sabotaj yapicak ki ? kara tren şarkisinin fanatikleri mi ? sacma heh ınsanlar paralar ıcın neler yapıyor ulasım sekterundekı herıflerın ne kadar zarar ettıgını bılıyomusun tabı kesın deıl sabotaj oldugunu oraya bı tas koysan adam akıllı gıttı yanı ama herkes demıstı o raylar o trenı cekmez dıye ya ondan oldu yada sabotaj nese allah rahmet eylesın yakınlarına allah sabır versın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Sevindim edi.[signature][hline]www.lostage.org Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bana göre sabotajın daha etkili olması için trenin en yüksek hıza çıkmasına izin verilen bölgeler daha elverişli olurdu ya biri piçlik yaptı ( ki buna şahit oldum tren rayının arasına eşek kadar kaya koymaya çalışan birini 2 herif dövmüştü ben küçükken ) ya da (ki bu bana daha mantıklı geliyor) tren gerekenden fazla hızlandı ve o alt yapı bunu kaldırmadı neyse yakında ögreniriz nedenini[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Lokomatife birşey olmamış diyorlar.Bu demektir ki makinist veya varsa yardımcılarının yaşama ihtimali var. Bakalım öğrenicez nedenini.[signature][hline]www.lostage.org Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılar da iyileşir inşallah en kısa zamanda.. zaten hızlı tren değil 'hızlandırılmış tren' onlar benim bildiğim. overclock'layıp iyi fan takmadılar herhalde acemiler..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hakikaten hızlıymış.. allahım ya bu ülkede hiç bişey doğru düzgün gitmez mi?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bir tcdd yetkilisinin söylediğine göre o bölgede tcdd'nin planına göre hız 70km imiş. doğru mu değil mi göreceğiz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Divin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yukarda yazdım makinist konuşmuş zaten, lokomotif + yemekli vagon + 4 yolcu vagonu (60 ar kişilik) varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 en son vagonda bulunan bi bayan yolcu atvde söyledi kazadan hemen önce biraz hızlanmış tren ve hızlandıgı an raydan cıkmıslar[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 makinistin ihmali var ortada o zaman?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 tabi bi yolcunun boyle bi yorum yapması ile direk sonuca gidilemez ama eger dogru ise bu makinistin ihmali agırlık kazanıyor[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… edi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 makinist ihmaliyse de o adami 15 gun aciga alirlar, sonra kaldigi yerden baska sehirler arasinda devam eder meslegine, kimsenin de ruhu bile duymaz :([signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: edi, 22 Temmuz 2004 22:21 tarihinde demiş ki: makinist ihmaliyse de o adami 15 gun aciga alirlar, sonra kaldigi yerden baska sehirler arasinda devam eder meslegine, kimsenin de ruhu bile duymaz :( burası Türkiye This is Turkish u know! [signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür [Bu mesaj Prawler tarafından 22 Temmuz 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: DynamicK, 22 Temmuz 2004 22:16 tarihinde demiş ki: en son vagonda bulunan bi bayan yolcu atvde söyledi kazadan hemen önce biraz hızlanmış tren ve hızlandıgı an raydan cıkmıslar o yorumlardan dolayı bısey dıyemezsın kadına pıskolojıkman ole gelmısde olabılır sonucta[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: DynamicK, 22 Temmuz 2004 22:18 tarihinde demiş ki: tabi bi yolcunun boyle bi yorum yapması ile direk sonuca gidilemez ama eger dogru ise bu makinistin ihmali agırlık kazanıyor zaten yoruma göre kesin birşey soylenemeyecegini bu msj da belirtmiştim jacabo cum[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 çok üzüldüm.. hükümete bişiler derdim şimdi neyse polemik olur falan..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 9 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Sakaryada Tren Kazası × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hakikaten hızlıymış.. allahım ya bu ülkede hiç bişey doğru düzgün gitmez mi?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bir tcdd yetkilisinin söylediğine göre o bölgede tcdd'nin planına göre hız 70km imiş. doğru mu değil mi göreceğiz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yukarda yazdım makinist konuşmuş zaten, lokomotif + yemekli vagon + 4 yolcu vagonu (60 ar kişilik) varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 en son vagonda bulunan bi bayan yolcu atvde söyledi kazadan hemen önce biraz hızlanmış tren ve hızlandıgı an raydan cıkmıslar[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 makinistin ihmali var ortada o zaman?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 tabi bi yolcunun boyle bi yorum yapması ile direk sonuca gidilemez ama eger dogru ise bu makinistin ihmali agırlık kazanıyor[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 makinist ihmaliyse de o adami 15 gun aciga alirlar, sonra kaldigi yerden baska sehirler arasinda devam eder meslegine, kimsenin de ruhu bile duymaz :([signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: edi, 22 Temmuz 2004 22:21 tarihinde demiş ki: makinist ihmaliyse de o adami 15 gun aciga alirlar, sonra kaldigi yerden baska sehirler arasinda devam eder meslegine, kimsenin de ruhu bile duymaz :( burası Türkiye This is Turkish u know! [signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür [Bu mesaj Prawler tarafından 22 Temmuz 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: DynamicK, 22 Temmuz 2004 22:16 tarihinde demiş ki: en son vagonda bulunan bi bayan yolcu atvde söyledi kazadan hemen önce biraz hızlanmış tren ve hızlandıgı an raydan cıkmıslar o yorumlardan dolayı bısey dıyemezsın kadına pıskolojıkman ole gelmısde olabılır sonucta[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: DynamicK, 22 Temmuz 2004 22:18 tarihinde demiş ki: tabi bi yolcunun boyle bi yorum yapması ile direk sonuca gidilemez ama eger dogru ise bu makinistin ihmali agırlık kazanıyor zaten yoruma göre kesin birşey soylenemeyecegini bu msj da belirtmiştim jacabo cum[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 çok üzüldüm.. hükümete bişiler derdim şimdi neyse polemik olur falan..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar