Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakaryada Tren Kazası

nameless

Öne çıkan mesajlar

• Admin
wendigo ben tvde cıkan haberlerine göre demedim o lafı
orda calısan 1-2 hocamız var
ve ek olarak orda calısan hocalardan arkadasları olan dersimize giren hocalar fln var
onların yaptıgı yorumlar böyle
adam prof olmus bana daha üstüne gitmek düşmez yani

dedikleri şu
amerikada olsun avrupada olsun japonyada olsun özel kuruluşların devasa ar-ge departmanları var
devlet de destek veriyor bunlara ve adamalar aylarca eve ugramadan calısmalarda bulunan bilim adamlarından olusan kuurmlara sahipler
trde ise tübitak kastırıyo kendini
hem kıt kaynaklar la hemde günlük calısma kapasitesinin 1/10 u kadar calısıp da maaşı trink alan kişilerden olusuncada böyle yavaş ilerliyo işler

nah böle yorumlar[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

e nası oldu bu kaza?
ben sabotaj olduğunu zannetmiyorum raylarla ilgili bir sorun olabilir
orda o kadar insanın hayatını söndürmeye hakkı yoktu bazı insanların[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

cok fena, insan hayatinin hic degeri yok. deprem olur 10 binlerce insan olur, kaza olur bilmemne, kimsenin umurunda degil.
bu arada benim budu'nun babasi da o trendeymis, fakat ulasmayi basardik ona, devrilen vagonlardan birinde degilmis.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 22 Temmuz 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
kim niye hizli trene sabotaj yapicak ki ? kara tren şarkisinin fanatikleri mi ? sacma

heh ınsanlar paralar ıcın neler yapıyor ulasım sekterundekı herıflerın ne kadar zarar ettıgını bılıyomusun tabı kesın deıl sabotaj oldugunu oraya bı tas koysan adam akıllı gıttı yanı
ama herkes demıstı o raylar o trenı cekmez dıye ya ondan oldu yada sabotaj
nese allah rahmet eylesın yakınlarına allah sabır versın[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

bana göre sabotajın daha etkili olması için trenin en yüksek hıza çıkmasına izin verilen bölgeler daha elverişli olurdu

ya biri piçlik yaptı ( ki buna şahit oldum tren rayının arasına eşek kadar kaya koymaya çalışan birini 2 herif dövmüştü ben küçükken )

ya da (ki bu bana daha mantıklı geliyor) tren gerekenden fazla hızlandı ve o alt yapı bunu kaldırmadı

neyse yakında ögreniriz nedenini[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılar da iyileşir inşallah en kısa zamanda..

zaten hızlı tren değil 'hızlandırılmış tren' onlar benim bildiğim. overclock'layıp iyi fan takmadılar herhalde acemiler..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 22 Temmuz 2004 22:21 tarihinde demiş ki:
makinist ihmaliyse de o adami 15 gun aciga alirlar, sonra kaldigi yerden baska sehirler arasinda devam eder meslegine, kimsenin de ruhu bile duymaz :(

burası Türkiye
This is Turkish u know!
[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

[Bu mesaj Prawler tarafından 22 Temmuz 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 22 Temmuz 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
en son vagonda bulunan bi bayan yolcu atvde söyledi kazadan hemen önce biraz hızlanmış tren ve hızlandıgı an raydan cıkmıslar

o yorumlardan dolayı bısey dıyemezsın kadına pıskolojıkman ole gelmısde olabılır sonucta[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...