Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Yalnız lamianın fiyatlar harbi iyiymiş. 2fava 2 adet çipura bi 35lik rakı açtırsak bi de kalamar tava söylesek 1-2 meze daha falan 100liraya falan çıkarız tahminimce bunun bahşişi yol parası hede hödö 150 desen mmm helal utop. Oha 12de dönüyorsa ve apaçi kaynıyosa dediklerimi geri aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 son söylenenler üzerine ben bile teklifimi geri aldım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben gelsem izmire, nerde yemek yicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Aslında apaçi durumlarını öğrenip bir daha gözden geçirilebilir.Bu adamlar niye alıyo abi apaçileri rezervasyonla falan çalışmıyolar mı niye böyle yapıyolar sinirlendim.Lamia olmuşlar adam olamamışlar.Suda yüzdürmeyi biliyolar koca şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Abi ben gitmedim arkadaşım gitti de vazgeçtim gidecekken. Yukarıda böyle bar tarzı bir yeri varmış genellikle olan kitle yiyişmeye giden ergenlerle saçma sapan insanlardı dedi. Cumartesi günüydü belki de o gün öyle denk gelmiştir de zaten romantik bir yemek yenecek bir ortam değil. Daha sıradan bir günde denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 aquila said: ben gelsem izmire, nerde yemek yicez? ellerimle pişiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ay carpinti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 floryalı var inciraltında, orada ellerimle mangalda et pişiricem sana şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 floryali inciralti mangal eller aayyyy bayilacaaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 aquila said: floryali inciralti mangal eller aayyyy bayilacaaam. >:D< ahahah koptum :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ahhh şu kırmızı smiley... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 sakin denk gelirsen lamia güzel oluyor konak pierde en uçtaki steak house mıydı ora da fena değil çok da girmiyor bir de pierin ordan faytona binip kordon boyunda şu 2 kolonun altından geçtiğin yerdeki fish&steak house vardı. orası fena değil. balık çorbasıyla başlayıp balıkla gitsen, şarabı ve mezeni eksik etmesen 120 yi geçmez. apaçi fln da yok sakin sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 pyro beni yemeğe çıkar. 1.5 tur veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Aras o değilde perşembe günü Alsancak'ta Dokuz Eylül Üni'nin sokak şenliği varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 selam ben de sevgilim olmadığı için istanbulda sevgiliyle akşam yemeği yeme sorunsalı yaşıyorum (totolojik bir sorun) ne tavsiye edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sen o fotolarını billboradlara koy bak nası buluyosun sevgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 4chan s de aciliyo arada gozluklu nerd kari topicleri. onlarin alayi akar serefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 güzelleri de vardır ama içinde şindi aratma bana nerd kız motivationalları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Pyro said: Aras o değilde perşembe günü Alsancak'ta Dokuz Eylül Üni'nin sokak şenliği varmış. konuşalım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hacı orada olacam gelecekseniz bi özelden falan haber edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Vingthor said: Pyro said: Aras o değilde perşembe günü Alsancak'ta Dokuz Eylül Üni'nin sokak şenliği varmış. konuşalım bunu Sen kızları getir, ben kendimi getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kız getirsem bile kendi kendini getiriyosun. kronik bir osbir sözkonusu abi yapabilecek bişiyim yok artık. erkek getireyim. onlar seni getirir madem kız getirince bile kendin geliyosun. ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 O son cümleyi çarpanlarına ayırabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 a(r+s) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar