Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde sevgiliyle akşam yemeği sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalnız lamianın fiyatlar harbi iyiymiş.

2fava 2 adet çipura bi 35lik rakı açtırsak bi de kalamar tava söylesek 1-2 meze daha falan 100liraya falan çıkarız tahminimce bunun bahşişi yol parası hede hödö 150 desen mmm helal utop.

Oha 12de dönüyorsa ve apaçi kaynıyosa dediklerimi geri aldım.
Mesaj tarihi:
Aslında apaçi durumlarını öğrenip bir daha gözden geçirilebilir.Bu adamlar niye alıyo abi apaçileri rezervasyonla falan çalışmıyolar mı niye böyle yapıyolar sinirlendim.Lamia olmuşlar adam olamamışlar.Suda yüzdürmeyi biliyolar koca şeyi.
Mesaj tarihi:
Abi ben gitmedim arkadaşım gitti de vazgeçtim gidecekken. Yukarıda böyle bar tarzı bir yeri varmış genellikle olan kitle yiyişmeye giden ergenlerle saçma sapan insanlardı dedi. Cumartesi günüydü belki de o gün öyle denk gelmiştir de zaten romantik bir yemek yenecek bir ortam değil. Daha sıradan bir günde denenebilir.
Mesaj tarihi:
sakin denk gelirsen lamia güzel oluyor
konak pierde en uçtaki steak house mıydı ora da fena değil çok da girmiyor bir de pierin ordan faytona binip kordon boyunda şu 2 kolonun altından geçtiğin yerdeki fish&steak house vardı. orası fena değil. balık çorbasıyla başlayıp balıkla gitsen, şarabı ve mezeni eksik etmesen 120 yi geçmez. apaçi fln da yok sakin sayılır.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Pyro said:

Aras o değilde perşembe günü Alsancak'ta Dokuz Eylül Üni'nin sokak şenliği varmış.

konuşalım bunu

Sen kızları getir, ben kendimi getiririm.
Mesaj tarihi:
kız getirsem bile kendi kendini getiriyosun. kronik bir osbir sözkonusu abi yapabilecek bişiyim yok artık.

erkek getireyim. onlar seni getirir madem kız getirince bile kendin geliyosun. ):
  • Yeni Oluştur...