Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arda'dan Caner'e yumruk

Buyse

Öne çıkan mesajlar

He Kewell 2 aydır sağlam zaten ama sakat gösteryo kendini, bizim tüm yöneticilerimiz falan filan salak bi sen akıllısın çözdün işi.

Onu geçtim Kewell 3 maç oynasa yapacağı katkı Nonda 9 maçta yapacağı katkıdan fazla muhtemelen. Bak Baros sakatlıktan çıktıktan sonra toplam 270 dakika oynamamıştır belki ama 5 gol attı. Kalite arkı var ki Kewell takımın en kaliteli oyuncusu. Lucas Neill ile beraber.
Sosyal ağlarda paylaş

Nilep ben gittim Kewell forması bile aldım. Adamı o kadar seviyorum, ama bu kadar uzamaz bi sakatlık. Öyle yada böyle bu adam bir rapor getirdi şu kadar zaman sonra sahalarda diye baktık tık yok yani üzerinden aylar geçti.
İyi niyetinden şüphe etmeye başladım ben artık Kewell'ın. Gerçekten çok iyi bir futbolcu ve müthiş bir profesyonel takıma kattıkları tartışılmaz ama bu sakatlık sürecini sanki çok iyi yönetmedi Kewell.
Ayrıca ben orda bir karşılaştırma yaptım. Arda'nın bu sezon katkısı Kewell'dan daha mı az? Hani bu kadar saldırılması gerekir mi gerçekten Arda'ya? Fenerbahçe yanlısı basının doldurmasıyla çıkıp tribünden Arda'ya küfreden taraftardan soğudum ben oldukça Arda'dan değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Arda'nın takıma katkısı az bu sezon. Yani az da değil de tepki şundan. Servet önceki sezon çoğunda sakat sakat 50 küsürm ça oynadı belki ama hepsinde deli gibi mücadele etti. Arda sakat çıkıyor ama mücadele etmiyor. E otur be adam. Mücadele etmedikten sonr asakat çıkıp her topu kaptırmanın kıçını kaldırmamanın kime ne katkısı var yani. Taraftarıntepkisi buna ve haklı da buluyorum. Bence çok abartıldı tepki o ayrı, ama tepkisiz kalınabilecek bir şey de değil. GS aşkı Sinem aşkından büyük olmalı. Sahada deli gibi koşmalı. Sabri mesela. Yetenek konusunda çok laf ettik ağzına ağzına vurduk belki ama adam deligibi koşuyor, çabalıyor, savaşıyor. Bu sezon iyi de oynuyor. O yüzden herkes bu sezon onu sevdi ve kötü oynadığı maçlarda bile öyle eleştirmedi. Arda en son sezonun ilk haftalarında iyi oynadı. O haftalardan beri iyi oynadığı maç yok. Asist yapıyor gl atıyor belki ama iyi oynamıyor. Anlık hareketlerle puan getirebiliyor ama artık ligimiz de daha dengelibir hal aldı, her takıma puan bırakabiliyoruz. E bunun avrupası da var. Kıçını kaldırıp koşmazsa, mücadele etmezse Hasan Şaş'laşırsa kimse de sevgi gösterisinde bulunmaz adama.

Ha Arda'yı severim her türlü ama GS'de daha fazla kalacaksa böyle devam edemez. Ederse sevgi de kalmaz saygı da kalmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Galvatron said:

Abartın biraz daha. Hayal kurmayın boşuna Arda harcatmaz kendini size. Rahat olun en kötü basar gider seneye Avrupa'ya kurtulur gerizekalı taraftar profilinden.
Adam fedakarlık yaptı sakat sakat maça çıktı diye sövülmedik dişi yakını kalmadı aynı karaktersizler 1 gol 1 asist yapsa yalanmadık yerini bırakmayacak adamın. Jo ile aynı kefeye koydular afferin.
Adamın sevgilisi varmış olucak tabiki en azından 1 tane sevgilisi var düzenli bi ilişkisi var bu kötü bişey değil emin olun. E sen tut o kıza etmediğin hakareti bırakma...
Ondan sonra adamda psikoloji mi kalır?
Sanki bunlar takım elbiseli broker'da nasıl böyle kavga ederler diye olay çıkarıyosunuz. Üniversite okumamış yaşı küçük adamlar yani benzeri bin türlü olay oluyordur antremanlarda.

Sen önce bi adam gibi yaz.
Gerizekalı taraftar profili falan.
Arda böyle giderse Edirne'den dışarı Galatasaray'la birlikte çıkar anca...
Sosyal ağlarda paylaş

ya arda turkiyeden çok rahat gider.adamın gereğinden fazla yeteneği var.her klupte oynar.turkiyede kaldıgı sürece medya karı kız arabası marabası arda bi maç olur bi maç olmaz

25 e kadar vakti var ardanın.eğer 25 inde hala turkiyede ise galatasarayda bırakır futbolu tahminen.

ayrıca galvatron mudur nedir sanırım banlanmış gelmiş fake iyle şov yapıyor
Sosyal ağlarda paylaş

abi arda bir liverpool manu milan falan olmadıkça gitmez bence. adam çünkü burda zaten avrupaya kalburüstü bir takıma gitmiş ortalama bir oyuncunun aldığı miktarı alıyor gsden ve adam burda kral gibi üstüne bir de takımın kaptanı, böyle antrenmanda rastgele bir futbolcuyı dövse ertesi gün resmi sitede öpüştüler barıştılar diye haber çıkıyor. hayatta öyle bir aston villaya valenciaya napoliye falan gitmez arda.
Sosyal ağlarda paylaş

ardayı buyuten yok.gerçekleri söylüyoruz.oturun izleyin adamın butun maçlarını.manisadan geldiği günden itibaren izleyin

bikaç defa daha söylemiştim.arda nın sırf korner çizgisinin oralarda ki 2-3 kişi calımlama videoları bile onu transfer eder güzel bi klube
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe maçına kadar iyiydi yahu.fenerbahçe maçı ve sonrasına gelişen olaylar derken ruh hali bozuldu.tabi olgun bi kaptan bu dolduruşlara gelmezdi.suan ardanın kaptanlıgı falan değilde oyun performansıda kötü.kötü derken birşey yapmıyor kaç maçtır.

kafası başka yerde gibi.sonuçta takıma baktıgımız zaman kewell veya neill kaptan olmicaksa en olması gereken kiişi arda.alt yapıdan yetişmiş doguştan galatasaraylı ve yetenekli bir genç

iyi yapıyor yada yapamıyor aslında daha erken.daha iyi bi kaptan ortaya cıkana kadar en iyis arda gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...