nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 He Kewell 2 aydır sağlam zaten ama sakat gösteryo kendini, bizim tüm yöneticilerimiz falan filan salak bi sen akıllısın çözdün işi. Onu geçtim Kewell 3 maç oynasa yapacağı katkı Nonda 9 maçta yapacağı katkıdan fazla muhtemelen. Bak Baros sakatlıktan çıktıktan sonra toplam 270 dakika oynamamıştır belki ama 5 gol attı. Kalite arkı var ki Kewell takımın en kaliteli oyuncusu. Lucas Neill ile beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 arkadaşlar arasında olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Nilep ben gittim Kewell forması bile aldım. Adamı o kadar seviyorum, ama bu kadar uzamaz bi sakatlık. Öyle yada böyle bu adam bir rapor getirdi şu kadar zaman sonra sahalarda diye baktık tık yok yani üzerinden aylar geçti. İyi niyetinden şüphe etmeye başladım ben artık Kewell'ın. Gerçekten çok iyi bir futbolcu ve müthiş bir profesyonel takıma kattıkları tartışılmaz ama bu sakatlık sürecini sanki çok iyi yönetmedi Kewell. Ayrıca ben orda bir karşılaştırma yaptım. Arda'nın bu sezon katkısı Kewell'dan daha mı az? Hani bu kadar saldırılması gerekir mi gerçekten Arda'ya? Fenerbahçe yanlısı basının doldurmasıyla çıkıp tribünden Arda'ya küfreden taraftardan soğudum ben oldukça Arda'dan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Arda ya o sırada verilen tepki yanlıştı. Şimdi Arda'yı yolda görsem ben bile (ki Arda'yı inanılmaz severim) "Sen nasıl bi kaptansın" derim yani. Galatasaray tarihinde olmuş birşey değildir herhalde kaptanın takım arkadaşının dudağını patlatması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Arda'nın takıma katkısı az bu sezon. Yani az da değil de tepki şundan. Servet önceki sezon çoğunda sakat sakat 50 küsürm ça oynadı belki ama hepsinde deli gibi mücadele etti. Arda sakat çıkıyor ama mücadele etmiyor. E otur be adam. Mücadele etmedikten sonr asakat çıkıp her topu kaptırmanın kıçını kaldırmamanın kime ne katkısı var yani. Taraftarıntepkisi buna ve haklı da buluyorum. Bence çok abartıldı tepki o ayrı, ama tepkisiz kalınabilecek bir şey de değil. GS aşkı Sinem aşkından büyük olmalı. Sahada deli gibi koşmalı. Sabri mesela. Yetenek konusunda çok laf ettik ağzına ağzına vurduk belki ama adam deligibi koşuyor, çabalıyor, savaşıyor. Bu sezon iyi de oynuyor. O yüzden herkes bu sezon onu sevdi ve kötü oynadığı maçlarda bile öyle eleştirmedi. Arda en son sezonun ilk haftalarında iyi oynadı. O haftalardan beri iyi oynadığı maç yok. Asist yapıyor gl atıyor belki ama iyi oynamıyor. Anlık hareketlerle puan getirebiliyor ama artık ligimiz de daha dengelibir hal aldı, her takıma puan bırakabiliyoruz. E bunun avrupası da var. Kıçını kaldırıp koşmazsa, mücadele etmezse Hasan Şaş'laşırsa kimse de sevgi gösterisinde bulunmaz adama. Ha Arda'yı severim her türlü ama GS'de daha fazla kalacaksa böyle devam edemez. Ederse sevgi de kalmaz saygı da kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bu resim caner'in arda'dan yumruk yediği gerçeğini değiştirmiyor ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Khelben said: Galvatron said: Abartın biraz daha. Hayal kurmayın boşuna Arda harcatmaz kendini size. Rahat olun en kötü basar gider seneye Avrupa'ya kurtulur gerizekalı taraftar profilinden. Adam fedakarlık yaptı sakat sakat maça çıktı diye sövülmedik dişi yakını kalmadı aynı karaktersizler 1 gol 1 asist yapsa yalanmadık yerini bırakmayacak adamın. Jo ile aynı kefeye koydular afferin. Adamın sevgilisi varmış olucak tabiki en azından 1 tane sevgilisi var düzenli bi ilişkisi var bu kötü bişey değil emin olun. E sen tut o kıza etmediğin hakareti bırakma... Ondan sonra adamda psikoloji mi kalır? Sanki bunlar takım elbiseli broker'da nasıl böyle kavga ederler diye olay çıkarıyosunuz. Üniversite okumamış yaşı küçük adamlar yani benzeri bin türlü olay oluyordur antremanlarda. Sen önce bi adam gibi yaz. Gerizekalı taraftar profili falan.Arda böyle giderse Edirne'den dışarı Galatasaray'la birlikte çıkar anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ya arda turkiyeden çok rahat gider.adamın gereğinden fazla yeteneği var.her klupte oynar.turkiyede kaldıgı sürece medya karı kız arabası marabası arda bi maç olur bi maç olmaz 25 e kadar vakti var ardanın.eğer 25 inde hala turkiyede ise galatasarayda bırakır futbolu tahminen. ayrıca galvatron mudur nedir sanırım banlanmış gelmiş fake iyle şov yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 sarhoş musunuz olm ardayı amma abartıyorsunuz yedeklere falan bile zor girer büyük takımlarda :) tuncay gibi ligin dibindeki bir takımda soluğu alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 http://acetobalsamico.blogspot.com/2010/04/fotografn-yolla-oralardan-arda.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 gsde gotunu buyutucegine ortalama avrupa takiminda arada oynasin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 abi arda bir liverpool manu milan falan olmadıkça gitmez bence. adam çünkü burda zaten avrupaya kalburüstü bir takıma gitmiş ortalama bir oyuncunun aldığı miktarı alıyor gsden ve adam burda kral gibi üstüne bir de takımın kaptanı, böyle antrenmanda rastgele bir futbolcuyı dövse ertesi gün resmi sitede öpüştüler barıştılar diye haber çıkıyor. hayatta öyle bir aston villaya valenciaya napoliye falan gitmez arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Arda valencia ya gitsin öpsün başına koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Villa'ya bitirici pasları bırakır :-] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ardayı buyuten yok.gerçekleri söylüyoruz.oturun izleyin adamın butun maçlarını.manisadan geldiği günden itibaren izleyin bikaç defa daha söylemiştim.arda nın sırf korner çizgisinin oralarda ki 2-3 kişi calımlama videoları bile onu transfer eder güzel bi klube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aceto anlatmış olayı zaten. :) adamı 66 arda diye bıraksalardı üstüne koyarak devam ederdi eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Ben katilmiyorum.Kaptan olmasi,takimi onun etrafinda kurmalari vs gayet de potansiyelini daha iyi bir sekilde aciga cikarmasini saglamaliydi.Arda suanda da kotu oynamiyor zaten. Kendini suanki halinden cok daha iyi bir konuma tasiyabilirdi bu sene bu imkanlarla ama olmadi iste.. Cesitli sebepleri vardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Peki gerçekten Arda'nın kaptan olabilecek olgunluğa ve yeterliliğe sahip olduğunu düşünüyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Holy said: Peki gerçekten Arda'nın kaptan olabilecek olgunluğa ve yeterliliğe sahip olduğunu düşünüyor musun? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 fenerbahçe maçına kadar iyiydi yahu.fenerbahçe maçı ve sonrasına gelişen olaylar derken ruh hali bozuldu.tabi olgun bi kaptan bu dolduruşlara gelmezdi.suan ardanın kaptanlıgı falan değilde oyun performansıda kötü.kötü derken birşey yapmıyor kaç maçtır. kafası başka yerde gibi.sonuçta takıma baktıgımız zaman kewell veya neill kaptan olmicaksa en olması gereken kiişi arda.alt yapıdan yetişmiş doguştan galatasaraylı ve yetenekli bir genç iyi yapıyor yada yapamıyor aslında daha erken.daha iyi bi kaptan ortaya cıkana kadar en iyis arda gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Bence sahadaki duruşa baktığımızda size otoriter gözükmeyebilir ama Mehmet Topal 2 sene daha şu takımda kalırsa Bülent Korkmaz gibi efsane bir kaptan yetiştirdik diye övünebilirsiniz. Beğeniyorum ben saha içindeki tavırlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aslında baros sürekli elle kontrol merakı olmasa ve sarı kart gormeyi seven adam olmasa direk kaptan yapılcak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 mehmet topal kadar düz bir adam görmedim daha.Servet ondan daha girişken lan. İlk tercihi geri pas , boş ise sag ve sol'a kısa paslar verir. İleri yok ama ileri atmaz , ara pas atmaz, çalım atmaz. Top mehmet'e geldimi atağa reset atılıyo baştan başlıyosun neill'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 nazar değdiricem kesin devamlı neilli övüyorum ama.bu adarm hakkaten galatasrayın yeni popescusu hani belki doguştan galatasraylı değil ama paraasını ödedikten ve takımda kaldıktan sora en kral kaptanlıgı yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar