Khelben Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 nileppezdel said: Evet kaptan dediğin 0 hatalı olmalı. Bir kere bile psikolojik olarak yenilmemeli değil mi? Taraftarın tepkinin dozunu kaçırdığını söylediğimde kızmıştınız, alın işte sonucu. Taraftara da küserse takımın kaptanı, herkes üstüne gelirse genç yaşta bi yerden sonra patlar. Ha Caner'e patlamak için bu kadar şey de gerekmez de bir kaptan 0 hatalı olmaz. Yaşı genç, taraftar sırt çevirmiş, binlerce kişi sevgilisine düz gitmiş, psikoloji kalmamıştır adamda. Ki yüzü hep gülen sürekli espri yapan adam ne hale geldi. Kaptanlığı alsınlar da ölsün bi de. Hiç anlamıyosunuz abi halden, valla anlamıyosunuz. Çok para alıyo ya mükemmel olmalı, çok mutlu olmalı. Hey allam. Neyse gittim ben işim gücüm var (:P) ege dalga mı geçiyosun yoksa ciddi misin. ona göre cevap vericem çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 mesela örnek vericek olursak fenerden gittik, alex gitse muhtemelen en mantıklı kişi volkan olur. gs de arda gitse sabri olsun bence. aslanım benim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Volkan olursa takıma yenilik getirir. "SEMİH, bu maç kaleye sen geçsene ben forvet oynıcam bu guiza zaten beceremiyo bi boku" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Selçuk olsun fenerin kaptanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 semihin ilk 11 çıkması zaten volkanın forvete geçmesinden daha büyük yenilik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 caneri sevmiyodum iyi olmuş fenerli zaten. sene sonu bunun bonservisini alırsa yönetim gider haldunun yakasına are you player ? diye yapışırım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Khelben said: mesela örnek vericek olursak fenerden gittik, alex gitse muhtemelen en mantıklı kişi volkan olur. gs de arda gitse sabri olsun bence. aslanım benim yaeğer emekli olana kadar kalacaksa kewell olsun bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 direk neilli yaparım kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Holy said: Yoo psikolojik olarak yenilebilir ama bunun acısını takım arkadaşından çıkarmaz kaptan dediğin. Kaptanlık, sorumluluktur. Kaptanlık, olgunluktur. Kaptanlık, hatalı olan takım arkadaşını kalbini kırmadan uyarıp moralini düzeltebilmektir. Takım kaptanlığını gerçekten çocuk oyuncağı falan sanıyorsunuz bir çoğunuz. Tabi bunda medyanın ve takım yönetimlerinin de büyük payı var. Gidip eski kaptanları tüm dünya futbolunda inceleyin ve görün. Real Madrid'in Zidane'lı kadrosu kurulurken Hierro neden hala kaptandı da Zidane kaptan yapılmadı? Şu an Real'de kaptan neden Raul? Raul yokken neden Casillas? Neden Ronaldo veya Kaka değil? Kaptanlık, o takımın ruhunu üzerinde taşımaktır. Bu yükü de her oyuncu kaldıramaz. Arda gibi oyuncular özellikle... Tamamen katılıyorum.Arda'nın futbolculuğuna saygım var ama bu kadar desteği hakeden bir adam değil.Ne yaptı da 'büyük kaptan' oldu Arda?Kaptanlık için gereken hiçbir özelliği taşımıyor. Bunun haricinde kapasitesinin çok altında oynuyor Arda.Verilen tepkiler gayet yerinde.Bence bundan sonra futbol hayatını yurtdışında sürdürmesi hem Galatasaray için hem de kendisi için daha olumlu olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 arda tam kapasite oynayabileydi zaten bence oynadığı 4 yılın 3ünü şampiyon bitirirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 altyapıdan yetişmiş ve hagilerin arkasından gelmiş bir adamdan daha iyi galatasaray ruhunu taşıcak adam yoktur tamam para,sinem kobal,medya ve sakat fb maçı oynaması ıslıklanmasından sonra degişti arda ama galatasray ruhunu ondan daha iyi taşıcak bir adam yok takımda.kaptan olsada olmasada. ayhan bırakır futbolu.muhtemelen gönderilebilir.belki seneye stadı bile göremez.servet gidici.aykut ztn yedek.onun harici kaptanlık bir neille yakısır bence.yeni geldi ama o adamın satılmaması ve kaptan yapılması lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Seneye kadroda olursa (ki hiç sanmam) Kewell'ı kaptan görmek isterim ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Red said: altyapıdan yetişmiş ve hagilerin arkasından gelmiş bir adamdan daha iyi galatasaray ruhunu taşıcak adam yoktur tamam para,sinem kobal,medya ve sakat fb maçı oynaması ıslıklanmasından sonra degişti arda ama galatasray ruhunu ondan daha iyi taşıcak bir adam yok takımda.kaptan olsada olmasada. ayhan bırakır futbolu.muhtemelen gönderilebilir.belki seneye stadı bile göremez.servet gidici.aykut ztn yedek.onun harici kaptanlık bir neille yakısır bence.yeni geldi ama o adamın satılmaması ve kaptan yapılması lzm. her bokunu tartışırım da sabride de arda kadar ruh var , hatta belki daha fazlası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sabri olsun kaptan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Arda'yı Adnan Polat kaptan yaptı,takımın lideri konumuna getirdi. O yüzden medyada bu olay çok büyümezse kaptanlık Arda'da kalır her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sabri bana birşey söylesene hadi lan derim o yuzden sabri kaptan olamaz.adam takımın şebeği dışlananı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 http://img42.imageshack.us/img42/1023/gemikaptan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Red said: direk neilli yaparım kaptan neil kim ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ya yine üstüme gelmişsiniz de ben de size katılıyorum. Kaptan dediğinde o ağırlık olmalı da bir hata bu ağırlığıa asla sahip olamayacağını göstermez. Her oyuncu zaman zaman böyle tatsızlıklar yaşayabilir. Ha ayrıca hakkaten Neill kaptan vasıflarına sahip falan ama Galatasaray'lı değil, o ruha sahip değil. Altyapıdan gelen adama verilmeliydi. Ayhan çok çirkef tecrübe falan ama olmaz yani. Servet neden kaptan olmuyor anlam veremiyorum ama vardır bir bildikleri. E altyapıdan gelip oynayan sadece Arda ve Sabri var. Şimdi Arda mı Sabri mi? (:P) Takımda Ergün Penbe var da biz kaptan Arda olsun demiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 gs maçlarını izlemeyen bir gencimiz daha.yani şu takımda herkese bok atılırda neille atılmaz be arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Khelben said: Bir takım kaptanının takım arkadaşının dudağını patlattığı Galatasaray tarihinde görülmemiştir herhalde. Beşiktaş nasıl İbrahimleri kestiyse (gerçi kesemedi ayrı) sende Arda'yı tribüne yollıcaksın. Futbolcular klubün imajını zedelicek hiç bir şey yapmamalılardır. Hadi hiçbirşey yapamıyorsan, bu olaydan sonra Arda'nın kaptanlığını al bari. O kadar aciz kalmamalı yönetim bu duruma. Cidden değişik ya bizde kolay kolay iyi oyuncu çıkmaz. Çıkanda bir garip çıkar. Yok GS'yi bir yana bırak kendine zarar veriyor. Bunun peşinde olan Avrupa klüpleri yumruk olayını öğrenince ne olcak. Daha bu bişey değil FB'de Emre'yi göndermezse Emre'de bir yerde patlak vericek. Avrupa maçın çıkamz mesela. Direk atılır o hareketleriyle. Takımda tek koşan adam Emre ama kalksın gitsin. Üzücü olan FB taraftarlarıda gitmesin diyor. Ya emre'nin kalitesinde dünya kadar futbolcu var. Hatta üstü var. Niye tutuyorsun bu sinir manyağı adamı takımda. Bir FB'li olarak bende konu açılmışken içimi dökeyim dedim. Keşke emre yumruk atsaydıda göndermeye bahane olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ya milletin kaptanı onun bunun ex'ine yaslıyor, rahat olun satranç oynamıyor adamlar sert girmiş hır çıkmış.Öpüşüp koklaşmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Red said: gs maçlarını izlemeyen bir gencimiz daha.yani şu takımda herkese bok atılırda neille atılmaz be arkadaş Neill'a bok atmadım ki abi, takımın tartışmasız en iyi oyuncusu adam. Kazanma isteği var falan ama adam Galatasaray'lı mı? =) Avustralya'da çocukkensırtında sarı kırmızı forma mı varmış? Bu takımda kaç senedir oynuyor? Daha 1 senesi dolmadı. Hem Türk de değil, çoğunluğu Türk olan takımla aynı dili konuşması ve kültürünü iyi bilmesi tercih sebebidir. Bu yüzden kaptan olmamalı Neill. Yoksa zaten kaç sene premier lig'de kaptanlık yapmış adam, bok atmak ne haddime her sezon böyle oynasın bokunu yiyiim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 nileppezdel said: Ya yine üstüme gelmişsiniz de ben de size katılıyorum. Kaptan dediğinde o ağırlık olmalı da bir hata bu ağırlığıa asla sahip olamayacağını göstermez. Her oyuncu zaman zaman böyle tatsızlıklar yaşayabilir. Ha ayrıca hakkaten Neill kaptan vasıflarına sahip falan ama Galatasaray'lı değil, o ruha sahip değil. Altyapıdan gelen adama verilmeliydi. Ayhan çok çirkef tecrübe falan ama olmaz yani. Servet neden kaptan olmuyor anlam veremiyorum ama vardır bir bildikleri. E altyapıdan gelip oynayan sadece Arda ve Sabri var. Şimdi Arda mı Sabri mi? (:P) Takımda Ergün Penbe var da biz kaptan Arda olsun demiyoruz :D Abi Servet demişsin ya kaptan olsun diye... Ayhan zaten 2.kaptan değil mi şuan? Geçen sene de o kaptandı. Ama Ayhan zaten ya gidicek artık yada sürekli yedek gibi bir şey kaptan olan oyuncunun çoğu zaman ilk 11 çıkması lazım ki kaptanlığı bir işe yarasın. Arda bence haketmiyor kaptanlığı. bu yaptığı hareketlede zaten bunu kanıtladı. Altyapıdan gelen ve Arda'nın ruhunun 10 katına sahip olan Sabri var. Sabri kaptan olmalı kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Kaptan dediğin biraz zeki olacak. Gol sevinci yaşanırken en arkadan koşup tepeye zıplayan, sonra Baros tarafından itilerek takımdan dışlanan bi adam sabri :p Hani Arda hak etmiyor eyvallah da Sabri daha da hak etmiyor. Servet'ten sonra en çok Arda hak ediyor bence, malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar