Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arda'dan Caner'e yumruk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

4Ever said:

Ardayı bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar

evet canere para vermişler ardayı çıldırt diye.

Zeka yaşının 5 olduğu bu mesajından sonra anlaşılıyor.
Mesaj tarihi:
daha ilk gunden anladiydim balon oldugunu bunun. Klasik elleri arkada birlesmis gogsunu cikarmis adamin ustune yuruyen tiplerden.

Insanin goruntusune bakilip yorum yapilmaz derler ama bazilari goruntusuyle ele veriyo ne mal olduklarini.
Mesaj tarihi:
bu kadar şişirirlerse bi adamı olacağı budur, kaptana bak hey yavrum hey. anca Sinemlen takılsın çarşı pazar gezsin balon herif
http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5C973%5CKELEBEK%20MAGAZ%C4%B0N%2020%20N%C4%B0SAN%202010%5CArda_Sinem.jpg
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Kojiroh said:

Arda'yı Arda bitirdi sdfdfg

Wrong
Ardayı Sinem bitirdi.

Ayrıca Arda > Messi olduğunu kanıtladı. Sağ kroşesi daha iyiymiş Messiden.

Bende Arda'nın olayını anlamıyorum yahu milyon eurolar kazan şöhret hat safada yanında maymun selena anasını satayım bizim bu türklerin olayını anlamak mümkün değil :)
Mesaj tarihi:
Basına açık antremanda çıkıyor kavga, zamanlama müthiş. Caner de Fener'li zaten. Fenerbahçe oyunu bunlar!!1! (:P)

Bana çok sıradan geliyor futbol takımları içerisinde böyle kavgalar çıkması. Abartılacak bir şey değil. Çoğunluğu kültürsüz zaten. Uyuşmazlıkları kavgadan farklı yolla çözmekten habersizlerdir. Arda da gitmesin diye kaptan yapıldı muhtemelen.
  • Yeni Oluştur...