blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 said: Gazete Habertürk yazarı Rahşan Gülşan'a konuşan Acun ılıcalı'nın ilk planı kışın Yetenek Sizsiniz yarışmasını tekrarlamak. Ancak Acun, yeni versiyonun biraz farklı olacağını söylüyor. ılıcalı'nın bir başka projesi ise dizi... Acun Entourage isimli yabancı diziyi uyarlamak istiyor. Bir oyuncu ve etrafındaki insanların hayatını anlatan diziyi kendi yazmak istiyor. Acun ayrıca özel bölümlerle Var mısın Yok musun çekmeyi de planlıyor. Amacı dünyanın dört bir yanından büyük starları getirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hakkattaen ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ari yi ben oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 blazkowicz said: Amacı dünyanın dört bir yanından büyük starları getirmek. no yakum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 jacabo said: ari yi ben oynarım acun oynuycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi o dizi türkiyede uyarlansa bi şeye benzemez yani. Dizinin olayı zaten ayrkırılığı, ne zaman türkiyede 18+ kuşağı başlar, belki o zaman adam gibi bişeyler yapmaya başlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi bizim salak ünlüleri kim görmek ister ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi türkiyede film oyunculuğu diye bir konsept yokki adam gibi. yani çok saçma olur , kim film oyuncusu cem yılmaz mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 AHAHAHAHAHHA yapıcakları en büyük çılgınlık sanırım gece yatmadan önce dişlerini fırçalamamak olur turkish entourage'da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bir herifin hayatı arak olur mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 namaz kılıp intihar bombacısı kıyafeti giyse zaten bütün dünya feci komik bulur ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 adamınbiri said: AHAHAHAHAHHA yapıcakları en büyük çılgınlık sanırım gece yatmadan önce dişlerini fırçalamamak olur turkish entourage'da :D Ahahah hadi bu gece bir çılgınlık yapalım. Türkiye'nin kaldırabileceği bir diziyi seçmiş. Tebrik ediyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 nasıl uyarlayacak merak ettim cidden turtle 7/24 elinde jointle geziyor hahah nargile koyar kesin o amele hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kingpin said: bir herifin hayatı arak olur mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 zaten memesiz entourage olmaz bi kere, kendini rezil etmese bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ah acun ah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 uyarlasin bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 herif iyice sapıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 araklarlar abi araklarlar. nasıl greyste millet hastanede odada sevişiyorken bizdeki modelde nişanlanıp en fazla sarılıyorsa bunu da aynı şekilde uyarlarlar. İzleyen çıktıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 belkide bir devrim olur ve turk tvlerinde seks kufur ve uyuçturucu yaygınlaşır. ahahah hiç inanmadım bu cumoleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 abi acun'un yapıp da beceremedigi seyler de oldu ama haberi olmadı insanların. mesela bi sarkı soyleme programı vardı, birkac haftada patladı. adam yaptıgı tek sey yurtdısında tutan programları turkiye'de uyarlamak. orijinallik sıfır yani. ama basarılı oldugu konular yok degil. hakkını da yemeyelim. yine de tiksindirmeye basladı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yakum or no yakum gibi yapıcaksa baya başarılı olur düşünüyorum, emmy fln alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar