blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 said: Gazete Habertürk yazarı Rahşan Gülşan'a konuşan Acun ılıcalı'nın ilk planı kışın Yetenek Sizsiniz yarışmasını tekrarlamak. Ancak Acun, yeni versiyonun biraz farklı olacağını söylüyor. ılıcalı'nın bir başka projesi ise dizi... Acun Entourage isimli yabancı diziyi uyarlamak istiyor. Bir oyuncu ve etrafındaki insanların hayatını anlatan diziyi kendi yazmak istiyor. Acun ayrıca özel bölümlerle Var mısın Yok musun çekmeyi de planlıyor. Amacı dünyanın dört bir yanından büyük starları getirmek.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 blazkowicz said: Amacı dünyanın dört bir yanından büyük starları getirmek. no yakum
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 jacabo said: ari yi ben oynarım acun oynuycak
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi o dizi türkiyede uyarlansa bi şeye benzemez yani. Dizinin olayı zaten ayrkırılığı, ne zaman türkiyede 18+ kuşağı başlar, belki o zaman adam gibi bişeyler yapmaya başlarlar
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi bizim salak ünlüleri kim görmek ister ya
naraso Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi türkiyede film oyunculuğu diye bir konsept yokki adam gibi. yani çok saçma olur , kim film oyuncusu cem yılmaz mı :D
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 AHAHAHAHAHHA yapıcakları en büyük çılgınlık sanırım gece yatmadan önce dişlerini fırçalamamak olur turkish entourage'da :D
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bir herifin hayatı arak olur mu ya?
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 namaz kılıp intihar bombacısı kıyafeti giyse zaten bütün dünya feci komik bulur ki
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 adamınbiri said: AHAHAHAHAHHA yapıcakları en büyük çılgınlık sanırım gece yatmadan önce dişlerini fırçalamamak olur turkish entourage'da :D Ahahah hadi bu gece bir çılgınlık yapalım. Türkiye'nin kaldırabileceği bir diziyi seçmiş. Tebrik ediyorum sdf.
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 nasıl uyarlayacak merak ettim cidden turtle 7/24 elinde jointle geziyor hahah nargile koyar kesin o amele hahah
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kingpin said: bir herifin hayatı arak olur mu ya?
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 zaten memesiz entourage olmaz bi kere, kendini rezil etmese bari.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 araklarlar abi araklarlar. nasıl greyste millet hastanede odada sevişiyorken bizdeki modelde nişanlanıp en fazla sarılıyorsa bunu da aynı şekilde uyarlarlar. İzleyen çıktıktan sonra.
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 belkide bir devrim olur ve turk tvlerinde seks kufur ve uyuçturucu yaygınlaşır. ahahah hiç inanmadım bu cumoleye
toggie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 abi acun'un yapıp da beceremedigi seyler de oldu ama haberi olmadı insanların. mesela bi sarkı soyleme programı vardı, birkac haftada patladı. adam yaptıgı tek sey yurtdısında tutan programları turkiye'de uyarlamak. orijinallik sıfır yani. ama basarılı oldugu konular yok degil. hakkını da yemeyelim. yine de tiksindirmeye basladı beni.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yakum or no yakum gibi yapıcaksa baya başarılı olur düşünüyorum, emmy fln alır.
Öne çıkan mesajlar