blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 said: TOKİ, Ali Sami Yen Stadı'nın arazisini 416.50 milyon TL'ye Nurol-Aşçıoğlu Ortak Girişim Grubu'nun oldu Toplu Konut İdaresi (TOKİ), daha önce Seyrantepe Spor Kompleksi projesi ile birlikte değerlendirdiği Ali Sami Yen Stadı'nın arazisini, Seyrantepe'de yaşanan gelişmelerden sonra şimdi tek başına ihaleye çıkardı. Ali Sami Yen Stadı'nın arazisinin satışına ilişkin ihale başladı. İhaleye Nurol-Aşçıoğlu Ortak Girişim Grubu ve Özyazıcı İnşaat katılıyor. Açık artırmada minimum artırım miktarı 250 bin lira oldu. İhaledeki bedel 415 milyon lirayı geçti. Teklif tutarı 416 milyon 250 bine geldiğinde Nurol-Aşçıoğlu Ortak Girişim Grubu mola aldı. Nurol-Aşçıoğlu aradan sonra 416 milyon 500 bin lira teklif edince, bu kez Özyazıcı İnşaat mola aldı. Molanın ardından ihale 416.50 milyon TL ile Nurol-Aşçıoğlu Ortak Girişim Grubu'na kaldı. İstanbul-Şişli'de bulunan 34 bin 640,43 metre kare yüzölçümlü, 1199 ada 384 parsel numaralı Ali Sami Yen Stadyumu arsası, 407 milyon 25 bin lira peşin muhammen bedel üzerinden satılıyor. Açık artırma sonucunda en yüksek teklifi veren istekli, taşınmazı vadeli almak isterse yüzde 20'si peşin 48 ay vade ile ödeme yapabilecek. Arsa satışı, yüzde 18 KDV'den muaf olacak. TOKİ, Ali Sami Yen Stadı'nın arsasını, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen ve bu yıl TOKİ ve Emlak Konut'un ilk kez katıldığı, Avrupa'nın en önemli, dünyanın sayılı emlak fuarlarından olan MIPIM'de de yabancı yatırımcıların dikkatine sunmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 negüzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 çooooooooook ucuza gitmiş.. swiss otelin arazisini bile 460 milyona satışa kymuşlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yine peşkeş, bi de futbol bölümü çok olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 nurol büyümeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 nurol un sahibleri fenerbahceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bence de ucuza gitmiş ya, istanbul'un göbeği ulan orası yarim milyar lira nedir yani. 300 milyon dolar nerdeyse, çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 söyleselerdi ben alırdım. 750-800e çıkar diye düşünmüştüm en az, likiditede problemler var canım sıkkın diye bakmadım bile, şansa bak. 500 sayardım kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 aferin TOKI, hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 oha inanılmaz ucuza gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 niye bu kadar para ayırılmıyor bu araziye anlıyamıyorum ben de. Sorunu nedir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 insaat baslayinca olusacak trafigi gorebiliyorum simdiden yazik valla istanbulda yasayanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 metro var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 peşkeş çekilmiş bariz bir şekilde bu fiyat nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Çok temiz peşkeşi çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 temiz para on numara bir çevre. itinayla iş merkezi dikilir. müthiş amorti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 pascalnouman said: insaat baslayinca olusacak trafigi gorebiliyorum simdiden yazik valla istanbulda yasayanlara Zaten 1-2 aydır Sami Yen önündeki yol bazen tek şerit, bazen tamamen kapalı duruyor, E5'i depreme karşı güçlendiriyoruz falan filan diye. Mecidiyeköy'e arabayla gitmiyorum ben de o zamandan beri :p Çok fazla yeri etkilemiyor ama, kendi başını yiyor. Yıllar sürecek şeyi de yola taşarak yapamazlar, içerden çalışırlar, sorun olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 her şeyi geçtim de Nurol'un ortağ fiyat çok yüksek demiş :)ulen Türkiye'nin en değerli arazisini bedava kapatmış adam bir de yakınıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 500 versek satmazlar şimdi bi de ağlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Galatasaray yeni stad yapcaktı filan seyrantepe muhabbetleri ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 29ekimde teslim o stad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar