Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 tersini idda edene de gulerim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 en iyi ben oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mortis said: clancanak Bacanak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Sereglin said: tersini idda edene de gulerim zaten. Ben skillcap'im. Uza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ya karısık oynadıgımızda milleti kesiyoruz da clanca oynadıgımızda reziliz :) enteresan yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 her türlü herkesin eline veririz bence. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 çok eziğim ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bir gün sende benim gibi olabilirsin inanıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bırak ya kılıç mesafesinden kafana crosbowu koydum senin askdjhaskjhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 onu hepimize yaptın beni de aşşa düşürüp headshot yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Aslında çok süperim de işte sizi üzmiim die n00b muşum gibi davranıorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bu gece mi antrenman yapıyoruz yarın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Ya top 8 falan çıkaralım artık. Sereglin(Archer?) Aeropostale the shield faggot(Shiel- Oh wait) Yaşar Usta(Melee) Phyx(Melee) Lasombra(Cavalry) Ben(Melee yada archer karar veremiyorum, ne lazımsa onu oynıcam) Mortis(Melee) Open Slot Open Slot 2 tane slot var, bunlara kasacak adam lazım. 4 vs 4 battle atar çalışırız, kral olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ben bu hafta iptalim akşam pek giremiycem herhalde. Beni saymayın bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Xelee var ii cavalry , melee de de ii iş yapabilio özellikle yavuza karşı xP onun dışında Braveheart var kral kaplumbağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 abi hanfendinin evindeki neti limitsize çevirebilirsek bugün (net ev arkadaşının sevgilisinin üstüne ve çocuk burda değil), akşam gelirim umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Gelin abi, nicki ve pati tagını koyun lakin. vent infoyu bulun vente de gelin. Braveheart da var dogru. Bizim kalkanlıların RN'ler gibi fake çalışması lazım yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 top 8 ne ya .bide utanmadan kendilerini yazmıslar :) two hand hariç her alanda kapışırım. at uzerinde bi tek piji alamıyorum.onuda çözücem fazla oynayamadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Xelee gayet melee de oynar aklınızda olsun. Swaplarımı yemeyen Yaşar usta ve xelee var zaten, sezgin bile yiyor. Go go xelee. Abi ben seni hiç online görmüyorum, aktiflerden saydım kafadan. Ayrıca top 8'i bile salladım, anca o kadar adam çıkar diye dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ben girdiğimde boş oluyor paticik.gevur serverlarına bakınıyorum.hani 5 v 5 değilde şöyle bi 40-50 kişi arıyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Dworgian said: abi hanfendinin evindeki neti limitsize çevirebilirsek bugün (net ev arkadaşının sevgilisinin üstüne ve çocuk burda değil), akşam gelirim umarım :D abi Ttnet'se eğer, internet üzerinden yapılabiliyor. Bu kayıt olduğunda verdikleri kağıtla ttnet'in siteden değiştirebiliyorsun. ben evdekini netten uğraşmadan geçirdim bu şekilde hatta yaptığın anda modem'e reset geliyor pıt 8mbit Sınırsız OooOOoO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yalnız ben bu akşam stüdyodayım çarşamba yapsaydık ii olurdu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yunusemre said: Dworgian said: abi hanfendinin evindeki neti limitsize çevirebilirsek bugün (net ev arkadaşının sevgilisinin üstüne ve çocuk burda değil), akşam gelirim umarım :D abi Ttnet'se eğer, internet üzerinden yapılabiliyor. Bu kayıt olduğunda verdikleri kağıtla ttnet'in siteden değiştirebiliyorsun. ben evdekini netten uğraşmadan geçirdim bu şekilde hatta yaptığın anda modem'e reset geliyor pıt 8mbit Sınırsız OooOOoO yok abi kablonet. aradım. ya çocugun bilgilerini alıp ben aricam. ya da bugün sölicem bi arayıversin zaten telefonla yapıolarmış dire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 adam beni koymamış ahahahahahahah of xunn ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 hahaha sipeyskeyk TK'cıııı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar