Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband Multiplayer

Sereglin

Öne çıkan mesajlar

Ya top 8 falan çıkaralım artık.

Sereglin(Archer?)
Aeropostale the shield faggot(Shiel- Oh wait)
Yaşar Usta(Melee)
Phyx(Melee)
Lasombra(Cavalry)
Ben(Melee yada archer karar veremiyorum, ne lazımsa onu oynıcam)
Mortis(Melee)
Open Slot
Open Slot

2 tane slot var, bunlara kasacak adam lazım.

4 vs 4 battle atar çalışırız, kral olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Xelee gayet melee de oynar aklınızda olsun. Swaplarımı yemeyen Yaşar usta ve xelee var zaten, sezgin bile yiyor. Go go xelee.

Abi ben seni hiç online görmüyorum, aktiflerden saydım kafadan. Ayrıca top 8'i bile salladım, anca o kadar adam çıkar diye dsf.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

abi hanfendinin evindeki neti limitsize çevirebilirsek bugün (net ev arkadaşının sevgilisinin üstüne ve çocuk burda değil), akşam gelirim umarım :D

abi Ttnet'se eğer, internet üzerinden yapılabiliyor. Bu kayıt olduğunda verdikleri kağıtla ttnet'in siteden değiştirebiliyorsun. ben evdekini netten uğraşmadan geçirdim bu şekilde hatta yaptığın anda modem'e reset geliyor pıt 8mbit Sınırsız OooOOoO
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

Dworgian said:

abi hanfendinin evindeki neti limitsize çevirebilirsek bugün (net ev arkadaşının sevgilisinin üstüne ve çocuk burda değil), akşam gelirim umarım :D

abi Ttnet'se eğer, internet üzerinden yapılabiliyor. Bu kayıt olduğunda verdikleri kağıtla ttnet'in siteden değiştirebiliyorsun. ben evdekini netten uğraşmadan geçirdim bu şekilde hatta yaptığın anda modem'e reset geliyor pıt 8mbit Sınırsız OooOOoO

yok abi kablonet. aradım. ya çocugun bilgilerini alıp ben aricam. ya da bugün sölicem bi arayıversin zaten telefonla yapıolarmış dire.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...