Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yunusemre said: Yeni admin istioruz Pati server'ına böyle oyundan çıkmayan türden :) iki uc gundur isimiz cikti hemen isyan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Gerekirse admin tuvalete bile gitmeyecek, sürekli serverda bekleyip oyunu yönetecek. Adminler akıllı olsun akıllı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tmm halletim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 smartan ı banlayın bide burdaki nikini bilmiyorum kale kusatmada surekli kapıları acanaı banlayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 dasdfasfa ama o çok komikti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bide okçulara fln tekme atıp aşağa fırlatmak çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Server is full for players without a private member password diyor servera giremiyorum. Server doluluğu 24/32 olarak gözükmekte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 pepelek yaz şifreye 24 kişi iken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Millet, bu sali yine saat 8.30-9 arasi maximum pati sayisina ulasalim. kendi aramizda ciddi mac! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 server gözükmüyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Afterdeep said: Server is full for players without a private member password diyor servera giremiyorum. Server doluluğu 24/32 olarak gözükmekte.. evet bu muhabbet ilginç 24 kişilik bi sınır var gibi 32 olsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi o patiden olanlar için ekstra sınır işte. şifreyi yazıyosun giriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 vahaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 afedersin şeklimiz var server'da yauww :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 en çok şeklimiz o TURK'e var sürekli TEKE TEK Gelin dien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 NİYE ÖNÜME GEÇİOSUN, SENİN YÜZÜNDEN TK YAPIYORUM :D Eee yarın akşam geliosnz dmi?? Ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ya dün biriyle kapışırken herifi biri aramıza girdi.hem adamı kestim hemde bizim adama bi kesik attım herfi durdu durdu.bana bi tane vurdu sonra gitti ahahah ctf oynarken bayragı almısım bizim bayraga tam gotururken bizim takımdan biri arkamdan vurdu öldürdü gitti bayragı kendi skor yaptı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 büyük şerrefsizlik yapmışlar Red sana, ayıp yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 PrudenT said: abi o patiden olanlar için ekstra sınır işte. şifreyi yazıyosun giriyosun. şifre nedir peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 mağdurum :) bide bütün patiler bir takıma geçiyorlar.dışarda kalan garipler 200 pingli tkcı gavurlarla oynamak zorunda kalıyor :).eziliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 server yok mu yine? adı mı değişti yoksa, arada giriyordum eklemiştim favorilere ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Server ölmüş sanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 küstüm bu arada kimse takmadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ya ne çok lame server var :( pff patinin off olması kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 beyler akşam bi geçen haftaki gibi toplanıp kordine bi şekilde maç yapsak sırf paticik tayfaya ayırıp serverı akşam 9 gibi online olabilir mi herkes 1-2 saat sürer maksimum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar