reyou Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 70 dakikasi gecmis ve siz daha herhangi bir soruyu cozememissiniz. naparsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 kafadan atarım şıkları hemen çıkar bi sigara yakarım soranlara güzel geçti işte bakıcaz sonuçlara derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 kağıdı bırakır çıkarım zaten o kadar yetoysam. Ha ama önce bi kopya çekebilcek fırsat var mı bakarım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 50 dakikada bütün soruları bitirip 100 alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sallamasyon taktiklerine başvurursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 70 dakka hiç bi soruyu çözemeyecek durumdaysam o sınavdan çoktan çıkmış olurdum , gider kitap falan okurum o 70 dakka da daha yararlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 son 10 dakkaya kadar yapabildiğimi yapar.geri kalanıda portakalı soydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Son 10 dk ya kadar kafamı sıraya koyar uyurdum. Son 10 dk abanır hepsini yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sınav bitene kadar soruları okurdum eve gidince hatırlayım çözmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 kopya cekerim kagidi fuller verlr cikarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Önce çobanı bindiririm sandala, sonra koyunları en son kurtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Önce kopya durumlarına bakardım.Sonra alttaki Red said: son 10 dakkaya kadar yapabildiğimi yapar.geri kalanıda portakalı soydum Birde sınıfta en sona kalıp hocalara yavşar yoklardım yardım eder, cevapları verirler mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bikere ben yapamadığım bi sınavda 70dakika durmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 risk budur yazar kagidi verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 testse de risk budur mu yazardın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hepsini sallar çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 reyou said: 70 dakikasi gecmis ve siz daha herhangi bir soruyu cozememissiniz. naparsiniz? boyle bi ihtimal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ağlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Başıma geleceğini sanmıyorum. Gerçi gelse de çok panik olmam, zira hayatım boyunca girdiğim sınavlarda aldığım puanların yarısını falan son 15-20 dk da yazdıklarımdan almışımdır ben, yumurta kapıya dayanınca o adrenalinle bi anda çıkıyo bişiler hehe :) Ha ama diyelim ki oldu soruların içeriğine göre yaratıcı cevaplar veririm, şöyle bişi yapılabilir mesela: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 test degilse durmam zaten 70dakka =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sıkılmıyor musunuz abi 70 dakka boyunca, hiç bişey yapmadan. şahsen çıkar bi sigara çakarım koy gitsin derim yani 20 dakkada falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 o konuda acaip vicdan var bende, sınav 6 saat sürse 6 saat debelenirim orada, "lan ya çıktıktan sora aklıma gelirse" diye korkudan son saniyeye kadar kalırım. Ki dediğim gibi sınav kaç dk olursa olsun son 20 dk da falan inanılmaz bi enerji patlaması olur bende, artık aşırı konsantrasyon mu aşırı adrenalin mi yoksa göt tutuşması mı bilmiyorum ama bi anda açılıp bayağı sağlam şeyler yazıyorum, puan getiriyo onlar da, o aralığı kaçırmak istemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 adamınbiri said: kafadan atarım şıkları hemen çıkar bi sigara yakarım soranlara güzel geçti işte bakıcaz sonuçlara derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Olay çıkartırım öğretmene sakız fırlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar