Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Hava Sahası İptal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarın italyaya gitmem lazım. Kaç kere dua ettim azıcık güneye insin bulutlar diye. Olmadı.

Ben bu bahtsızlıkla giderim de dönüşte türkiye havasahası kapalı olur mahsur kalırım.

FML
Mesaj tarihi:
Ben daha 1 ay binmezdim uçağa :D hiç güvenmiyorum havayolu şirketlerine. Zaten şimdi milyarlarca dolar zarar ettiler, küller tamamen gitmeden "e uçsun artık bi tarafımıza kaçtı paralar" diyip kaldırırlar gibi geliyo (:P)
Mesaj tarihi:
Abi yorum yardi yalniz ya yolladigin haberin altindaki hahahah

hadi bakalım allah ın gücü karşısında inanmayanlar durdursunya bu volkanik patlamaları varsa allah ın gücü üstünde kudreti ve yaratma üstünde bir güç göreyim de durdurun hee bu arada ölüleri de diriltecek bunu da söyleyeyim ve hesaba çekicek hani bazıları yok olup gidicez diyorlarya göreyim bakalım tekrar dirildiğinde nerene kaçıcaksın
Misafir 20 Nisan 2010 Salı 14:50

14:50'de yorum yazan üstün zekalı arkadaşım, senin yazılımın bozulmuş abuk subuk yazmaya başlamışsın... niye allah patlatıyo da biz durduralım bir açıklarmısın ltf? allahın gücü dediğin şey bir lav patlaması, ama senin kafandaki patlamaların açıklaması hakkaten yok :)
Misafir 20 Nisan 2010 Salı 15:28

Mesaj tarihi:
Wispy said:

Yarın italyaya gitmem lazım. Kaç kere dua ettim azıcık güneye insin bulutlar diye. Olmadı.

Ben bu bahtsızlıkla giderim de dönüşte türkiye havasahası kapalı olur mahsur kalırım.

FML

italyanın kuzeyi de açık şu an.. mxp falan çalışıyor
Mesaj tarihi:
Harekat memuruyum ben , bugün ilk iş günüme de başladım.
Size haber veririm havalimanından ne var ne yok.

Yalnız şöyle söylim, içeride onbin bagaj var tam.

Kül olayı bitince, artık nasıl bir doluluk olucak bilinmez.
  • Yeni Oluştur...