axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 http://images.psxextreme.com/wallpapers/ps3/megan_fox_01.jpg Sensin çirkin
naraso Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sevişmenin temel amacı olarak üremeyi görenler kısır olanların da öpüşmesine karşı çıkar lan. doğaya aykırı bunu çocuğu olmaz diye.
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yalnız seks'in amacı üremek değilse nedir? seksin amacı bildiğin üremek, soyunu devam ettirmektir, ha biz işin sevk kısmından yararlanıyoruz. yoksa seks bize zevk versin diye yok, sadece sekse teşvik için zevk var.
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 İşin toplumsal boyutu daha ürkütücü gerçi. Bugün toplumun ahlağına aykırı diye herhangi bi marjinal kesimin hakkını savunmaz ezerseniz, yarın sizin de bir hakkınız aynı sebeple elinizden alınabilir. Ben eskiden modada iskelesinde içki içebiliyordum mesela. Artık içemiyorum. Toplum ahlağına aykırı olduğunu düşünen insanlar işletiyor çünkü. Sevmeseniz de, tasvip etmeseniz de, o insanın size ve etrafındakilere bir zararı yoksa, o insanın haklarını savunmak insanlık borcunuzdur.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 senko said: yalnız seks'in amacı üremek değilse nedir? seksin amacı bildiğin üremek, soyunu devam ettirmektir, ha biz işin sevk kısmından yararlanıyoruz. yoksa seks bize zevk versin diye yok, sadece sekse teşvik için zevk var. aynen böyle işte. aksini iddia eden körcahildir
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 http://www.collegehumor.com/video:1907543
balon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Topluluğun olduğu yerde faşizm hep olmuştur ve hep olacaktır Gimli. Doğa kanunu.
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 akp gider chp gelir moda sahilde alkol alırsın.ama toplumun eşcinselliğe bakış açısı degişmez
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hangi toplumun? antik yunanin alayi oglanciymis, osmanlida da var, demek ki degisiyo.
numberten Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 LUT KAVMİNE ÇEVİRDİNİZ LAN MEMLEKETİ!!!11
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Red said: akp gider chp gelir moda sahilde alkol alırsın.ama toplumun eşcinselliğe bakış açısı degişmez akp de gelse chp de gelse, benim alkol almam yasaklanamaz bilmem anlatabildim mi
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 aquila said: hangi toplumun? antik yunanin alayi oglanciymis, osmanlida da var, demek ki degisiyo. yunanını bilmemde, osmanlının durumu farklı, orda üst tabaka oğlancı geçiniyordur, saray ve yakın çevresi ama halka indiğinde abdül ağa oğlancıymış desen kan çıkardı tahminimce, ama işte oğşlancılık olmasına rağmen padişahları fln yadırgamamışlar. bizim halkın eşçinsellere nefretle bakıp bülent ersoyu zeki müren'i sevmesi gibi bişi.
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 MrLevie said: nasıl kimseye zararı yok? benim çocuğumun önünde örnek teşkil ediyor bu insanlar. Saçının ileri yaşta dökülmesi, doğduğun ten rengi gibi birşeyden bahsediliyor yalnız. Hani konuşulan konu nezle falan olsa anlayacağımda. Biz nasıl aklımız ermeğe başladığından beri kızlara yazıyorsak gaylerde hemcinslerine yöneliyorlar. Çocuğunu eşcinsel bir aile büyütmüyorsa, çok büyük bir piskolojik bunalım geçirmediyse zınk diye sokakta tanımadığı birinden özenip gay olamaz zaten. Senin dediğin şey ile sokakta kız arkadaşınla öpüştüğünde "hooop aile var" diyen garip insanlar arasında fark kalmıyor ki. Çocuğun doğuşundan gelen cinsel tercihini değiştiremezsin zaten. Ancak baskı kurarsın, piskolojik travma yaşatırsın, öyle olabilir yani. Bu şartlar altında sokakta iki gay öpüşürken görmüş, iki karşı cinsin öpüştüğünü görmüş farketmez. Gay görürse ve merak ederse "ıyy iğrenç vs." dersin geçersin nedir yani sdf :D MrLevie said: üremek bir haktır. ve buna bir kız bir erkeğin cilveleşmesi de dahildir çünkü başka türlü üreyemezler. ama üreme amacıyla alakalı olmayan bir olaydan bahsediyoruz. dolayısıyla bir hak değildir bu. İki insanın birbirini sevmesinin, öpmesinin, sevişmesinin tek amacının "ÜREMEK" olduğunu düşünmek çok fena. Ayrıca üremenin hak olması yerine ve zamanına göre değişen bir durum. Üremek, nüfus aşırısı olan ülkelerde(çinde belli sayıda çocuktan sonrasına yaptırım var) haktan ziyade ayrıcalık olur. Ama bu ülkelerde (bebek spamı yapma hakkı olarak görülmese dahi) ilişkiler kurulur. Zaten hoşlandığın kişiyle etkileşim kurmanın kıstası üreme hakkı değil ki? Sevgi denen birşey var. Kaldı ki haklardan, özgürlüklerden bahsedeceksek kimsenin başkasını öpmesini engellemeye hakkı yok zaten. Olayı karşı cinsle flörtleşilmesinin üremek amacı taşıması nedeniyle doğal, eşcinsellerinde doğal olmadığı hususuna çekilebilir. Fakat önceki sayfalarda bahsedildiği gibi eşcinselliğin insanlık tarihinde ve hayvanlarda çok eskiden beri doğal karşılanan birşey olduğunu hatırlamak gerekir.
eski Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 eylem yapacaklarsa , gidip garsonları yakalayıp opsunler bence
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 moda da alkol almanın tabiki kötü bir yanı yok.hukumetin dogru yanlıi kararı siyasete girer.halkın seçimi bu.alkol ve sigara çogu ve nerdeyse her kesim tarafından tuketilen birşey artık zararlılar ama belli kıstasları oluyor işte.bugun yasaklanır yarın kalkar mesele o değil.sokaklarda tamamen yasaklansada mesele değil.cunku herkes sen değil.sen ieçr evine gidersin.biri içer sapıtır sokaklarda.neyse konu bu diil osmanlılar romalılar falan hastalıktan veya erkeklerden hoslandıklarından mı öyle ilişkilere giriolardı yoksa delik olsun eglene olsun zevk olsun diye mi ?.bilmiyorum ama demek medeniyet geldikçe dogru yolu bulmuşuz.normal olması gerekeni opusmek tabiki üremek değil.kedimizi kopegimizi ve opulebilen bir sürü varlık var.onlarlada mı üreyecez.2 cinsel organın birbirine temas amacı üremektir.ve bu bir kadın ve erkkele oluyor eğer erkek-erkek üretebilseydi normal olabilirdi belki.eşcinsellik hiç bir zaman normal karsılanmıcak.cunku nesiller her zaman erkeğin kadından hoslandıgı genlere sahip olacaklar.bu yuzdenden her zaman 2 erkeğin opusmesi igrenc ve kabul edilemez bir aykırılık olucak anadolunnu bağrından geliyoruz.napalım soyum beni böyle düşündürmeye itiyor :).belki çok iyi bir düşünce değildir.ama gayler beni sevmesede olur
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 medeniyet deilde, dini beline dayadikca.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tey allaam. redeagle keşke gidip bilmemkaç sayfa arkadan benim postlarımı alıntılamak yerine bütün postlarımı bi okuyaydın. dediklerinin hepsinin cevabı benim postlarımda var.
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ben yazana kadar 3 sayfa atlamış konu tabi sdf. Da pek bi olayın değişmemiş yani. Sevişmenin temel olayı üremektir demişsin. Onada benim dediğim gibi insanlık tarihinin ve hayvanlar aleminin zaten eşcinsel ilişkilerle dolu olduğu söylenmiş. Birde küçücük çocuğa nasıl cinselliği anlatayım demişsin. Çocuk hele ki aklı ermediği yaşta eşcinselliği, eşcinsel aileye vermedikten, baskı uygulamadıktan sonra nezle gibi kapamaz. Normal bir kız erkek öpüşmesine tepki koymakla aynı durum. Tey tey. edit: Red said: eğer erkek-erkek üretebilseydi normal olabilirdi belki.eşcinsellik hiç bir zaman normal karsılanmıcak.cunku nesiller her zaman erkeğin kadından hoslandıgı genlere sahip olacaklar.bu yuzdenden her zaman 2 erkeğin opusmesi igrenc ve kabul edilemez bir aykırılık olucak anadolunnu bağrından geliyoruz.napalım soyum beni böyle düşündürmeye itiyor :).belki çok iyi bir düşünce değildir.ama gayler beni sevmesede olur Ehah iyide :D tarihte eşcinselliğin normal karşılandığı hatta moda olduğu zamanlar bile olmuş. Hiç bir zaman normal karşılanmama olayı yanlış bir kere. "Modernleşmeyle beraber gaylik ortadan kalkıyor" olayı, gün geçtikçe gaylere evlenme, özgür yaşama hakları verilirken malesef yanlış. Ben düşmanlığın nedenini çözemiyorum malesef. Bir erkek için etrafta eşcinsellerin çoğalması rekabetin azalması manasına gelince kulağa çok daha iyi geliyor şahsen :D Ne zaman eşcinsellere birbirlerini öptükleri için falan tepki gösterilse ister istemez kız arkadaşını öpenlere "hoop aile var" şeklinde müdahale eden kişiler aklıma geliyor. Bu "eşcinsellik doğal değil", "çocuklar etkilenir" vs. gibi söylemlerde o adamların "aile var" bahaneleri gibi aynen. Empati yapabilmek lazım bazen.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 lezbiyenler ve gayler aci cekerek olsunler.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Redeagle said: Ben yazana kadar 3 sayfa atlamış konu tabi sdf. Da pek bi olayın değişmemiş yani. Sevişmenin temel olayı üremektir demişsin. Onada benim dediğim gibi insanlık tarihinin ve hayvanlar aleminin zaten eşcinsel ilişkilerle dolu olduğu söylenmiş. Birde küçücük çocuğa nasıl cinselliği anlatayım demişsin. Çocuk hele ki aklı ermediği yaşta eşcinselliği, eşcinsel aileye vermedikten, baskı uygulamadıktan sonra nezle gibi kapamaz. Normal bir kız erkek öpüşmesine tepki koymakla aynı durum. Tey tey. sevişmenin temel olayı evet üremektir. zaten sevişmenin sonucu her zaman üremektir. geçen sayfalarda biri zevk almak için yapıyorsan korunursun demişti hatta. üstüne üstlük ben de havyanlar alemindeki eşcinsel ilişkilerin sevişme içgüdüsüyle geldiğini ve hayvanlar aleminde tek eşli eşcinsel hayvan bulamayacağınızı söylemişim. çocuğun cinselliği de sevişme ihtiyacıyla başlar. eşcinselliğise bir ton şeye bağlayabilirsin, çevreye, hayvanlar gibi sevişme ihtiyacına, örnek almaya... istediğine bağla. dolayısıyla çocuk bunu gayet nezle gibi kapar.
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 "Üremiyorlarsa yanlış yapıyorlar" diyerek insanların ve hayvanların yüzyıllardır yaptığı birşeyin doğal olmadığını iddia ediyorsun yaf. Yoksa sadece hayvanlar üreme iç güdüsüyle bile olsa eşcinsel kuleler yapınca doğal oluyorda insanlar yapınca mı garip oluyor yani sdf. Tek eşli eşcinsel hayvan olmayabileceğinden yola çıkıp, gayler mutant, biseksüeller doğal mı diyelim? Adam her gün 30 herifle sevişip günün birinde bir kadını hamile bırakınca tamam mıyız? :D gibi sorunlar var işte hehe. Hiçbir insan özenerek eşcinsel olamaz yahu. Doğuştan gelen bir switch bu. Çocuğun eşcinsel dürtülerle doğmuşsa da sen kaç takla atarsan at ya eşcinsel bir hayatı olur ya da baskıdan korkudan gizli eşcinsel olur. Başkasından gördü diye erkeklerle yatağa girecek hehe, sigaraya başlıyor sanki.
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 "Mr Levie" said: hayvanlar aleminde tek eşli eşcinsel hayvan bulamayacağınızı söylemişim :D AHahha Ya görmezden gelmiştim bunu da Nası bi deney yaptın Nerden okudun Nası bu bilgiye ulaştın Hadi doğru Bu neyi kanıtlıyo Cidden ilginç
Öne çıkan mesajlar