Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 nisan kafe pi önünde öpüşme eylemi

yav

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Selam. Senin çocuğunda eşcinsel dürtüler yoksa iki eşcinselin öpüşmesinin ona "kötü" örnek olmayacağı söylendi mi?

Hayır 30 sayfa tartışılmış, kesin söylenmiştir de sanki söylenmemiş gibi devam ediyodur tartışma.

ufacık çocuğa hangi eşcinsellikten bahsediyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

kadın gibi güzel varlık varken onu opup sevmeyip gidip erkeği sevmek tamamen mallıktır.eğer öyle dürtülerin varsa cinsiyet degiştir.ama erkek kalıp erkekle olma.ben bunu igrençlik ve farklı olma çabası olarak goruyorum.

gay arkadaşım vardı.hiç anlam verememişimdir.iyi cocuktu ama işte ne bilim sonuçta doğaya aykırı geliyor bana

lezbienlik ise her erkeğin fantezisi oldugundan normal karsılanıyor :).ben lezbienlerin cogunun genetiğinden falanından değilde zevk için ve tamamen kendi tercihi oldugu düşünüyorum.ki denk geldiklerim öyleydi.bi mecburiyetleri hastalıkları yoktu.

gay hakkı falan diye birşeyde yok.dışlanmak istemiyorsan gayliğini yatak odasında yaşa sokağa taşıma.sonuçta normal olmayan şey onlar.biraz sığ bir düşünce gibi ama kimse kimseyi kandırmasın.burası hollanda değil.ben bir mekanda otururken 2 opusen gayi görsem mekana bakış açım degişmez.ama degişenler olabilir.mekan sahibine ters gelir.hani sen bne normal karsılarız ama türkiye öyle bir ülke değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

axedice said:

Selam. Senin çocuğunda eşcinsel dürtüler yoksa iki eşcinselin öpüşmesinin ona "kötü" örnek olmayacağı söylendi mi?

Hayır 30 sayfa tartışılmış, kesin söylenmiştir de sanki söylenmemiş gibi devam ediyodur tartışma.

Cinsel dürtülerin ortaya çıktığı ilk dönemde eşcinsel olduğunu, en azından toplum normlarından farklı bişeyler olduğunu fark ediyor eşcinseller. 6 yaşındaki çocuk hiç bişey anlamaz belki ama 11 yaşındaki çocuk için yapabileceğin bişey yok zaten.

edit : Redin bakış açısını sevdim ya, sığ ve sığırım ama napayım ben böyleyim diyor sdf.

Yine yanlışları düzeltelim. Kadın erkekten daha güzel bi varlıktır evet, ama sen nasıl bi erkekten hoşlanmıyorsan (ki heteroseksüel olduğunu varsayıyorum), eşcinsel bi erkek de güzel bi kadından hoşlanmaz. Bu tercihi değildir, konuyla ilgili seçme seçilme hakkı yoktur. Doğası böyledir, buna mallık demek durumu anlayamamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ortaya bulent ersoy gibi kötü görünümlü varlıklar cıkacaksa bile cinsiyet degiştirmeden yanayım.en azından çirkin karı der geçeriz.erkekten hoslanması gereken varlık kadındır.erkekten hoslanıosan.bur bir hastalık ve onune geçilemeyen birşey ise göbeği açık tişort ve dar pantalon giyen ayollu konusan bir erkek olacagına.saçını uzat boyat makyaj yap kadın gibi giyin erkekten öyle hoşlan
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

MrLevie said:

Cinsel dürtülerin ortaya çıktığı ilk dönemde eşcinsel olduğunu, en azından toplum normlarından farklı bişeyler olduğunu fark ediyor eşcinseller. 6 yaşındaki çocuk hiç bişey anlamaz belki ama 11 yaşındaki çocuk için yapabileceğin bişey yok zaten.

yani şu mesajını forumdan olmayan biri okusa direk ipne derdi ha sana=)

neyse konuya gelince, dürtü garip bir konu. çünkü aslında eşcinsellik dürtüsü diye bir şey yok. sevişme dürtüsü vardır. dolayısıyla sen çocuğuna kalkıp bak bu kötü bu iyi diyebilirsin belki ama o çocuk bu dürtüden dolayı gidip bi ipne daha bulursa çocuk niyazi oldu demektir.

konu boka sarıyor kesiyorum artık=)
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

MrLevie said:

Azmodai said:

bizde de bir arkadas vardi, cok epic adamdir, gelip aniden internet kafede wow oynadiugimiz bir gun hepimize sormustu... abi sevisecegin kiz, cok tas ama, tam iliskiye girmeden ben ipneyim dedi... naparsiniz?

şimdi burda ilk ve tek sorulacak soru kıza hala ipnemisin? diye sormak. ha zaten ipneyse sevişemezsin.

ben bunu cok iyi aciklamadim, yani kizi eve atiosun ama kiz sana son anda, ben aslinda erkektim, ama iyi dondum diyor. senaryo bu. Buna ragmen devam eder misin miydi soru.

http://images1.fanpop.com/images/image_uploads/Matt-Ava-nip-tuck-899426_500_750.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Bülent Ersoy bir transeksüel, eşcinsel değil. Transeksüellik en basit anlamıyla kendini karşı cins gibi hissetmek demek oluyor. Bi bakıma erkek bedeninde hapsolmuş bi kadın da diyebilirsin. Keza popüler kültürde öyle demeyi seviyorlar.

Eşcinsel bi erkek kendini yine erkek gibi hisseder, kadın gibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevişmenin amacının yalnızca ÜREMEK olduğunu düşünen arkadaslar, prezervatif almayı bıraksınlar genlerini yaysınlar güzel güzel.

Eşcinsellik insanlık tarihi kadar eski bir olgu olay. Bir seçim değil çoğu zaman. Hani doğa kanuna aykırı diyenler, eşcinsel yılan, kurbağa vb gibi doğadaki diğer canlıları nasıl açıklarlar bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gimli said:

Sevişmenin amacının yalnızca ÜREMEK olduğunu düşünen arkadaslar, prezervatif almayı bıraksınlar genlerini yaysınlar güzel güzel.

Eşcinsellik insanlık tarihi kadar eski bir olgu olay. Bir seçim değil çoğu zaman. Hani doğa kanuna aykırı diyenler, eşcinsel yılan, kurbağa vb gibi doğadaki diğer canlıları nasıl açıklarlar bilemiyorum.

sevişmenin temel hedefi üremektir.

doğadaki eşcinsel hayvanlar tamamen sevişme içgüdüsüyle hareket etmektedir. ve hiçbiri tek eşli değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Gimli said:

İyi de her hayvani duygu bize ait evrim çünkü reröre diyecek de değiliz. Sevişmenin amacının yalnızca üremek olduğuna tabi inanan biri değilim elbette. Kimin kiminle seviştiğini de umursamak ayrı bir saçma , o da ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gimli said:

Sosyal ağlarda paylaş

Neyse şimdi bilgi araştırma olmadan tartışmamak lazım. İnsan cinselliği üzerine, national geographic'in hazırlattığı insan hayvanı belgeselinin cinsellik bölümünü bi izleyin derim. Eşcinselliğe hiç değinmiyor ama en azından bazı temel kalıtsal, toplumsal, içgüdüsel konseptleri tartışacak bi temel oluşturur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...