Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 nisan kafe pi önünde öpüşme eylemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BonePART said:

PublicEnemy said:

bonepart burada çok ince bir çizgi var, o da şu ki burası bir ticarethane yani para kazanan bir kurum. bu kişilerin amacı para kazanmak ve sonra daha çok para kazanmak yani onlara kalsa içeride orgy party olsun umurlarında olmaz ama 1 kişi mutlu olacak diye oradan 10 kişiyi kaybediyorlarsa o kişiye hizmet vermeyebilirler bu çok basit. sen bir puro kulübüne gidip arkadaşlar puro içmeyin bu sağlığımıza zararlı hemde burası kapalı ortam yasak diyebilir misin? diyemezsin çünkü adı üstünde oraya giden insanlar puro içmek için gidiyorlar. bir de şöyle bir şey var kişinin medeniyet seviyesi onun her şeyi kabul eden bir yaratık olmasını gerektirmiyor, kişinin hayatını belirleyen onun verdiği seçimlerdir. yani şimdi puro kulübüne gidip temiz hava sahası istiyoruz diye protesto etmek gibi bir şey bu. sende olayı iyi kavradın ama sanırım bu saatten sonra yan çizmek istemiyorsun.

puro klubune gidip temiz hava istiyoruz demekle ayni sey deil
puro klubu maksimum pijamayla golf oynamak istiyorum demeye benzer

bu yaptiklari sey
sen zencisin zencilere servis vermiyoruz demekle ayni seydir

ameirkada olsa bu olay mekanin cezalandirilmasini gectim 300 ceddine yeticek para alirdi mekandan bu adam
ama turkiye burasi o yuzden almaz

bu arada burasi ticarethane geyigin komik sadece
sen tuccar misin? ben tuccarim bu adam kurt mal verilmaz bu adam laz mal verilmez deme sansim yok
bu adaminda bu adam gay icki verilmez bu adam lezbyen icki verilmez deme sansi yok

sen bi ticarethane aciyosan
HERKESE ACIYOSUNDUR
bu kadar net ve basittir

ha bi uyelik sistemin olur
gene herkesi almak zorundasindir ama uye olmayannari almassin
uye olmada ama ayni sekilde legal ve duzenli bicimde islenir
Ticarethane senin istediğine satarsın
Mesaj tarihi:
İyi de alakasız bir örnek vermişsin. Kafe Pi "heteroseksüeller kulübü" mü? Heteroseksüeller kulübüne gidip "neden herkes hetero? biriniz de benimle öpüşsün eşcinsellik de güzel" falan mı diyorlar? (:P)
Mesaj tarihi:
Antimodes52 said:

Freud'ün hangi kitabını / makalesini okudun?

Birebir makalesini okumadım. Lisanstayken 2 tane dersini almıştım bi de bi zaman biyografisini okumuştum meraktan. Zaten otorite olduğumu iddia etmiyorum o konuda da, çocuk gelişimi hakkında bahsettiğim teorisi yalan mı değil mi onu söylemeniz yeterli :)

Edit: Bi mesaj daha atmışsın arada onu da cevapliim
Tek çıkarımım bu değil zaten, adamın katkılarını kabul ettiğimi söyledim zaten. Tek çıkarımım olarak değil, konuyla alakalı çıkarımım, ya da daha doğru sözle çıkarımlarım arasında konuyla alakalı olan bir tanesi olarak söyledim bunu
Mesaj tarihi:
PublicEnemy said:

mesajı okumamışsın orada yazdım neden böyle davrandıklarını.

PublicEnemy said:

burada çok ince bir çizgi var, o da şu ki burası bir ticarethane yani para kazanan bir kurum. bu kişilerin amacı para kazanmak ve sonra daha çok para kazanmak yani onlara kalsa içeride orgy party olsun umurlarında olmaz ama 1 kişi mutlu olacak diye oradan 10 kişiyi kaybediyorlarsa o kişiye hizmet vermeyebilirler bu çok basit.

sen okumamıssın demekki, yok böyle bi hakları.
Mesaj tarihi:
PublicEnemy said:

PublicEnemy said:

burada çok ince bir çizgi var, o da şu ki burası bir ticarethane yani para kazanan bir kurum. bu kişilerin amacı para kazanmak ve sonra daha çok para kazanmak yani onlara kalsa içeride orgy party olsun umurlarında olmaz ama 1 kişi mutlu olacak diye oradan 10 kişiyi kaybediyorlarsa o kişiye hizmet vermeyebilirler bu çok basit.

Tamam bu kısmı anladım da yok öyle bir şey işte. Müşterisi rahatsız oluyor diye ayrımcılık yapamazlar. Amerika'da sadece rednecklerin takıldığı bir mekanda bile siyahi bir vatandaşı sırf ırkı yüzünden içeri almazlarsa o mekanı başlarına yıkarlar adamların. "Benim müşterilerim eşcinsellerden rahatsız oluyor, seni almıyorum" demek ayrımcılık olur ki bu da yasalara aykırı (sözde)
Mesaj tarihi:
PublicEnemy said:

PublicEnemy said:

yapamaz ole bisi iste
bende onu anatmaya calisiyorum
eger 10 kisi bu adam gay diye mutsuz oluyosa o onnarin okuzlugudur
sen hic kimseyi irki dini dili cinsiyeti yuzunden hizmet vermeme tercihigine surukleyemessin
modern toplumlarda bu boledir
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Farinal said:

ilkokul kafasıyla freud çok rerörö örneği (tu)

konu hakkında sıfır bilgiyle sırf milleti mimleyerek cool olmaya çalışan forum magandası (tu)

kitabını geçtim 1 makalesini okumamış adam LoL
Mesaj tarihi:
Vidar said:
şunu demeyin abi, sanki bölümündeki insanlarla sizi ayrı bi boyuta alıp soyutluyorlar mı dünyanın geri kalanından. gidin bulaşın sağa sola.

evet aynen öyle
bizi görünce ABOW KAÇ KAÇ MÜHENDİS GELİYOR diye çimleri boşaltıyorlar. tek çare kendi çevremizdi, bizimle aynı havayı soluyanlar anlar bizim halimizi ancak
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

İyi de alakasız bir örnek vermişsin. Kafe Pi "heteroseksüeller kulübü" mü? Heteroseksüeller kulübüne gidip "neden herkes hetero? biriniz de benimle öpüşsün eşcinsellik de güzel" falan mı diyorlar? (:P)

pi'de değil de heteroseksüeller şehri olarak kendilerini mimlemiş bursada eylem yapmadılar mı daha beteri :D
Mesaj tarihi:
Kaede said:

Vidar said:
şunu demeyin abi, sanki bölümündeki insanlarla sizi ayrı bi boyuta alıp soyutluyorlar mı dünyanın geri kalanından. gidin bulaşın sağa sola.

evet aynen öyle
bizi görünce ABOW KAÇ KAÇ MÜHENDİS GELİYOR diye çimleri boşaltıyorlar. tek çare kendi çevremizdi, bizimle aynı havayı soluyanlar anlar bizim halimizi ancak

halkımızın tek tanıdıgı muhendis ajdar

think again
Mesaj tarihi:
Kaede said:

Vidar said:

evet aynen öyle

hatirlatma salih
isletme kantininde taslamadiklari kaldi bizi bi tek

sole bi oturma duzeni olustu
MOOOXXX
OOOOXXX
OOOOXXX
XXXXXXX
XXXXXXX

M biz
o bos masalar
x isletmeli kizlar

aglayasim geliyo hatirladikca
Mesaj tarihi:
PublicEnemy said:

peki dediğiniz gibi olsun biz klavyede tuşlara basıp yazınca gerçek hayattaki gerçeklikleri yansıtmış olmuyoruz yani yazarken fikirleri belirtmesi her zaman çok daha kolaydır.

yooo yarin karsima gel bi mekanda
konusarakta anlatiyim

olmasi gerekenle olan hersey ayni olsaydi zaten
polis hapishane felan diye bisi olmazdi
Mesaj tarihi:
said:

said:

said:

ALLAH DİDİM
Mesaj tarihi:
BonePART said:
hatirlatma salih
isletme kantininde taslamadiklari kaldi bizi bi tek

sole bi oturma duzeni olustu
MOOOXXX
OOOOXXX
OOOOXXX
XXXXXXX
XXXXXXX

M biz
o bos masalar
x isletmeli kizlar

aglayasim geliyo hatirladikca

yoldaki random yaşlı teyze bile biliyor durumu artık. böyle bi olayı anlatırken kulak misafiri olan teyze "teknik üniversitemi orası evladım?" diye mantık yürütebiliyor
Mesaj tarihi:
fruedun asiri sapik bri adam oldugu dogru ancak psikolojide freud ve jung haric bu konulari adam gibi ele alan baska birileri olmadi

bastirilmis duygularida en iyi acikliyan adam jung dur, gene homosexuellik uzerine yapilmis en iyi aciklama bence budur

said:
a repressed, undifferentiated element of masculinity in the man . . . which instead of being developed . . . from the depths of his own psyche, is sought on a biological plane through ‘fusion’ with another man.

gene freud un yanlis gittigi pek cok seyi pesinden jung duzeltmistir zaten

homoseksuellerin hakli oldugu cok nokta var ama haksiz olduklari noktalarda vcok

en basinda konuyla ilgili daha detayli arastirmalarin onunu kesip bilimadamlarini tehdit ediyorlar, alkolik bir adama sorsan "ben alkolik degilim, canim sitiyor tercihim" diyicektir tabiki, bu bir tercih meselesi diyip bilimin ve daha detayli arastirmalarin onunu kesmekte en az bu bir hastalik tedavi olmalilar diyip kestirip atmak kadar yanlis

ama konumuz bu degil

konumuz olgunluk ve tolerans
cogunluk haklidir diyip azinligi yem edemessin, onu kurban edemessin

herkesin kisligine saygi duyucaksin, yasam sitiline saygi duyucaksin kimseyi degistirmeye kalkmiycaksin, toplum hayatindan dislamicaksin

esitlik herkese lazim
Mesaj tarihi:
bizim kantin en iyisiydi. Liseden bozma universite oldugu icin (cankaya uni) ortadaki buyuk kantinde factionlar vardi.

Dis kapiya en yakin kotu aliminyum sandalyeler muhendislerin ve fencilerin mekaniydi, ve kantin arka tarafa gittikce masalar tahtalasip guzellesiyordu ve insanlar da degisiyordu. Ultra muhendisler ve isletmeciler arasinda Endustri muhendisi buffer'i vardi, isletmecilerden sonra da dilciler. Boyle gidiyordu arkaya dogru. yani...

D D D D D D D D D D
D D D D D D D D D D (burda masalar ve sandalyeler cok guzel)
I I I I I I I I I I
I I I I I I I I I I (tahta sandalyeler burda baslar)
E E E E E E E E E E
E E E E E E E E E E (demir kotu sandalyeler halen mevcut)
M M M M M M M M M M
M M M M M M M M M M
M M M M M M M M M M
M M M M M M M M M M (boktan sandalyeler, arka girise yakin)

D = Dil
I = Isletme
E = Endustri Muhendisleri
M = Muhendisler

not: D ve I kisimlari 80% kizlar,
20% deliyurek / kurtlar vadisi delikanlilardan olusuyor

su semayi cizerken bile arka kapyi baz almisim en alttan, hem girdigimiz kapi oydu cunku, diger gencler gibi asil kapilardan giremiyorduk :(

(gerci disardan girmek istedigimiz icindi bu. ama ossun.

Neyse neticede frat partysiz bir universite hayatim oldu, cok uzgunum.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

nileppezdel said:

pi'de değil de heteroseksüeller şehri olarak kendilerini mimlemiş bursada eylem yapmadılar mı daha beteri :D

O olay öyle olmadı. Bir Bursalı olarak anlatayım.

Sanırım Lambda İstanbul'du, bir eşcinsel sivil toplum örgütü Bursa'da gay parade tarzı bir yürüyüş düzenlemek istedi.

Bunu haber alan Bursa esnafı ve Teksas da olaya kendi akıllarınca el koyarak Mehter Marşı falan çaldı.

Yani kısaca her iki tarafta karşı tarafın düşüncelerine saygı göstermeyerek kendi görüşlerini zorla kabul ettirmeye çalıştı.

Çok saçma bir olaydı. Her iki tarafta aslında mallık olarak eşit seviyedeler ama biri geri kafalı diğeri modern olarak görülüyor. İnsanlar bir taraf aşırıya varınca ona kötü diyor diğeri aynı aşırlığı farklı biçimde yapınca da bu sefer hakları oluyor.

Eğer eşcinseller kendilerine saygı gösterilmesi istiyorlarsa en başta öyle bir şeyi Bursa gibi yıllardır bu konudan delirmiş biryerde yapmamaları gerektiğini düşünmeliydiler.

Sanırım kendi kafalarında eşcinsellikle suçlanan ama heteroseksüel davranan Bursalıların oolduğu ve bir anda sokaklarda onlarla dansedecekleri gibi bir görüntü canlandı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...