khalad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 said: Tecavvüzsavar! Güney Afrika’da bir kadın tıbbi araştırma görevlisi, tecavüzcülerin korkulu rüyası olacak bir aparat icat etti. Alet tecavüzcünün cinsel organını ısırıyor! Tecavüzcülerin vay haline! Kadın mucitten ’Tecavüzcü Coşkun’ların soyunu kurutacak bir icat! Güney Afrikalı bir kadın tıbbi araştırma görevlisi, şekil olarak kadın prezervatifine benzeyen ancak iç yüzeyinde köpek balığı dişlerine benzeyen dişler bulunan bir aparat geliştirdi. ’Rape-aXe’ adı verilen bu alet aslında bir tecavüzsavar! Peki bu alet nasıl kullanılıyor? Basit! Tecavüzcülere karşı önlem almak isteyen kadın bunu cinsel organına yerleştiriyor. Eğer tecavüzcü, bunu kullanan bir kadına saldırmışsa, vah haline! Çünkü dişler penise saplanıyor, ayrıca idrar deliğinden içeri bir çivi giriyor. Yani tecavüzcü, anasından doğduğuna pişman oluyor! Kadınlar artık güvende olacak Üstelik alet penise yapışıyor! Öyle kendi imkanlarına çıkarmak mümkün değil. Bu tuzaktan kurtulmak için tıbbi müdahale gerekiyor. Bu aletin mucidi Sonne Ehlers adlı kadın, Cape Town’daki Kimberley Hastanesi’nde tıbbi araştırma görevlisi olarak çalışıyor. Hastaneye getirilen bir tecavüz kurbanının, ’Keşke oramda dişlerim olsaydı’ dediğini belirten Ehlers, ’Kadının bu sözleri beni çok etkiledi. Düşündüm taşındım, bir jinekolog ve bir mühendis arkadaşımın destekleriyle bu aleti geliştirdim. Artık kadınlar daha güvende olacak, Tecavüz kabusu yaşamayacaklar" diyor. Tecavüzsavar yakında piyasaya çıkıyor! Gazete Haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 peki kadın öc almak istiosa nolcak adamdan? yazık değil mi erkeklere?? GENÇ AFRİKALILAR PANİK HALİNDE!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 biraz ısırsa nolcak koyar mı afrikalı kardeşime 2 ay sonra sex shopda fantezi aleti olarak satılır o afrikada pieeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ya kadın çıkarmayı unutur da gece o halde kocasıyla yatağa girerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 oh be artık rahatca dolaşabilcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 orta çağ yeni çağ gibi bişey miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 tamam tecavüzden kurtuldu da bu olaydan sorna öldürülmeyeceği ne malum :D adam tecavüz etmeyi göze alıyosa o sinir ve acıyla bence öldürür gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 i came Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 http://i1004.hizliresim.com/2010/4/15/2074.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 aletin kendi tecavüz edio zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 tek bir deliğe odaklı çözüm olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Red said: tek bir deliğe odaklı çözüm olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ucundan biraz koparsa bişey olmaz, yeterince geriye kalır afrikalılarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ayrıca bir kadını kaçırıp dövüp soyup ormanın ortasında tecavuz ederken adamın penisine bişi batsa nolacak. muhtemelen adamı daha çok kızdırıcaktır.kadın kurtulsa bile hiç bişi olmamıs gibi davranamıcagından psikolojisi bozulacaktır. yani spreyler bıcaklar çivili sopalar ve turlu silahlar bundan daha guvenli önemli olan adam delikle haşır neşir olmadan engellemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 babafingo'ya öyle bişi oldumu öldürmeyi falan düşünmez insan.kendi geleceğini düşünür. afrikalıları bilmem tabi adamlar 3pod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 biz şehir insanıyız.adam aslanlarla fillerle aynı ortamda.hemde zenci.bence kadının ölüm fermanıdır bu alet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bence sadece aletin kullanım oranının yüksek olduğu gibi bir reklam yapılması ile birlikte(devlet destekli mesela) tecavüz oranını düşürmek konusunda etkili olabilir böyle bir alet. onun dışında rede katılıyorum adam deliğe access kazandıysa zaten o vakitten sonra adamın organını çivilemek pek tecavüzü önlemek sayılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 copry said: http://i1004.hizliresim.com/2010/4/15/2074.jpg ahahahahahahaahhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 lan hangi kadın sabah evden çıkarken takar bunu ayrıca orta çağda çinli prensesler falan bu tarz ama ayrıca zehirli şeyler kullanıyormuş zaten, çok yeni bir buluş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 namık kemalin jilet hikayesine dönmüş lan bu topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ucunu nasil tutturuyomus o civi merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 hafif acı iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Ben&Jerry's said: ucunu nasil tutturuyomus o civi merak ettim tutturmasa ne farkeder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar