Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bazı mazlumlarda berabere biter de sebepleniriz diye seviniyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 napalım olm sevinicez tabi berabere biterse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bu maç berabere bitmez bu hafta gs puan kaybeder ama bu maç ne olur bilinemz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bence ümidi kesin ya lig bitti sayılır, 3. olursanız iyidir takımın şu anki moral durumu ile =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ya 3. oluruz da bir anlamı yok ha 3. ha 4. 2. olup şl ye gitsek keşke =/ özledim lan şampiyonlar ligini , 4 yıl oldu gidemeyeli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 3le 4 bayağı farkediyo. GS'nin şu aralar form sorununun temel sebeplerinden biri çünkü, neredeyse 1 ay adaha kısa tatil yapıyosun uefa elemeleri yüzünden, 1 ay daha uzun bir sezon geçiriyorsun, halilye sezon sonunda pelte olmuş oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 dünya kupası var bu yaz. 4. yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 fb'nin yine nutku tutulacak ve yine yenilecek bjk'ye. gs maçından sonra hep böyle oluyor. umarım şu durumu bozarlar artık. bu sene şart şampiyonluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bjkye 3 tane atar, sonra öldü deyip bırakırız bi köşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 beşiktaş bi işe yarasa ya sonunda negzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 CthuLhu said: beşiktaş bi işe yarasa ya sonunda negzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 "Tatar Ramazan" said: Bjkye 3 tane atar, sonra öldü deyip bırakırız bi köşeye. 7 kişi çıkarsak atarsınız 3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Benim hala umudum var mı diyorsunuz? sizin(Gs) bi şansınız yokki bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Yine soyluyorum. Nutkun tutulmasin bjk karsisinda fenerbahce! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tatar ramazan.bizim ufak bir umudumuz var.ama aksam bu mesajını alıntılamak zorunda kalmak istemeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 alıntılama Red, ayıp edersin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bence FB BJK'ninde mudu pek olmasın. Bursa şampiyon. FB'liyim tamam uzun zamandır maç izlemiyorum bir tek forumda geyiklere katılıyorum. Messiyi çok seviyorum. Ama Bursa şampiyon olsun istiyorum. Sırf Bursa'nın fixtürünü takip ediyorum. Bu maaç berabere. GS'de versin maçı Bursa'ya. Zaten ligin kaderi bu maçla GS-Bursa maçına bakıyor. Adamlar her bakımdan hak ediyor. Büyük takımımı yenmediler, averajdanmı takmadılar, güzel futbolmu oynamadılar. Ne yapmadılar ki her türlü Bursa hak ediyor. Bursa şampiyon olursada kimse boşuna ağlamasın. Edit= mudu umudu olcak düzeltmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bursa iyi güzel de, o Volkan'ı Sercan'ı yazın büyük takımlar kapışınca takım dağılacak seneye coflayacaklar bi anlamı kalmayacak CLye gitmelerinin. Üstüne o çocuklar da ziyan olacak büyük takımlarda her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bursa şampiyon olursa cl, tsl, sponsor, reklam vs derken 25+ milyon euro'yu koyacak kasasına. o kadar gelirden sonra ozan, sercan, volkan 3'lüsünden max 1'ini verirler. takıma da kaliteli isimler katılır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 sercan ı satsınlar yerine adam gibi birisni alsınlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Haklısın ama bence şampiyon olurlarsa Avrupa'da takibe alır. Olamazlarsa yine Türkiye'deki takımlar kapacak kapmıyacaklar mı? Avrupa'nında gözünden kaçıcak bu sefer bizim takımlarda harab olmaları garanti olacak. Ayrıca öyle ucuza gitmezler. Yüksek fiyatlara satar Bursa. O parayla furbola aç daha ne oyuncular bulurlar yerli yabancı. Sanki FB BJK GS bu kadrolarla bile bişey yapabiliyorlarda CL'de sende =) Ama ben her türlü yılın en şansız takımı GS'yi ilan ediyorum. En iyi oyuncular sakattı uzun süre ve en iyisi hala sakat. FB'de bir alex o şekilde sakatlansa şuan FB ligde nerde olurdu düşünemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 blazkowicz said: Bursa şampiyon olursa cl, tsl, sponsor, reklam vs derken 25+ milyon euro'yu koyacak kasasına. o kadar gelirden sonra ozan, sercan, volkan 3'lüsünden max 1'ini verirler. takıma da kaliteli isimler katılır zaten. Yani Trabzon'da şampiyon olduktan sonra devamını getirdi. Şuan getiremesede 3 takımın hala korkulu rüyası. Buna Bursada eklenecek. Gelecek yıllarda kimler kimler eklenecek. Bursa gibi takımlar yıldız oyuncular almaya başladığında 3 büyük takımda öyle artık göz boyamalık transferler yapamıyacak. Lig'de belkide her maç izlenecek hala gelecek. Lige renk gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bursa sivas'a benzemez. 10 tane sivas eder bursa sanayisi gücüyle falan yeter ki şampiyon olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 blazkowicz said: Bursa şampiyon olursa cl, tsl, sponsor, reklam vs derken 25+ milyon euro'yu koyacak kasasına. o kadar gelirden sonra ozan, sercan, volkan 3'lüsünden max 1'ini verirler. takıma da kaliteli isimler katılır zaten.trde dedigin gibi olmuyor oyle paralar kazaniliyor yeniliyor bi guzel sonra aynen devam bkz denizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar