sinad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Sen niye ...... anlıyorsunki mesajı? Fenerbahçe'ye laf etmek için yöneticilerle mi muhattap olmamız gerekiyor? [daha maça 4 gün kala niye GS'liler ile BJK'liler birbirine hakaret ediyor ki? -bag] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 sinad said: Evet yönetimimiz federasyonla sizinki kadar iyi ilişkiler kuramıyor. Kağıt üstünde kazanmanız gerekiyor gerçekten. Pek de laf ebesiymiş, bu yaşta bu zeka, maşallah. Adam olacak çocuk. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 sinad said: Sen niye ........ anlıyorsunki mesajı? Fenerbahçe'ye laf etmek için yöneticilerle mi muhattap olmamız gerekiyor? fenere laf etmiyosun ki, kendince burdaki fenerlilere laf atiyosun, yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 sinad said: Sen niye ...... anlıyorsunki mesajı? Fenerbahçe'ye laf etmek için yöneticilerle mi muhattap olmamız gerekiyor? [daha maça 4 gün kala niye GS'liler ile BJK'liler birbirine hakaret ediyor ki? -bag] fenere niye laf atma ihtiyacındasın onu merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bjklilere laf etmiyorum ben, sinaya ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Tamam sakin heyecan yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bu hareketlenme olmustu, bitirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Ya o değil de; Ben (21:57): Hakem belli oldu mu? "OHA O DİREK FENERLİ BİTTİK BİZ" falan da de bence şimdiden, BJK'lı duruşunuzu bozmayın :p sinad (22.09): Evet yönetimimiz federasyonla sizinki kadar iyi ilişkiler kuramıyor. Keşke futbol sadece sahada oynanabilse dimi? Kahin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bu tartışmadan sonra beni banleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 beşiktaşlı arkadaşlar maçtan sonra bol bol eğlenmeye vaktimiz olcak şimiden başlamayın . tepki çekiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 beşiktaşın eğlencesi "asdadasd 5 sene once ne yenmiştik beaa. lan o hakem fenerli ÜHÜHÜHÜH" mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 (tu)evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 kaybedicek birseyi olmayan takımdan korkucan arkadas, 6 senede bir sampiyon oluyolar bi 5 sene daha rahat rahat takılırlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Beşiktaş 3-2 kazanır diye düşünüyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 maçta 1 golden fazla olmaz. bence sıkıcı maç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 LucifeL said: Sıkıntı maç ama alıcaz Emre ve Alex atar 2-0 olur benceŞurada Dursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ilk yari 2-0 biter sonra demiroren bi mesaj cakar tffye.ikinci yari 1 penalti olur 2-1 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sinad said: Yok siz futbol dışında herşeyi oynadığınız bu maçlarda yapabilecek bişeyimiz yok. Evet yönetimimiz federasyonla sizinki kadar iyi ilişkiler kuramıyor. Kağıt üstünde kazanmanız gerekiyor gerçekten. Keşke futbol sadece sahada oynanabilse dimi?futbol sadece sahada oynansa 100 yıl şampiyonluğunu 200. yılda bile zor görürdünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 lutfen bu topikte kufur etmek serbest olsun......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 cavanagh said: oldu hobaaaa amina koiim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 maç başlamadan olaylar çıktı aman tanrım gsliler bile bu olaya dahil. gerçi şükrü futboldan anlamıyo ama olsun. maç gününü iple çekiyorum. kendime 5 tane target seçtim. yenilsekte olay çıkarırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Federasyon baskanina icinde '.bn.' gibi kelimeler gecen mesajlar atan baskan bizimki sanki. bir de bizim baskanin federasyonla arasi sizinki kadar iyi degil demissin. hayir gsliler bile gormus kimin dansozluk yaptigini, sus artik zararin neresinden donsen kardir. haftabasinda 10 tane sakatimiz var diye aglayip maca nerdeyse tam kadro cikacak olan besiktas bence de psikolojik, hobidik ve hubidik acidan cok iyi hazirlaniyor. ama biz yenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Deacon said: Federasyon baskanina icinde '.bn.' gibi kelimeler gecen mesajlar atan baskan bizimki sanki. bir de bizim baskanin federasyonla arasi sizinki kadar iyi degil demissin. hayir gsliler bile gormus kimin dansozluk yaptigini, sus artik zararin neresinden donsen kardir. haftabasinda 10 tane sakatimiz var diye aglayip maca nerdeyse tam kadro cikacak olan besiktas bence de psikolojik, hobidik ve hubidik acidan cok iyi hazirlaniyor. ama biz yenicez. Çıkar kardeşim at gözlüklerini, birazcık objektif bakmayı ve ona göre yorumlamayı ögrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bn nedir ya.ak falan dese tamamda bn nin açılımını bitürlü çözemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar