Buyse Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 halamın toshakları olsa benjamin olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 paticik futbol bilse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Şimdi penaltı olayı , Bilica atılmalıydı, bunu tartışan arkadaş varsa yazık. Ayrıca penaltı atmamak gibi bir şey söz konusu mu? Protesto için penaltıyı atmazsan ne olur mesela :D Kart mı görürsün ne olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 _Tora_ said: bjk kazansaydı puan farkı 5 olacaktı burasnaın gs il macı var ve bjk ile macı war ikisini de kaybetse sampiyon olma ihtimali %50 bjknin elindeydi şampiyonluğa giden takımmış demekki. Artık kalmadı öle bir ihtimal ama en azından fener maçında önce vardı. hepsini geçtim de bu nasıl bir hayal yahu, arada fener var bi kere hala, hadi onu geçtim GS var, GS'nin ikili averajı da üstün beşiktaşa aynı puanda olsalar bile BJK şampiyon olamıyor. BJK'nın bu maçı kazansa en fazla CL hayalleri vardı. Bu arada 8 defansla derbiye çıkıp sonra da şikayet etmeyi nasıl kendinize yediriyorsunuz, sindiriyorsunuz? Her şeyden önce çıkıp bu kadro bu taktik ne rezalet diye niye Denizli'ye hesap sormuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 beşiktaş ikinci yarı oyunu domine mi etti? resmen şaşırmışsın subzero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben bundan sonra tamamen hakemle mac kazanmis takim taraftari rp'si yapmaya karar verdim. ARKADAS 8.5 MILYON EURO TABATA'YA VERECEGINE, HER MACTA 200 BINER EURO HAKEME VER, 34 MACTA 102 PUAN AL. BAK BIZ KAZIM'A VE CARLOS'A VERECEGIMIZ MAASI HAKEMLERE VERMEYE BASLADIK PUANLAR ARDI ARDINA GELIYOR. SIMDI DE GUIZA'NIN BONSERVISININ PARASINI VERECEZ KUPA ICIN. PARA VAR RAADIZ. BU ARADA PARAMIZLA ISTATISTIKLERI DE SATIN ALIYORUZ EN COK PAS YAPAN TAKIM OLDUK, EN COK SUT ATANA PARA YETMEMIS GALIBA NP SENEYE KOMBINELERLE ONU DA ALIRIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 şampiyon beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 PARASINI VERIRSENIZ OLUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 fizban said: ben bundan sonra tamamen hakemle mac kazanmis takim taraftari rp'si yapmaya karar verdim. ...uefa sizin paranız yetmesin diye 6 hakeme geçti, gördük noluyomuş!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 fizban said: PARASINI VERIRSENIZ OLUR. biz parayı antepe yatırdık bu sene =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Rewendor said: _Tora_ said: bjk kazansaydı puan farkı 5 olacaktı burasnaın gs il macı var ve bjk ile macı war ikisini de kaybetse sampiyon olma ihtimali %50 bjknin elindeydi şampiyonluğa giden takımmış demekki. Artık kalmadı öle bir ihtimal ama en azından fener maçında önce vardı. hepsini geçtim de bu nasıl bir hayal yahu, arada fener var bi kere hala, hadi onu geçtim GS var, GS'nin ikili averajı da üstün beşiktaşa aynı puanda olsalar bile BJK şampiyon olamıyor. BJK'nın bu maçı kazansa en fazla CL hayalleri vardı. Bu arada 8 defansla derbiye çıkıp sonra da şikayet etmeyi nasıl kendinize yediriyorsunuz, sindiriyorsunuz? Her şeyden önce çıkıp bu kadro bu taktik ne rezalet diye niye Denizli'ye hesap sormuyorsunuz? aslanım senin futbol bilgin ne kadar ki sen taktiğe filan yanlış diyosun? 8 defans diyosun? beşiktaşın elindeki kadro böyle kafanız mı basmıyor? tabata sakat , nihat sakat , nobre sakat , delgado yok , 6 yabancı sınırın var holoskoyu oynatamıyorsun.. ayrıca bakın ne diyoruz Beşiktaş bu kadrosu ve oyun sistemiyle 2. devre oyunun hakimi değil mi? penaltı bilmemne filan olayları konuşulmuyor mu? gidin dinleyin mustafa denizlinin maç sonu röportajını , siz daha mı iyi biliyorsunuz denizliden bu işide yanlış kadro filan diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Röportajlar TV8 de şuan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Azmodai said: Batuhan_BJK said: artık olay maç kazanmanın veya kaybetmenin ötesinde. abi surekli kaybedip kazanamadiginiz icin baska yere cekeceksiniz tabi. sizinle ezeli rekabet zaten 3-4 lük maçtan sonra bitmişti. dünkü maçtan sonra da daha başlamaz diye tahmin ediyorum. ayrıca; genelleme yapıp fenerliler çirkeftir demiyorum, ama dün bilicanın yaptıgını savunan varsa çirkefin önde gidenidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben biraz daha öteye gidip , gerizekalıdır diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Batuhan_BJK said: sizinle ezeli rekabet zaten 3-4 lük maçtan sonra bitmişti. tamam canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 6 yabancı sınırı var diye holoskoyu oynatmıyosun ama defansif adamların hepsi sahada, nasıl olacak bu iş? 8 defansla çıkacağına kes birini koy holoskoyu. Holosko var elinde, Yusuf var. her türlü taktiği oynayacak kadro var yine elinde. Kanatlara koy Tello Holosko'yu, ileride Bobo, Yusufu da serbest oynat, yorulunca çıkarırsın zaten. Sakatlar yüzünden değil mantalite olarak büyük takım çizgisinden uzaklaştığı için 8 savunmayla çıktı beşiktaş sahaya. Ha ama pardon, mesajının gerisini okudum, beşiktaş 2. yarıyı domine etti demişsin. Boşa anlatmayayım ben, sweet dreams :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 3 takım arasındaki rekabet hiçbir zaman bitmez bunu kafanıza sokun... Beşiktaşa 3. büyük değil artık diyenlerede açın götünüzle gülün benden size izin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Rewendor said: 6 yabancı sınırı var diye holoskoyu oynatmıyosun ama defansif adamların hepsi sahada, nasıl olacak bu iş? 8 defansla çıkacağına kes birini koy holoskoyu. Holosko var elinde, Yusuf var. her türlü taktiği oynayacak kadro var yine elinde. Kanatlara koy Tello Holosko'yu, ileride Bobo, Yusufu da serbest oynat, yorulunca çıkarırsın zaten. Sakatlar yüzünden değil mantalite olarak büyük takım çizgisinden uzaklaştığı için 8 savunmayla çıktı beşiktaş sahaya. Ha ama pardon, mesajının gerisini okudum, beşiktaş 2. yarıyı domine etti demişsin. Boşa anlatmayayım ben, sweet dreams :) FM mi oynuyosun abi? koy 4 defans önlerine 2 tane DMC koy kanatları aml-amr tello holosko koy yusufu MC ye koy ama ileriye ok yap free role ver ileride boboyu oynat target striker yap filan?? kaç yaşındasınız abi siz? bu adamların form durumu var , hafta içi antreman performansları var , kılı var tüyü var... ne saçmalıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 e abi biz en başından beri diorz bjk kotu takım. kadrosu rezil diye. sende çıkıp şimdi ama kadromuz kotuydu ondan yenildik diosun. bence komik olan sensin baya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 nerde dedim kadromuz kötü? elimizdeki kadro bu dedim... ayrıca bende kabul ederim beşiktaşın kadrosunun en zayıf kadro olduğunu ligdeki üst sıralardaki takımlar arasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 e heralde var, ama adam formsuz da olsa yerine başka adam yoksa oynatıcan mecbur. yoksa "abi sakat olmayanlar formsuz ben sahaya 8 defansla çıkayım" dersen böyle tek pozisyon üretemeden sahadan silinerek maç bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Rewendor said: 6 yabancı sınırı var diye holoskoyu oynatmıyosun ama defansif adamların hepsi sahada, nasıl olacak bu iş? 8 defansla çıkacağına kes birini koy holoskoyu. Holosko var elinde, Yusuf var. her türlü taktiği oynayacak kadro var yine elinde. Kanatlara koy Tello Holosko'yu, ileride Bobo, Yusufu da serbest oynat, yorulunca çıkarırsın zaten. Sakatlar yüzünden değil mantalite olarak büyük takım çizgisinden uzaklaştığı için 8 savunmayla çıktı beşiktaş sahaya. Ha ama pardon, mesajının gerisini okudum, beşiktaş 2. yarıyı domine etti demişsin. Boşa anlatmayayım ben, sweet dreams :) ya şu yorumuna cevap yazmamak isterdim ama sen bu sene yusufu izledinmi bir kere düzgün oynamadı holosko formsuz serdar yönetimle kavga etti formsuz ole bilip bilmeden oyuncular taktik hakkında atıp tutmayın allahınızı severseniz. Deplasmanda kesinlikle kaybetmemen gereken ilk yarı macı durdurup ikinci yarı hızlı oyuncuları sokmayı dusundu ama daha ilk dakikada talihsiz alexin bireysel becerisi ve rüştünün sıcısıyla gol oldu. Moralman coktu ztn takım, kimse beklemez erken golu. Taktik hakkında son maclarını izlemediginiz takımlar hakkında atıp tutmayın ya... İkinci yarıda her zaman olan bi şey vardı onde olan takım geri yaslanadı beşiktaşda bir şekilde gol arıyordu fakat hakem macı katlettigi icin ne hicbir futbolcuda oynama istegi bıraktılar ne de baska bi sey bu hakemin tamamen artniyetli HAK yemesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sorun şurada Tora, beşiktaşın kaybetmemesi değil kazanması gereken maçtı bu maç. Berabere bile kalsa yetmiyodu kopuyodu zirveden de CL'den de. Kazanman gereken maça ofansif tek adam Bobo'yla çıkmazsın nolursa olsun. Formsuz da olsa yanına 1-2 destek verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 @tora; hakemle konuştum. çok güzel pişmiş hak. afiyet olsun dedim. bi daha yapcam seneye ekimde falan artık ne zaman denk olursa yine yiyecek ^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kadroyu o kadar kötü çıkardı ki mustafa denizli hiçbir yanını savunamayız. Rew haklı yazdıklarında misal, bu oyun büyük takım olmaktan çıkarıyor Beşiktaş'ı, tıpkı bir benzerini İtalya'da yapan Juventus gibi, onlarda çok kötü bir sezon geçiriyor. İkinci yarı Beşiktaş oyunu domine etmedi ama iyi oynadı. O rezil İbrahim Kaş'ın çıkması bile takıma nefes aldırdı. Şu adamı yollasınlar. Elinde Holosko var, çıkıp sağ kanatta bu hafta idman bile yapamayan ilk defa ayağına maçta top değecek olan Tello'yu, adamın bas bas oynayamıyorum orada dediği sağ kanada koyuyor. Fenerbahçe'ye karşı tek forvet oynamak istiyorsan kanatlarını sağlam tutacaksın, hücum yapacaksın. Denizli'nin bu kadrosu beraberliğe çıktık biz zaten dercesine bir kadroydu. Bu maç 100 kere yapılsa 6o'ında 70'inde Fener kazanır, 20'sinde falan beraberlik, kalanında belki Beşiktaş alırdı. Bu kadar basitti yani o 11 ile ha şu da var, fenerde maçın belirli noktalarında o kadar kötü oynadı ki Beşiktaş'tan hiçbir farkı yoktu. Ama sonuçta tekrarı yok, attılar maçın başında kurtardılar maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar