Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Fenerbahce SK - Beşiktaş JK @ 18.04.2010 @ 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

_Tora_ said:

bjk kazansaydı puan farkı 5 olacaktı burasnaın gs il macı var ve bjk ile macı war ikisini de kaybetse sampiyon olma ihtimali %50 bjknin elindeydi şampiyonluğa giden takımmış demekki. Artık kalmadı öle bir ihtimal ama en azından fener maçında önce vardı.

hepsini geçtim de bu nasıl bir hayal yahu, arada fener var bi kere hala, hadi onu geçtim GS var, GS'nin ikili averajı da üstün beşiktaşa aynı puanda olsalar bile BJK şampiyon olamıyor. BJK'nın bu maçı kazansa en fazla CL hayalleri vardı.

Bu arada 8 defansla derbiye çıkıp sonra da şikayet etmeyi nasıl kendinize yediriyorsunuz, sindiriyorsunuz? Her şeyden önce çıkıp bu kadro bu taktik ne rezalet diye niye Denizli'ye hesap sormuyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

ben bundan sonra tamamen hakemle mac kazanmis takim taraftari rp'si yapmaya karar verdim.

ARKADAS 8.5 MILYON EURO TABATA'YA VERECEGINE, HER MACTA 200 BINER EURO HAKEME VER, 34 MACTA 102 PUAN AL. BAK BIZ KAZIM'A VE CARLOS'A VERECEGIMIZ MAASI HAKEMLERE VERMEYE BASLADIK PUANLAR ARDI ARDINA GELIYOR.

SIMDI DE GUIZA'NIN BONSERVISININ PARASINI VERECEZ KUPA ICIN.

PARA VAR RAADIZ.

BU ARADA PARAMIZLA ISTATISTIKLERI DE SATIN ALIYORUZ EN COK PAS YAPAN TAKIM OLDUK, EN COK SUT ATANA PARA YETMEMIS GALIBA NP SENEYE KOMBINELERLE ONU DA ALIRIZ.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

_Tora_ said:

bjk kazansaydı puan farkı 5 olacaktı burasnaın gs il macı var ve bjk ile macı war ikisini de kaybetse sampiyon olma ihtimali %50 bjknin elindeydi şampiyonluğa giden takımmış demekki. Artık kalmadı öle bir ihtimal ama en azından fener maçında önce vardı.

hepsini geçtim de bu nasıl bir hayal yahu, arada fener var bi kere hala, hadi onu geçtim GS var, GS'nin ikili averajı da üstün beşiktaşa aynı puanda olsalar bile BJK şampiyon olamıyor. BJK'nın bu maçı kazansa en fazla CL hayalleri vardı.

Bu arada 8 defansla derbiye çıkıp sonra da şikayet etmeyi nasıl kendinize yediriyorsunuz, sindiriyorsunuz? Her şeyden önce çıkıp bu kadro bu taktik ne rezalet diye niye Denizli'ye hesap sormuyorsunuz?

aslanım senin futbol bilgin ne kadar ki sen taktiğe filan yanlış diyosun? 8 defans diyosun? beşiktaşın elindeki kadro böyle kafanız mı basmıyor? tabata sakat , nihat sakat , nobre sakat , delgado yok , 6 yabancı sınırın var holoskoyu oynatamıyorsun.. ayrıca bakın ne diyoruz Beşiktaş bu kadrosu ve oyun sistemiyle 2. devre oyunun hakimi değil mi? penaltı bilmemne filan olayları konuşulmuyor mu? gidin dinleyin mustafa denizlinin maç sonu röportajını , siz daha mı iyi biliyorsunuz denizliden bu işide yanlış kadro filan diyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Batuhan_BJK said:

artık olay maç kazanmanın veya kaybetmenin ötesinde.

abi surekli kaybedip kazanamadiginiz icin baska yere cekeceksiniz tabi.

sizinle ezeli rekabet zaten 3-4 lük maçtan sonra bitmişti. dünkü maçtan sonra da daha başlamaz diye tahmin ediyorum.

ayrıca;
genelleme yapıp fenerliler çirkeftir demiyorum, ama dün bilicanın yaptıgını savunan varsa çirkefin önde gidenidir.
Sosyal ağlarda paylaş

6 yabancı sınırı var diye holoskoyu oynatmıyosun ama defansif adamların hepsi sahada, nasıl olacak bu iş? 8 defansla çıkacağına kes birini koy holoskoyu.

Holosko var elinde, Yusuf var. her türlü taktiği oynayacak kadro var yine elinde. Kanatlara koy Tello Holosko'yu, ileride Bobo, Yusufu da serbest oynat, yorulunca çıkarırsın zaten.

Sakatlar yüzünden değil mantalite olarak büyük takım çizgisinden uzaklaştığı için 8 savunmayla çıktı beşiktaş sahaya.

Ha ama pardon, mesajının gerisini okudum, beşiktaş 2. yarıyı domine etti demişsin. Boşa anlatmayayım ben, sweet dreams :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

6 yabancı sınırı var diye holoskoyu oynatmıyosun ama defansif adamların hepsi sahada, nasıl olacak bu iş? 8 defansla çıkacağına kes birini koy holoskoyu.

Holosko var elinde, Yusuf var. her türlü taktiği oynayacak kadro var yine elinde. Kanatlara koy Tello Holosko'yu, ileride Bobo, Yusufu da serbest oynat, yorulunca çıkarırsın zaten.

Sakatlar yüzünden değil mantalite olarak büyük takım çizgisinden uzaklaştığı için 8 savunmayla çıktı beşiktaş sahaya.

Ha ama pardon, mesajının gerisini okudum, beşiktaş 2. yarıyı domine etti demişsin. Boşa anlatmayayım ben, sweet dreams :)

FM mi oynuyosun abi? koy 4 defans önlerine 2 tane DMC koy kanatları aml-amr tello holosko koy yusufu MC ye koy ama ileriye ok yap free role ver ileride boboyu oynat target striker yap filan?? kaç yaşındasınız abi siz? bu adamların form durumu var , hafta içi antreman performansları var , kılı var tüyü var... ne saçmalıyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

ya şu yorumuna cevap yazmamak isterdim ama sen bu sene yusufu izledinmi bir kere düzgün oynamadı holosko formsuz serdar yönetimle kavga etti formsuz ole bilip bilmeden oyuncular taktik hakkında atıp tutmayın allahınızı severseniz. Deplasmanda kesinlikle kaybetmemen gereken ilk yarı macı durdurup ikinci yarı hızlı oyuncuları sokmayı dusundu ama daha ilk dakikada talihsiz alexin bireysel becerisi ve rüştünün sıcısıyla gol oldu. Moralman coktu ztn takım, kimse beklemez erken golu. Taktik hakkında son maclarını izlemediginiz takımlar hakkında atıp tutmayın ya...

İkinci yarıda her zaman olan bi şey vardı onde olan takım geri yaslanadı beşiktaşda bir şekilde gol arıyordu fakat hakem macı katlettigi icin ne hicbir futbolcuda oynama istegi bıraktılar ne de baska bi sey bu hakemin tamamen artniyetli HAK yemesidir.
Sosyal ağlarda paylaş

kadroyu o kadar kötü çıkardı ki mustafa denizli hiçbir yanını savunamayız. Rew haklı yazdıklarında misal, bu oyun büyük takım olmaktan çıkarıyor Beşiktaş'ı, tıpkı bir benzerini İtalya'da yapan Juventus gibi, onlarda çok kötü bir sezon geçiriyor.

İkinci yarı Beşiktaş oyunu domine etmedi ama iyi oynadı. O rezil İbrahim Kaş'ın çıkması bile takıma nefes aldırdı. Şu adamı yollasınlar.

Elinde Holosko var, çıkıp sağ kanatta bu hafta idman bile yapamayan ilk defa ayağına maçta top değecek olan Tello'yu, adamın bas bas oynayamıyorum orada dediği sağ kanada koyuyor.

Fenerbahçe'ye karşı tek forvet oynamak istiyorsan kanatlarını sağlam tutacaksın, hücum yapacaksın. Denizli'nin bu kadrosu beraberliğe çıktık biz zaten dercesine bir kadroydu.

Bu maç 100 kere yapılsa 6o'ında 70'inde Fener kazanır, 20'sinde falan beraberlik, kalanında belki Beşiktaş alırdı. Bu kadar basitti yani o 11 ile

ha şu da var, fenerde maçın belirli noktalarında o kadar kötü oynadı ki Beşiktaş'tan hiçbir farkı yoktu. Ama sonuçta tekrarı yok, attılar maçın başında kurtardılar maçı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...