gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 naraso said: gayipten_gelen_ses said: Parça pinçik birçok parti var , hepsi de farklı nüanslara sahip ama evet hepsini kapsıyacak bir parti malesef yok hah işte parça pinçik. parça pinçiksen de güçlü olamazsın.evet , ama parçalar biri arada ışıldadı mı birleşmeye başlıyacaktır. Güçlüden kastım potansiyelde güçlü olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Hanende kalaşnikov mu tutuyorsun sen nasıl tüccarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 gayipten_gelen_ses said: naraso said: gayipten_gelen_ses said: Parça pinçik birçok parti var , hepsi de farklı nüanslara sahip ama evet hepsini kapsıyacak bir parti malesef yok hah işte parça pinçik. parça pinçiksen de güçlü olamazsın.evet , ama parçalar biri arada ışıldadı mı birleşmeye başlıyacaktır. Güçlüden kastım potansiyelde güçlü olmasıİşte o ışıldamayı yaratacak birleştirici güç hiçbir zaman olmadı ki olması da çok zor zaten sonuçta kişilerin veya siyasal kurumların biri ile ters düştüğü bir ortam da ve kişisel bazda siyasal cahilliğin olduğu bir ortamdır Türkiye ülkede Yaşar Büyükanıt'a genel seçimlerde o vermiyecek olan gençler varken neyin ışıldaması sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 kardeş aramızdaki fark benim engellere değil desteklere bakıyor olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 I love your sense of sarcasm yigitardaturkoglu.com ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 gayipten_gelen_ses said: kardeş aramızdaki fark benim engellere değil desteklere bakıyor olmam ama ben hem engellere hem desteklere bakıyorum da engeller desteklerden fazla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Söylediklerin doğru ama bunun farkında olan bir kişi bile durumun o kadar da umutsuz olmadığı gösteriyor.Yapılıcak tek şey bilinçlendirme ve doğru bildiğin yönde hareket etme. şu reklam çok güzel anlatıyor http://www.youtube.com/watch?v=6K9vMIFVC3U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Son postunda söylediklerin doğru umut herzaman vardır ve olmak zorunda bende katılıyorum umut var ama bu umudu pratikte örgütleyecek ve ayağa kaldıracak M.Kemal Atatürk'ün %50 kapasitesine sahip bir lider ve Türkiye Devleti kurulurken ki millet topluluğu yok zaten engel bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Bu kısımdan sonra kuantuma , çekim yasasına girmek istiyorum da konu çok uçar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 gayipten_gelen_ses said: 80 ihtilalinden sonra devrim umudunun yokolmasının sebebi o zaman ki devyolcuların organize bir parti durumuna verimli bir şekilde geçememesi , ÖDPye falan katıldı eski kadroların birçoğu ama başarılı olunamadı.Devrim ilk etapta eline silah alıp koşturmakla olmaz , öncü parti liderliğinde halklar örgütlenmeli.Silahlı çatışma sonraki aşamada geliyor Bahsettiğin şey Lenin'in öngürdüğü agraryan proleterya devrimi için geçerli. Türkiye'de Marxist ya da Leninist bir komunist parti yok, hepsi Maocu. Türkiye Agraryan bir topluma da sahip değil. Devrim BAKARAK yapılamıyor yani NATÜRMORT gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 xlaidehlevar said: Akhlaur said: 1 mayısta yine masum tüccar amcalar dükkanlarından keleşlerle çıkıp adam kovalayacak yani. kusura bakmada haneme tecavüz etseler bende silahla karşılık veririm gayet normalsenin işçinin de bayram yapması gerektiği ve senin de dükkanı kapatıp evinde oturman ya da bayramı kutlaman normal durum olduğu için pek de haklı sayılmazsın, ayrıca git sigorta yaptır silahını da sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 fastreloader said: senin işçinin de bayram yapması gerektiği ve senin de dükkanı kapatıp evinde oturman ya da bayramı kutlaman normal durum olduğu için pek de haklı sayılmazsın, ayrıca git sigorta yaptır silahını da sat. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 1 mayıslarda taşlı sopalı eylemlerin çıkmasının en önemli sebebi polisin zorla işçileri taksim meydanından uzak tutmaya çalışması. sen onları ittikçe onlar da agresifleşiyor ve karşı koyarken mağazaların da hasar görmesiyle sonuçlanıyor. olay çıkartmak için gidenler de vardır elbette ama sen tüm işçileri o kişilerle otomatik olarak aynı kefeye koyuyorsun. 1977'deki olayların polis tarafından başlatıldığını iddia edenler var, çatılardan ateş edenlerin kimlikleri belli değil, polis çatılara bakacağına panzerlerini işçilerin üstüne sürmüştü. "gomonusler moskofa!" zihniyeti cool gibi gözüküyor olabilir ama değil. "esnaf"ın silahlanıp işçilere ateş etmesini desteklemek, iç savaş çıkmasını istemekle eşdeğer bir hadise. 1 Mayıs'ta ortalığın sakin olması için polislerin insanları kışkırtmak yerine güvenliği sağlamlaştırıp istedikleri gibi kutlamalarına izin vermeleri gerekli. Ki bu seneki kutlama da inşallah bu şekilde geçmiş olacak. "Gomonüstler Moskof'a!" diye bağırıp saldıracak silahlı kişiler de çıkmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 fastreloader said: xlaidehlevar said: Akhlaur said: 1 mayısta yine masum tüccar amcalar dükkanlarından keleşlerle çıkıp adam kovalayacak yani. kusura bakmada haneme tecavüz etseler bende silahla karşılık veririm gayet normalsenin işçinin de bayram yapması gerektiği ve senin de dükkanı kapatıp evinde oturman ya da bayramı kutlaman normal durum olduğu için pek de haklı sayılmazsın, ayrıca git sigorta yaptır silahını da sat. he teroristin teki sırf 1 mayıs diye hakkı diye dükkanı indirmeye hakkı var diye sigorta yapıcam dimi? inanılmazsın gerçekten ayrıca düşün bakıyım her 1 mayıs polis falan hikaye ne olursa olsun direkt oraya elinde taş sopa neyse artık milletin dükkanı dağıtmak amacıyla gidenler var onların saldırması normal ama benim sigorta yaptırmamam veya silahla savunmam kendi canımı anormal öyle mi? kusura bakma seninde o kominist teroristlerden farkın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 xlaidehlevar said: he teroristin teki sırf 1 mayıs diye hakkı diye dükkanı indirmeye hakkı var diye sigorta yapıcam dimi? inanılmazsın gerçekten ayrıca düşün bakıyım her 1 mayıs polis falan hikaye ne olursa olsun direkt oraya elinde taş sopa neyse artık milletin dükkanı dağıtmak amacıyla gidenler var onların saldırması normal ama benim sigorta yaptırmamam veya silahla savunmam kendi canımı anormal öyle mi? kusura bakma seninde o kominist teroristlerden farkın yok Hırsızlık, yangın ve deprem falan gibi şeylerden haberin yok sanırım. Sigorta sadece vandalizm için yaptırılmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Ayrıca küçük esnafın dükkanına değil, dünya devlerinin şubelerine saldırılıyor. O da geçen sene IMF görüşmeleri sebebiyle meydana gelmiş bir olaydı. Küçük esnafın dükkanına saldırılması tabii ki yanlış, 1 Mayıs'ta taksimdeki işyerinde kepenk kapatmıyorsan zaten kerizin önde gidenisin, sigorta falan kurtaramaz o mantaliteyi. İşçi bayramında tatil yapmamak değil yani burda olay. Bankaların, McDonaldsların camları indirildiğinde, camcı da kazanıyor, iş yeri tatil olan kasiyer de kazanıyor. Onlar, onlar diye bahsediyorsunuz da anlamıyorum yani hepiniz mi burjuva çocuğusunuz, hiç birinizin mi emekçi eşi dostu akrabası yok gerçekten? 80 öncesi polisten işkence görmüş akrabalarınız dolayısıyla apolitikseniz tamam da, bari en azından sizin alenen paranızı çalan kurumları böyle aptal gibi savunmayın arkadaşlar, komik gözüküyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 fastreloader said: xlaidehlevar said: Akhlaur said: 1 mayısta yine masum tüccar amcalar dükkanlarından keleşlerle çıkıp adam kovalayacak yani. kusura bakmada haneme tecavüz etseler bende silahla karşılık veririm gayet normalsenin işçinin de bayram yapması gerektiği ve senin de dükkanı kapatıp evinde oturman ya da bayramı kutlaman normal durum olduğu için pek de haklı sayılmazsın, ayrıca git sigorta yaptır silahını da sat. politik bi topic e yazmayayım diodum ama bu kadar saçma bi düşünce olabilir mi ya? Tamam adamın dükkanında keleş olması ayrıca suç o farklı ama ben birileri dükkanımı taşlıcak eh canım taşlasınlar sigortamı yaptırim die mi düşünmeliyim. taşlamasınlar abi dükkanımı alla alla. kutlama böyle mi yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Alexi_Septimus said: Bankaların, McDonaldsların camları indirildiğinde, camcı da kazanıyor, iş yeri tatil olan kasiyer de kazanıyor. Bankalardaki çalışanları düşünmüosunuz sizde emekçi tanıdığı olan arkadaşım. Ben bankada çalışıyorum, iş yaptığın anda camların yerle bir olması o kaos pek istenen ve " ehe olsun canım 1 mayıs" denecek bişey değil. saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Dworgian said: Alexi_Septimus said: Bankaların, McDonaldsların camları indirildiğinde, camcı da kazanıyor, iş yeri tatil olan kasiyer de kazanıyor. Bankalardaki çalışanları düşünmüosunuz sizde emekçi tanıdığı olan arkadaşım. Ben bankada çalışıyorum, iş yaptığın anda camların yerle bir olması o kaos pek istenen ve " ehe olsun canım 1 mayıs" denecek bişey değil. saçmalamayın. Git gerizekalı işverenine kız o zaman taksim meydanındaki dükkanını 1 Mayıs'ta kapamadığı için. Onun da elinde değilse o da bir üstüne kızsın. İşin içinden çıkamıyorsanız da toplumun kanını emen oluşumlarda çalışmayın hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Alexi_Septimus said: Ayrıca küçük esnafın dükkanına değil, dünya devlerinin şubelerine saldırılıyor. O da geçen sene IMF görüşmeleri sebebiyle meydana gelmiş bir olaydı. Küçük esnafın dükkanına saldırılması tabii ki yanlış, 1 Mayıs'ta taksimdeki işyerinde kepenk kapatmıyorsan zaten kerizin önde gidenisin, sigorta falan kurtaramaz o mantaliteyi. İşçi bayramında tatil yapmamak değil yani burda olay. Bankaların, McDonaldsların camları indirildiğinde, camcı da kazanıyor, iş yeri tatil olan kasiyer de kazanıyor. Onlar, onlar diye bahsediyorsunuz da anlamıyorum yani hepiniz mi burjuva çocuğusunuz, hiç birinizin mi emekçi eşi dostu akrabası yok gerçekten? 80 öncesi polisten işkence görmüş akrabalarınız dolayısıyla apolitikseniz tamam da, bari en azından sizin alenen paranızı çalan kurumları böyle aptal gibi savunmayın arkadaşlar, komik gözüküyor çünkü. abi ne diyosun allah aşkına ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 alexi yüksek kafalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 E öyle, o kurumlara karşı yapılan herhangi bir harekette, bu hukuki de olabilir, sosyal kampanya da olabilir, vandalizm de olabilir, en son kaybedecek adam oranın ufak mevkili çalışanları oluyor. Herkesin anlayabileceği şekilde özetliyorum, oranın çalışanına bir giren çıkan olmuyor, tek zarar eden McDonalds oluyor. Hatta bunun posteri vardı bir yerde, bulabilirsem koyarım haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Bu kadar yüzeysel bakan da görmemiştim. Zaten vandalizmi legalleştirmenin tek yolu olaya bu açıdan bakmak olsa gerek. Küçük esnaf ile kurumsal şirketin hiçbir farkı yok, saldırılan yerin sahibinin direk maddi zarar görmemesi orada çalışanların da zarar görmediği anlamına gelmez. Hadi işin etiğini filan herşeyini geçiyorum, oralarda çalışan insanların "işi" var, yetiştirmeleri gereken şeyler var sorumlulukları var ve sen o yerin camını çerçevesini indirip hem psikolojik olarak o insanlara zarar veriyorsun, hem de işlerinden alıkoyuyorsun. edit: Herkesin anlayabileceği şekilde açıklamana gerek yok zaten bakılabilecek en yüzeysel çerçeveden bakıyorsun, herkes anlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Alexi_Septimus said: Dworgian said: Alexi_Septimus said: Bankaların, McDonaldsların camları indirildiğinde, camcı da kazanıyor, iş yeri tatil olan kasiyer de kazanıyor. Bankalardaki çalışanları düşünmüosunuz sizde emekçi tanıdığı olan arkadaşım. Ben bankada çalışıyorum, iş yaptığın anda camların yerle bir olması o kaos pek istenen ve " ehe olsun canım 1 mayıs" denecek bişey değil. saçmalamayın. Git gerizekalı işverenine kız o zaman taksim meydanındaki dükkanını 1 Mayıs'ta kapamadığı için. Onun da elinde değilse o da bir üstüne kızsın. İşin içinden çıkamıyorsanız da toplumun kanını emen oluşumlarda çalışmayın hep beraber. saçma sapansın cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sipeyskeyk said: Bu kadar yüzeysel bakan da görmemiştim. Zaten vandalizmi legalleştirmenin tek yolu olaya bu açıdan bakmak olsa gerek. Küçük esnaf ile kurumsal şirketin hiçbir farkı yok, saldırılan yerin sahibinin direk maddi zarar görmemesi orada çalışanların da zarar görmediği anlamına gelmez. Hadi işin etiğini filan herşeyini geçiyorum, oralarda çalışan insanların "işi" var, yetiştirmeleri gereken şeyler var sorumlulukları var ve sen o yerin camını çerçevesini indirip hem psikolojik olarak o insanlara zarar veriyorsun, hem de işlerinden alıkoyuyorsun. edit: Herkesin anlayabileceği şekilde açıklamana gerek yok zaten bakılabilecek en yüzeysel çerçeveden bakıyorsun, herkes anlamıştır. budur ama işte adam anlamaza yatıo zaten aptal bi birey değil kendisi. sadece işine gelmio şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar