bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 (nasıl bi başlık olduysa) Evet arkadaşlar nerelere takılıyorsunuz nerelerde sık bulunuyorsunuz hangi ortamlardasınız.Yazın ki belki daha sık buluruz birbirimizi =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Her yere. Avrupa yakası. Taksim olabilir. Beyoğlu olabilir. Bebek olabilir. Ortaköy sahildeki minik cafeler olabilir. Karşı tarafta Havelka (Barlar sokağı) olabilir.[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 nerdesin ki ?[signature][hline]Actions are louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 lala,reine,askı(kapının yanında var bizim evde) :P taksim nevizade, galatasary basketbol okulunun karşısında umut birahansei var,süperdir, bostancıda oturan arkadaşım var,kankamdır tat,ley,m zaten haftada 3-4 gün ondan kalıyom her akşam gündoğana gidioz, akluıma ilkbunlar geldi düşünüm yazarım.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ce$me : Sole Mare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bizde layladaydık işte geçende...................................[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 orda burda..[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 beni haftanın 4 günü kadiköy rexx sinamasının önünde(kadife sokak,barlar sokağı)görebilirsiniz,bütün gün oralardayım. taksimin belli yerleri,ortaköy,beşiktaş...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Orion Net Cafe Arklarla Okula Giderkene Paso Takılırdım Hepte CS de Fln Birinci Olurdum Heh... Half Life ta millet'i hayran bıraktıran oyunumla tarihin tozlu sayfalarına girmiş adamım :) Zonra ercanda takıllırım orda 2 tavuk döner fln yerim :) (3 melyon 2 tavuk döner) Bahçelievler tarafındayım hep[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Natural_Jedi, 02 Ağustos 2004 11:07 tarihinde demiş ki: ,bütün gün oralardayım. ecin yıokmu senin,yaşın gaç başın gaç,türü get,hade eveine,yürü. bua rada herkesin eğlence anlayışı farklıdır ama nerde takılırsınızx fln türü bir soruyıo net cafede diye cvp veren erutan arkadaşımız,istiosan bii gel gzdirelim semni,üzüldüm valla[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 abi maynak mısın :) ne cafede işimmi olur ayrıca sadece cafeye gitmiyorduk saysam forum taşar gider :D oyüzden Marttamı ne 19.5 gün yaptıydım :D sonra paso dersler boş olmaya başladı kaçtıkta kaçtık sahte rapor fln :D sahte rapor rulz! [signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi [Bu mesaj Erutan tarafından 02 Ağustos 2004 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 eşsiz yurdumun nadide köşelerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 takılırsınız lafı çok bgüzel gibi ya,böle hadi baba takılıyoz diyince fln,yada nbebn surda takılırım deyinxce akluma öle müzüklü cıstak cıstak 300500 bi mekanda böle süpercool bi şek,şde arkadaşları ile muhabbetedip kahkağlar atan bi insan gelio,sonra hadi gel takılırız diyince merk edip gidiyorum herkes 1 bira alıyo,kimi deliriyo 22tane bira içierm ulaaan d,ye sapıtıyo kimi ghesabı bırakıp kaçıo diğerleri hjıray myhaabbeti yapıp kızları keisolar. takılıoz,tabi.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 paticik'e takılıyorum ben.. olmassa fps sunucularına felan takılıyorum, steam'de ne bulursam.. ha Ankara'da neleri dolaşıyorum diyorsan, ki evden pek sık çıkmam Leman Cafe'ye giderim, Dost'a giderim, Aba Piknik'e giderim, olmassa şöyle ortamları dolaşırım vs..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ankara rollhouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hafta içi bazı günler akşama doğru ve cumartesileri öğle üzeri bahçelievler'deki bilardomax'e giderim. bar cafe club gibi yerlerle işim olmaz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 buna yakın bir topic vardı diye hatırlıyorum ben kadıköy de patsos şöhretler aparat ada marakeş sis(i.ne eagle yüzünden:) orange net cafe bu kadar galiba[signature][hline]Tadilat nedeniyle 24 Temmuz 2004 - 15 Temmuz 2004 tarihleri arasında devre dışıyız. Arada dükkanı açıp kapatabiliriz ama ne zaman nasip olur bilinmez Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 02 Ağustos 2004 12:25 tarihinde demiş ki: buna yakın bir topic vardı diye hatırlıyorum ben kadıköy de patsos şöhretler //İyidir aparat ada marakeş//Güzeldir sis//Buraya kız arkadaşınızla gitmeyin, hanzo bir garson var asılıyor hemen. orange net cafe//Sarhoş diye bilinen bir eleman vardır orda, selam söylersiniz eha. bu kadar galiba Ayrıca, kadıköyde Fokurtu fena değildir.Yani kafa dinlenesi. Narçil mi ne vardı birde, bozmadıysa fena değil diye hatırlıyorum ama, kadıköydeki bilimum mekan sap takıl gidilecek yerler.[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Taksim nevizade Ortaköy'de Kumpircilere Kadıköy'de Sınır'a sis e falan takılırım Kalender e takılırım Sonra Bebek Gloria's Jeans (off offf ya :( gene hatırladım) Bakırköy Bereket Döner Kadıköy de Yemeği durak'ta yerim genelde Ha bi de : Bakırköy'de carousel önü şahinle 5 kişi piyasa yaparız kızlara :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 taşa takılırım[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ve bi güzel düşüp ağlarsın, biberon istersin[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 marakeş çok sağlamdır, müzikleri güzel değildir ama nargilesi çok hoştur oranın nargile de 5 milyon orada taksim de akdeniz cafe güseldir merak ettiğim şey akdeniz ile nevizade aynı yermi farklı mı[signature][hline]Tadilat nedeniyle 24 Temmuz 2004 - 15 Temmuz 2004 tarihleri arasında devre dışıyız. Arada dükkanı açıp kapatabiliriz ama ne zaman nasip olur bilinmez Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bizim buralarda cafeden çıkmıom sıcakta çıkıp napcaz :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 kordonda cımlerın ustunde rıth de 70 bıra ıcın sonra k.parkta[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 akdeniz nevizadenin içinde[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar