Dynun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Üzgünüm facebook http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=381507779365 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Gerçi reklamı haklı bulmadım provakatif olmuş çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Garanti Bankası'nın Yasaklanan Reklamı salak, yemin ederim gerizekali insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Orayı direk görmezden geldim zaten sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 lan bi de dernegin kendisi koymus videoyu, anlamadim napmaya calismislar, viral miral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Garanti'nin doğrudan bu olayla bir alakası varsa güzel yapılmış. Yoksa provakasyon olmuş tabi. Ama büyük ihtimalle vardır elleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 garantinin alakası yok kredi çekmek isteyen herkese her bankanın yapacağı gibi verir kredisini yapıkrediye gitsen oda verirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Şimdi olayı düzenleyenlerin tanıdıklarıyla konuşma fırsatım oldu. Anladığım kadarıyla garanti bankası barajın yapımının finansmanlığına sponsor mu ne olmuş. Uzun zamandır bankalara karşı protesto düzenlemek için plan yapıyorlarmış falan filan. edit: çevreci yeşil bonus bilmemne diye insanların gözünü boyarken bunu nasıl yaparsınız tadında protesto falan etmişler falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 her banka yapar onu para kazanıcaksa neden yapmasın oraya baraj kuracakların suçu varsa tabi öyle bişi bide hasankeyfe baraj kuramazlar yemez. tarihi mekan baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Abi düzgün bir ülkede olsak zaten bu olay konuşulmazdı bunca senedir. En başından hükümetler höt! derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 20 ytl havale yaptım 25 komisyon girdi.vidyoyu destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bu olay nerdeyse 6 aylık ya imza falan toplanıyordu bayadır.video yeni ama sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 efsane olmu$ yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Yerinde bir protesto olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 kermit said: her banka yapar onu para kazanıcaksa neden yapmasın videoda protesto edilen bu dile getirmiş olduğun görüş değil mi zaten. Öyle banka ismi vermeden daha farklı bir video yapsalardı garanti'nin bu hareketini asla öğrenmemiş olacaktık. Bence gayet dürüst, açık seçik ve yerinde bir video olmuş. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ılısu barajının yapılmasını bi tek ben mi destekliyorum burada hehee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 iyiymiş video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 viral değil sarcasm olmuş, iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 iyi yapmış garanti para kazanıcaksan protesto falan kulak asmayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Gallant said: Yerinde bir protesto olmuş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 kermit said: iyi yapmış garanti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 kermit said: iyi yapmış garanti para kazanıcaksan protesto falan kulak asmayacaksın gıy gıy troll de gıy gıy olmus iste yapmıslar cocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 nukleer yapinca yuhluyolar hidroelektrik yapiyosun yuhluyolar termik yapiyosun yuhluyolar neyle doncek lan bu disliler serf sistemine mi donelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 pff be bone, belli iste ne istenildigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar