Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favori FastFood Restoranınız?

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Holy said:
iskender + künefe yaptığımda ise normal şekilde acıkmaya devam ediyorum.
ayrıca midesi baya geniş bir insanım 3 iskender üst üste yiyebiliyorum
eğer acıkmamamı miden küçük gibi yorumlarsan bilgin olsun.

Holy said:

ahaha baya komikmiş.
jumbo bir steakhouse yersem öğlen saatlerinde, akşam hiç bir şey yemeden ve karnım acıkmadan yatıyorum.

http://forum.paticik.com/thumbnails/055/4fb/ce7/575/771/aad/f2a/073/56c/1c1/b1_450xNULL.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:

Holy said:
iskender + künefe yaptığımda ise normal şekilde acıkmaya devam ediyorum.
ayrıca midesi baya geniş bir insanım 3 iskender üst üste yiyebiliyorum
eğer acıkmamamı miden küçük gibi yorumlarsan bilgin olsun.

Holy said:

ahaha baya komikmiş.
jumbo bir steakhouse yersem öğlen saatlerinde, akşam hiç bir şey yemeden ve karnım acıkmadan yatıyorum.

http://forum.paticik.com/thumbnails/055/4fb/ce7/575/771/aad/f2a/073/56c/1c1/b1_450xNULL.jpg

İSTERSEN DENERİZ!
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

ha bir de bir üsttekine cevap: dmoinos kalın hamur yapmayı öğrensin sonra pizza hutla kapışsın. kalın hamurda pizahat iyi yine. ama dominos ve dublex tercihim tabi ki (tu)
pizza hut önce kenarları nasıl yapacağını öğrensin.
pizzanın 1/4 kadarı kenar zaten.
eskiden sadece sınırsızda bu kadar büyüktü kenarlar, artık eve servislerde sıçmaya başlamış, lanet olsun sadece pizza hut olan semtlere.
Sosyal ağlarda paylaş

BK diyenlerin kaçı BK in patatesini MC ten iyi buluyor çok merak ettim. kola nın yarısının su geri kalan yarısının yarısının da buz olmasına hiç değinmiyorum bile. tek adam gibi burgerleri var oda steakhouse zaten. ama yemek demek patatesiyle kolasıyla adam gibi olmalı demek bna göre. mc bigmac le de eziyor zaten bu açıdan.

Ama tabiki
şılotzkiys 1
lil sezar 2
mc 3
Sosyal ağlarda paylaş

Burger King türkiye'de çok kaliteli yapıyor damak tadına uygun geiyor. Mc Donald's burada domuz eti kullanamadığından geri kalıyor sanırım. Yurt dışından gelen herkes Burger'dan çok daha iyi olduğunu söylüyor Mc'in.

Pizza ya gelince Little Ceasars diyorum gayrisi yalan birde son zamanlarda Pizza Bulls hoşuma gitmeye başladı. Çalışırken şirket dominostan istiyordu pizzaları fena değil ama pizza huttan biraz daha iyi sadece.

Yinede tıklarım gelir her zaman burger....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...