Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favori FastFood Restoranınız?

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

konuyu açan kendi sırasına göre dizmiş listeyi bi nevi, en azından ilk üç öyle:) sonra da aklıan gelenleri yazmış

peki kimse farketmemiş mi POPO- YES! yazmış adam popeyes yerine! KUDURMUŞ BU

aksine yemeksepetini açıp alfabetik gittim. sonra arada atladıklarım olmuş, geri dönüp gördüm ekledim aralara falan. zira burger ve türevlerinden nefret ederim.

popoyes fsdghuısd. yukardaki tespit faillasa da bu iyi tespit olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

subwayin ekmekleri dışında özel bir tadı olan bişeyi yok ki
al cavdar ekmegini doldur evde salam kaşar aynı tadı yakalarsın
olayı ekmek olan bi fast food ama türkiyede yeteri kadar ekmek çeşitleri bile yok
ayrıca yurt dışında ucuzlugu ile fakir doyuran fastfood diye geçer ama türkiyede nedense pahalı
bu nedenle zaten ne giden var ne gören şeklinde olunca dogru düzgn şubesi bile kalmadı tr de
subway yurtdışında da çok ucuz değil(abd), subwayde fastfood en çok para verdiğim yerdi sanırım 1 ay içinde
Sosyal ağlarda paylaş

subway su anda amerikada en hizli buyume gosteren fastfood zinciri mcdonalds i fln bile solladilar

tabi mc donalds her kosebasinda var oda ayri bi konu ama ole yada bole ilk sirada olmasi hicte sasirtici degil.

http://www.allbusiness.com/buying-exiting-businesses/franchising-franchises/2195-1.html
Sosyal ağlarda paylaş

dominos cok iyi en azindan kucukyalida

sureyyapasa pizza huttan aliyordum onceleri, basta fena degildi sonradan oyle kotu bozduki

kalin hamur istesem yagli magli bole lok gibi hamurla geliyodu, ortasini zar zor yiyip kenarlari atiyordum

ince hamur soylemeye basladim bu defada 3. sinif lahmacun ayarinda kraker gibi kziarmis, peyniri erimeyi gectim yanmis gelmeye basladi, elli kere sikayet ettim telefonla, aa aprdon diyip yenisini yolladilar ama bir sonraki siparis gene ayni kupkuru geldi

dominos iyide serefsizler margaritada buyuk boy bir alana bir bedavayi kaldirdilar, orta boyla idare ediyoruz :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...